Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Przy dość słabej frekwencji to PiS sromotne lanie dostał... |
I właśnie problem jest w ilościach dokładnie co do jednej sztuki a nie opakowaniach bo recepty w niektórych przypadkach dot. ilości dawkowań
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Przy dość słabej frekwencji to PiS sromotne lanie dostał... |
Yogin żeby mieć tylko takie problemy jak Ty.Bo pani w sklepie dzień dobry nie odpowiedziała albo dobry wieczór!Może z tym problemem powinieneś się udać do ruchu obrony praw konsumentów?
|
|
chyba w hali targowej jeszcze urzęduje choć to zawód na wymarciu.
|
|
taaaaaa college hehehe
|
|
Z tego co better pisal, to chyba jednak jeszcze nieczynny... ? paula156 moze lokale pomylilas...
|
|
(gtw-tomek) W kazdym narodowosci so zli liudzi!! A czemu wy tu piszecie ze Polska placi uchodco?? to Unje ewropejska placi Uchodco!!! a nie Polska!! i Polska tego powulke nie oddajo!!
|
|
432 zl za 10 miesiecy
|
|
myslicie ze jak prywatny to nizszy poziom,otoz nie a poza tym wszedzie uczyc sie trzeba rudy błazen z druhem
|
|
a polski tytuł ,, Żono moja "
|
|
Przy wyjeżdzie to lepiej zamienić złotówki na $ a tam $ na lity.
|
|
ROXXOT a co znasz kogoś? Czym jest dla mnie PiS? Gównem!
|
|
to po co sie pytasz??zrob jak uwazasz ja wzielam i zaluje
|
|
A ty to nie martwisz sie o swój nos? Trzeba było się przesiąść i tyle a nie beczysz tutaj na forum. Masz problem to napisz do przyjaciółki i nie lamentuj tutaj.
|
|
Ja słyszałam. Wpisz w google i sprawdzisz. Szukają naiwnych do pracy w Łomży. Ludzię będą przedstawicielami OFE z którymi współpracuje firma i będą musieli wciskać, zachwalać jakiś fundusz (bo od tego prowizja jak klient się przepisze) pod przykrywką sprawdzania czy nie okrada go wybrany fundusz przekazując wszystkie składki na osobiste konto. Bądz odzyskiwać odszkodowania za wypadki komunikacyjne od których też ma prowizję, sęk w tym że takie sprawy toczą się w polskich sądach dość długo a delikwent otrzyma prowizję dopiero po zakończeniu przewodu sądowego i uprawomocnieniu się wyroku nakazującego firmie ubezpieczeniowej wypłatę zasądzonej kwoty. Każdy wie jak firmy ubezpieczeniowe migają sie od tego stosując kruczki prawne. Z tego co słyszałam to nie polecam, ale niech wypowie się jeszcze ktoś inny.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |