Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Sz. Panie Połśe Lechu Antoni melduje wykonanie zadania |
gemark jest jescze na meblowej i narazie bedzie,jesli juz to wyprowadza sie powoli z poznanskiej a dkladnie z lomzynskiej fabryki mebli .powiedz co chcesz wiedziec o gemarku a moze ci pomoge Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Sz. Panie Połśe Lechu Antoni melduje wykonanie zadania |
To o tego Pana chodzi? http://www.goldenline.pl/adam-wykowski2
|
|
ja wypozyczałam w białymstoku w cymbeline na legionowej,polecam! panie doradziły mi perfekcyjnie. Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Witam, mam pytanie. Czy można wymienić gdzies w Łomży złotówki na lity? Orientuje się ktos może?
|
|
Może wyżej wymieniony Pan jest specjalistą od ryzyka, ale nie potrafi niczego z zakresu PR.
|
|
np: Adobe Premiere Pro 2.0 Profesjonalny i rozbudowany program do edycji wideo.
|
|
Nie wymienisz nigdzie najbliżej może w augustowie dostaniesz :)
|
|
W sobote to przed 23 i tak raczej w tym rejonie klientow nie nalapie, to co ma siedziec... Podejrzewam, ze jak bedzie duzo chetnych, to bedzie dluzej... Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Witam. Minister Obrony Narodowej Bogdan Klich wyraził zadowolenie z decyzji Pana Prezydenta Lecha Kaczyńskiego, który podpisał „średnią” nowelizację Ustawy o powszechnym obowiązku obrony Rzeczypospolitej Polskiej. „To, co 5 grudnia ubiegłego roku stało się faktem od wczoraj jest prawem” – podkreślił minister. „Ustawa ostatecznie likwiduje przymusowe wcielenia. Dzięki jej zapisom młodzi ludzie mogą sobie planować przyszłość, a wielu z nich zapewne będzie rozważało powrót z zagranicy” - dodał minister Bogdan Klich. Ustawa gwarantuje młodym ludziom uregulowanie stosunku do służby wojskowej - wszyscy, którzy przed 4 grudnia 2008r. nie zostali powołani do odbycia zasadniczej służby wojskowej będą automatycznie przeniesieni do rezerwy. Minister Obrony Narodowej wystosował ponadto list do Ministra Sprawiedliwości z prośbą o rozważenie „abolicji” dla tych, którzy nie stawili się do jednostek i nie dostarczyli usprawiedliwień a są ścigani przez wymiar sprawiedliwości. RZECZNIK PRASOWY MON Robert ROCHOWICZ toruniak ? Czy ja myśle o tym samym o czym Ty ? Czy to jest to na co czekaliśmy i możemy grzać po wpis do książeczki wojskowej ?
|
|
Jak chcesz wydać 90 zł na kask, to lepiej wcale go nie kupuj i wydaj te pieniądze gdzie indziej.
|
|
tak adobe to dobry pomysl szczegulnie jak ktos niema pojecia zabardzo co robi. tylko do profesjonalnosci mu daleko
|
|
W tamtym roku to se wiesz, teraz ostatnio sredni kurs nbp ksztaltowal sie na poziomie 1,27 :) takze 30 % do gory jak sie patrzy, co oczywiscie wiaze sie z wiekszym popytem przy granicy Polski Litewskiej na towary polskie.
|
|
terrorysta: małachowskiego 2 jak znajdziesz owy budynek to i lokal znajdziesz jeden duży baner wisi drugi po niedzieli zamontowany będzie :)
|
|
Moje wrażenia po pierwszym "obejściu". Sporo osób argumentuje, że galeria ma na siebie zarobić. Owszem. I to jest jej podstawowy cel. Jednak mam wrażenie, że włodarze Stokrotki zatrudnili słabych architektów. Moim zdaniem ta galeria będzie cienko piszczała za 3-4 lata. Dlaczego? Otóż: 1. Już po przejściu kilku metrów korytarza odniosłem wrażenie, że "stara" część Stokrotki lepiej im się udała. A to źle koduje się w głowach klientów. 2. Tam jest coś około 10-12 butików, z czego 3 to odzież dziecięca. Czyż nie głupota? 3. Żadnych wabików dla klienta. Długi korytarz, który kojarzy mi się z bardzo krótkim układem trawiennym. Wpadło jedną stroną i wypadło drugą stroną. EFEKT?? :D Czas trawienia: 2 min. Ten korytarz to porażka pod kątem marketingowym. 4. Kawiarenki w galeriach mają jeden główny cel: nakarmić, napoić, wypocząć i mieć dalej siłę ganiać po sklepach. No ale w tym wypadku już wiemy dlaczego takiej kawiarenki nie ma. Patrz pkt.3 5. Nie było tam nic co by zrobiło na mnie wrażenie. Zdecydowanie większe wrażenie zrobiła na mnie "stara" część Stokrotki. 6. Bardzo słaba komunikacja między nowym i starym budynkiem. To jest po prostu tragedia. Te miejsca mają się uzupełniać i przyciągać klientów jako jedna bryła, a ja mam wrażenie że funkcjonują jak dwie oddzielne firmy. Krótko podsumowując: nie podobało mi się tam Ale ja jestem zwykłym szarym klientem i na pewno spece ze Stokrotki wiedzieli co robią :)
|
|
no właśnie madas5 dobrze to wyłożył tylko czy potomkowie roztrząsaczy gnoju to zrozumieją?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |