czwartek, 05 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
My jesteśmy NARÓD

nie wiem po co tam ida moze mysla ze sie przeslizna powiem ci jedno ci co byli pare lat w usa lub innym kraju anglojezycznym na pierwszym roku maja 5 a juz na drugim 3 albo i nie takze oceny mowia same za siebie(mam tam paru znajomych) idz popros dyrektor to wpusci cie na zajecia i sam zobaczysz

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: My jesteśmy NARÓD

Finaster na Sienkiewicza. Mają sporo banków i wybiorą Tobie najkorzystniejszą ofertę. Wiem bo brałem.

ha ha ale jaja - kolejny przykład jak się manipuluje faktami i jak sie je przeinacza dla swych korzyści. Otóż w jednostce w Czerwonym Borze nikt w tamtym okresie nie mieszkał w bydlęcych wagonach. Te niby bydlęce wagony do drewniane domki typu śniadowskiego - mieszkoła w nich po 6 wojaków ogrzewane były trociniakami - wyposażenie typowe dla kwatery żołnierskiej. W tych samych domkach po stanie wojejnnym mieszkało wielu młodych studentów którzy odbywali taką skrócona służbe wojskową i nie słychać było aby mowili o tych domkach bydlęce wagony. Podobne domki można spotkac w wielu ośrodkach wypoczynkowych i jakos ludzie chętnie mieszkają w takich bydlęcych wagonach. Domki te słuzyły wiele lat wielu ludziom odbywającym służbę wojskowa. No cóz ale dla styropianow to koniecznie są bydlęce wagony bo tak lepiej brzmi. Myślę ,że to kłamstwo kolejne styropinowćow nie utrzyma się bo żyje wiele ludzi którzy w Czerwonym Borze pracowali i znają prawdę.

chodzi mi głównie o prace w tej firmie

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org