Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Był tu jakiś troll co to Palikota chwalił |
ja zamawiałam w internecie w PREF-BET maja super wzory nigdzie w łomży takich nie widziałam a przywiezienie kosztowało tyle co róznica w cenie -starczyło a wzory niepowtarzalne . warto zobacz sam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Był tu jakiś troll co to Palikota chwalił |
to wlasnie zle podejscie........my np. nie praktykujemy czegos takiego, nie ma lepszych i gorszych, wszyscy sa tacy sami, ba nawet swoi czasem wyrazniej dostaja do zrozumienia ze cos jest nie tak............
|
|
nikt nie chce 90kg obciążenia i sztangi? w cenie 4,5zł za kg
|
|
Marta dobrze pisze bo wiekszosc tego co napisala przepisala z forum SFD :) . Ja nie bede zgrywal znawcy tematu treningu na rzezbe bo jak narazie robie masowke z dobrymi skutkami. Poczytaj sobie to. http://www.sfd.pl/Jak_poszerzyć_barki_-_czyli_zrób_z_siebie_godzillę-t262068.html http://www.sfd.pl/Teoria_Planu_Na_Rzeźbę_-t408316-s2.html
|
|
te 363 zł robi wrażenie... :) Dzięki za info
|
|
z grubnie ze na pale, naoko zebys ustawil :P a jak i to nie podziala to zebys przylozyl sie do tego i ustawil bardziej precyzyjniej do hotbirda
|
|
zapomnialem dodac, ze tez robilem sobie zdjecia do dokumentow na dmowskiego. przyznaje, ze jest tam bardzo mila obsluga. i kazdy kto byl...ten wie, ze fachowa
|
|
Ostatnio wraz z nadejściem zimy zauważyłem, że do nas łomżyniaków nie docierają żadne apele o choć minimum rozsądku korzystania z uroków zimy. Ciągle widzę w okolicach Łomży dwa rodzaje idiotyzmów: 1. Podczepianie sanek do samochodu i ciąganie na nich najczęściej dzieciaków - ulubione tereny to Las Jednaczewski i Czerwony Bór Tu nie ma zasady - robią to i starzy i młodzi, jakby doświadczenie życiowe niczego ich nie nauczyło. Pojedź baranie na normalny kulig, a nie narażaj najbliższych na kalectwo ( mama chyba nie mówiła, że myślenie nie boli ). Nie tak dawno przecież był wypadek śmiertelny i żadnego to nie nauczyło. To tak jak zawsze znajdzie się ktoś kto się bawi zapałkami. Dziecinada, nieodpowiedzialność i wtórny debilizm - każdy kto Was spotyka i patrzy na to co robicie współczuje biednym dzieciakom za samochodem. Wam dorosłym jedynie należy zabrać samochód jako niebespieczne narzedzie, które naraża swoich najbliższych i nie tylko na utratę życia lub zdrowia. 2. Chodzenie po pokrytych warstwą lodu starożeczach i samej Narwi gdy temperatura przekracza 0 stopni ! ! ! Mogę zrozumieć, że się łowi ryby gdy na dworzu mróz że szok. Jednak debili nie brakuje gdy na dworzu powyżej 0 stopni. Niby uważający się za fachowców prawdopodobnie pseudo-wędkarze, nie słuchają apeli służb ratowniczych o śmiertelnych wypadkach. przesiadując lub spacerując na tym czymś na wodzie. Nie jest to tylko ich sprawa bo ktokolwiek widzący jak ktoś się topi może również zginąć podając pomocną dłoń lub odmówić pomocy męcząc się ze swoim sumieniem. Te powyższe zachowania zasługują jeśli nie na karę to na potępienie społeczne. Apel do policji - przejedźcie czasami właśnie w tym okresie by wlepić paru nieuświadomionym pliczek mandatów. Może pusty portwel w kieszeni trochę zmusi do myślenia. Proponuje dzwonić na policję i zawiadamiać o wyżej wymienionych występkach. Nie wiem tylko czy to wystarczy i czy Policja jeszcze coś może w Łomży ?
|
|
Ps.Nie wierzcie we wszystko co wam piszą :P Jeśli chodzi o pana Macieju Piekarski to proszę mi wskazać ,w którym miejscu padło pana nazwisko skoro jest pan tak bardzo oburzony. Nie wszystko na tym świecie może się toczyć bez Twojego udziału.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |