Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
podsumowanie wyborów: Niemcy się cieszą , Russcy się cieszą , Żydzi liczą , a PO |
Pomysł dobry, nawet bardzo, ale takim czereśniakom którym dla przykładu za 6zł "to nie chce się z łóżka wstawać" czy inne głupie teksty które padają w tym poście, strach wspominać i pożal się boże ich wypowiedziom to jestem za tym, lecz przy zatrudnieniu proponuję złożyć propozycję dla takich czereśniaków, by najpierw pokazali co potrafią a dopiero po ocenie ustalić stawkę. Szacuję, że na początek dla tych najbardziej zarozumiałych wyjdzie stawka zerowa, ale cóż mamy w tym mieście ludzi którzy mają jakieś biznesy i ich ukochani synkowie szukają beznadziejnie pracy bądź propozycji, ale niestety tacy zostaną zawsze przy cycku. Pozdro samodzielnym i gratki za pomysły i inicjatywę. Życie polega na tym by się rozwijać, a nie żadać i prosić o utrzymanie. Jak chcesz to weź michę, wyjdź na ulicę i proś co łaska, odsłoń twarz, a nie bądź mądry w głupich wypowiedziach na portalu w necie, za który pewnie też jakiś tatuś płaci.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: podsumowanie wyborów: Niemcy się cieszą , Russcy się cieszą , Żydzi liczą , a PO |
Ale nie tak dobrze jak ten na Rządowej. Wybór ram i szkła najlepszy w mieście. Pasportu z wysokiej jakości papieru. Oprawiałem tam dwa obrazy i jest b. zadowolony. Riposta
|
|
Re: podsumowanie wyborów: Niemcy się cieszą , Russcy się cieszą , Żydzi liczą , a PO |
Nie ma szansy by taki bar się utrzymał. Na to trzeba specjalnych smakoszy. Dobry chińczyk to jest to.
|
|
a ja sie zgadzam z yoginem. w niektorych miejscach obsluga pozostawia wiele do zyczenia i nie chodzi mi tu tylko o sklepy spozywcze. rozumiem ze to ciezka praca, ale bez przesady, chyba korona by z glowy nie spadla jakby jedna z druga odpowiedziala dzien dobry lub dziekuje, to prawda ze niektorzy siedza w swojej pracy jakby znalezli sie tam za kare
|
|
zdawałem rozszerzoną :) i zdałem :) wystarczy ze nauczysz się dwóch tych książek od biologi i styka to nie chemia czy matma ze trzeba cos tlumaczyc
|
|
Polecam auto gaz na Wojska Polskiego przy skrzyzowaniu z Sikorskiego. Zawsze tam tankuję, bo maja najlepszy gaz, robię na nim najwiecej kilometrów w porównaniu z innymi stacjami.
|
|
juz sie wszyscy dodzwonili
|
|
Ale wy gadacie głupoty takie ze szok ;) Jakto by sie nie utrzymał a każda pizzeria która powstaje jakos sie utrzymuje i prosperuje ? chociaz jest tego mnóstwo jesli nie ma podobnego lokalu w OKOLICACH nawet to ze spokojem sie utrzyma zwłaszcza ze kuchnia meksykanska jest bardzo dobra wiele ludzi lubi ją i bardzo dużo będzie chciało spróbowac zeby odskoczyc od własnie kebabów pizzy i chinczyka nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
Polska dla Polaków proste i chyba oczywiste!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
zobacz jeszcze w Games Point
|
|
Języki rosyjski i niemiecki już ci mówie ze bedziesz miał duże problemy z znalezieniem osób z odpowiednią znajomością tych jezyków, angielski predzej ile na start byś potrzebował ludzi? bo te 50-100 to rozumiem że jak by wszystko ruszyło pełną parą.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |