czwartek, 12 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
PiS 36:20 PO - czekamy na powtórkę w całym kraju

a kto robił te fryzury??? dokładniej???

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: PiS 36:20 PO - czekamy na powtórkę w całym kraju

Pani Agata z salonu AGA-ART,na Mickiewicza 53. I pani Ania Dmowskiego

Nie lubie tam kupywac.Sprzedawczynie sa takie ponure jak by nie byly zadowolne ze swojego zycia wogle tak jakos dziko u nich i nie tylko w zielonym.Pozdrawiam.

a zapomniałam że na tej stronce którą podałam masz przykłady ćwiczeń. :)

Tak niech włożą kasę i wybudują a konkurencja przejmie za grosze i ich pochwali.

To zobacz, ja tam dzisiaj byłam i coś takiego jest,Euro truck symulator wydania Top Ware cena czterdzieści kilka zł.

Witam mam problem z chlodzeniem procka intel c3d quad 9400 posiada on chlodzenia CoolerMaster Hyper TX 2 oraz paste Pasta Arctic Silver 5 wiatraki w obudowie z przodu i z tylu a temp. w spoczynku to 35-38 a w stresie nawet 50

gdzie mozna kupic fajne markowe ciuszki po obnizkach???????

Autor: rozowe okulary powinien nazwać się czarne okulary albo podbite limo.
Palant - trzeba było się uczyć na lekarza i kosić forsę a nie siedzieć teraz na d**** i zazdrościć innym.

Figa ja juz nietylko podzielam Twoją opinie ALE DOSŁOWNIE ROZKŁADAM RĘCE..czy naprawde nikt z ratusza niewidzi jak obsługiwani sa petenci w tzw dodatkach mieszkaniowych na ul Polnej???/tam aby swoje 8 godzinek odbębnić i do domku cieplutka posadka druki standardowe życ nieumierac tylko niedaj boże poprosic o pomoc w wypełnieniu,cos kolwiek zapytać doradzic,,,tak to jest jak pracuja ludzie z dawnej epoki na swoich posadkach kiedy nadejdzie wreszcie człowiek który przerwie tą biurokratyczną niekompetencje i zatrudnieni zostana ludzie jacy powinni być..... służący mieszkańcom.. Epoka dawno mineła a urzednicy pracuja dalej mieli i maja dobrze niech sie dalej z nas smiejo...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org