Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Na sukces PO zapracował Jarosław Kaczyński. |
Wiadomo - kto pierwszy, ten lepszy. A jedna jaskółka wiosny nie czyni. Na świetnym koncercie Holy Water 9 I w MDK-DŚT była garstka ludzi... Czesław ma swoje pięć minut, co miało pewnie wpływ na sprzedaż biletów.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Na sukces PO zapracował Jarosław Kaczyński. |
Ktorie majo prytencje do Czeczenuw prosze zadzwonicz po tym numeru +48888831889!!!!! ja jestem Czeczenem i nie komu nie pozwole zeby ktos kolwek gadaw na nas glupoty!! Dzenki tym ktore nas bronio!!!!!! Szacunekk!!!!!!
|
|
orientujecie sie moze czy w lomzy bedzie punkt empikfoto? wywolywalam zdjecia i na prawde niezla jakosc a i czesto promocje sa np na clubnokia
|
|
mam na pogonke prawie nowe galoty malo smigane jak reflektujesz to ci spuszcze sporo xD a jak nie to posmigaj po ciucholandach
|
|
http://aukcje.nasza-klasa.pl/item542060952.html kask XL nie drogo
|
|
Zamiast pisać głupoty to weźcie sie wszyscy do roboty!-o jak mi się zrymowało:) Do ss : A tak wogóle to po co wymyślasz taki durny temat na ogólnołomżyńskim forum ?? Nudzisz się? Ale teraz masz frajdę co?! Zadowolony?
|
|
Chyba widziałem coś podobnego w Media Expercie.
|
|
a mi tabletki nie sa potrzebne bo nie choroje Riposta
|
|
To może i prawda, że w MTU najtaniej, ale nie ma w pakiecie oc nawet holowania. Moim zdaniem lepiej troszkę dołożyć i mieć szerszy pakiet u pewnego ubezpieczyciela np. PZU lub Compensa.
|
|
Jeżeli w tym kebabie wsad jest z Konarzyc , to czego oczekujecie!!! Ta sama lipa co wszędzie. Po naukę do Turcji , a będzie dobry.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |