czwartek, 12 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
To nie zaszczyt, to ogromny obciach....

Może Ci nie pomogę tym postem, ale zastanawia mnie w czym takie korepetycje miały by Ci pomóc? Rozumiem: matematyka, chemia, języki, ale biologia ???? Idziesz do nauczyciela.... pytasz których książek masz się nauczyć na pamięć, aby mieć "maxa" z podstawy i "maxa" z rozszerzenia.... i te książki właśnie wkuwasz...

Możesz sobie wziąść książkę od jakiegoś studenta AWFu z "biologicznego rozwoju człowieka" jak bardziej ambitnie chcesz podejść do sprawy.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: To nie zaszczyt, to ogromny obciach....

Spytaj na hali targowej tam jest stoisko firmowe z playa i na pewno to będzie.

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

Thai Kick Boxing jest w Łomzy jest to odmiana Muay Thai do tego trener ma pojęcie o walkach K1 i MMA najlepsza sekcja w Łomzy

Ja uwazam, ze mozna by bylo otworzyc taka restauracje (raczej w Łomży, ba w Polsce to nie powstanie, bo drogie w utrzymaniu) w ktorej byly by kuchnie z kilku regionow swiata, chinska, meksykanska, turecka (dla smakoszy kebabu) polska, włoska, wszystko to w jednym, no i oczywiscie, zeby bylo 5 prawdziwych, wykwalifikowanych kucharzy, a nie kucharz, ktory wszystko robi z ksiazki i do tego nieudolnie

spotkaj sie oko w oko z kims kto ma inne zdanie na ten temat czemu nienapisales czemu sądzisz ze to moje pracownice są czekam na odp od ciebie
zegnam na dzi dobrej nocy

http://www.iqtest.dk/main.swf

zasada jest taka jak tu aczkolwiek ja mialem inne testy

Mam pytanie : a od jakiego wieku można zacząć uczyć dziecko jakiejś sztuki walki? Mam 5-letniego synka i chciałabym kiedyś prowadzać go na tego typu zajęcia.Chodzi mi również o to żeby w przyszłości nie wykorzystywał tych "umiejętności"w niewłaściwym celu tylko żeby umiał się obronić na ulicy w razie czego..:)

dzieki wszystkim

Zajdi thx byłam już na tej stronie:-)))
14 lutego mam TSF w Katowicach

aniulka Ty może skup się na razie na ortografii. W Twoich wypowiedziach, pomijając błędy ort, nie ma ani ładu ani składu. Najpierw szkoła, później o pracy pomyślisz...

"a i jeszcze cos jezyk niemiecki i rosyjski potrzebny jest ale tylko do tego zeby sie wydostac z innego kraju a wiesz dlaczego bo potrzeba jest zrozumienia sie z tamtejszą władza dziekuje to muj
komentarz dla ciebie."

Chyba nie rozumiem :) Bez znajomości tych języków nie da się wyjechać z innego kraju? Hm... Zbyt to skomplikowane jak dla mnie :)
Ale gratuluję zdrowego podejścia do nauki języków obcych :)

rudy błazen z druhem

metoda na ucho o delcie wypowiem sie za jakis miesiac
drzwi zamowione reszta wyjdzie w praniu :)

kierujac sie rozumem powinni ci na walentynki ten etap popchnąć .

Czy wie ktoś gdzie na terenie łomży i w jej okolicach można kupić betonowy płot i ile taka przyjemność kosztuje?

Riposta

Dzieki a dawno go otworzyli?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org