Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
To nie zaszczyt, to ogromny obciach.... |
Może Ci nie pomogę tym postem, ale zastanawia mnie w czym takie korepetycje miały by Ci pomóc? Rozumiem: matematyka, chemia, języki, ale biologia ???? Idziesz do nauczyciela.... pytasz których książek masz się nauczyć na pamięć, aby mieć "maxa" z podstawy i "maxa" z rozszerzenia.... i te książki właśnie wkuwasz... Możesz sobie wziąść książkę od jakiegoś studenta AWFu z "biologicznego rozwoju człowieka" jak bardziej ambitnie chcesz podejść do sprawy.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: To nie zaszczyt, to ogromny obciach.... |
Spytaj na hali targowej tam jest stoisko firmowe z playa i na pewno to będzie. Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Thai Kick Boxing jest w Łomzy jest to odmiana Muay Thai do tego trener ma pojęcie o walkach K1 i MMA najlepsza sekcja w Łomzy
|
|
Ja uwazam, ze mozna by bylo otworzyc taka restauracje (raczej w Łomży, ba w Polsce to nie powstanie, bo drogie w utrzymaniu) w ktorej byly by kuchnie z kilku regionow swiata, chinska, meksykanska, turecka (dla smakoszy kebabu) polska, włoska, wszystko to w jednym, no i oczywiscie, zeby bylo 5 prawdziwych, wykwalifikowanych kucharzy, a nie kucharz, ktory wszystko robi z ksiazki i do tego nieudolnie
|
|
spotkaj sie oko w oko z kims kto ma inne zdanie na ten temat czemu nienapisales czemu sądzisz ze to moje pracownice są czekam na odp od ciebie zegnam na dzi dobrej nocy
|
|
http://www.iqtest.dk/main.swf zasada jest taka jak tu aczkolwiek ja mialem inne testy
|
|
Mam pytanie : a od jakiego wieku można zacząć uczyć dziecko jakiejś sztuki walki? Mam 5-letniego synka i chciałabym kiedyś prowadzać go na tego typu zajęcia.Chodzi mi również o to żeby w przyszłości nie wykorzystywał tych "umiejętności"w niewłaściwym celu tylko żeby umiał się obronić na ulicy w razie czego..:)
|
|
dzieki wszystkim
|
|
Zajdi thx byłam już na tej stronie:-))) 14 lutego mam TSF w Katowicach
|
|
aniulka Ty może skup się na razie na ortografii. W Twoich wypowiedziach, pomijając błędy ort, nie ma ani ładu ani składu. Najpierw szkoła, później o pracy pomyślisz... "a i jeszcze cos jezyk niemiecki i rosyjski potrzebny jest ale tylko do tego zeby sie wydostac z innego kraju a wiesz dlaczego bo potrzeba jest zrozumienia sie z tamtejszą władza dziekuje to muj komentarz dla ciebie." Chyba nie rozumiem :) Bez znajomości tych języków nie da się wyjechać z innego kraju? Hm... Zbyt to skomplikowane jak dla mnie :) Ale gratuluję zdrowego podejścia do nauki języków obcych :) rudy błazen z druhem
|
|
metoda na ucho o delcie wypowiem sie za jakis miesiac drzwi zamowione reszta wyjdzie w praniu :)
|
|
kierujac sie rozumem powinni ci na walentynki ten etap popchnąć .
|
|
Czy wie ktoś gdzie na terenie łomży i w jej okolicach można kupić betonowy płot i ile taka przyjemność kosztuje? Riposta
|
|
Dzieki a dawno go otworzyli?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |