wtorek, 26 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
"Piłkowe"- polityczne harce....

Ileż bym dała za to, aby móc mieszkać w takim miasteczku jak Łomża...
Osobiście uwielbiam takie prowincje, czy jak kto woli zadupia.
Tymczasem muszę cieszyć się blaskiem Nowej Huty, która (już widzę jak zabijacie mnie śmiechem) wbrew pozorom kryje w sobie wiele ciekawych miejsc, toteż nieraz biorę dzieci i dalej w trasę.
Przypadek sprawił, że Was odkryłam i .... nie żałuję wcale...
Jasta
Graboś
Evaa
Tycajn
Markac
Marcell
i cała stała Ekipo - pozdrawiam Was wszystkich i gdyby dało się tutaj zaśpiewać zadedykowałabym Wam "O Nowej to Hucie pioseeeeenkę..."
Tycjanie, czy wiesz, że często mijam Rząskę w drodze do rodzinnej wioski?
mr

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: "Piłkowe"- polityczne harce....

Dlamnie FajnA StronKa Yo Ziom....

"Bo im tylko o to chodzi
Abyś sam sobie szkodził
Abyś sam nie mógł myśleć
Abyś sam nie mógł chodzić"

odswiezam topic.
w wiekszosci kioskow mozna dostac czasopismo "Swiat komiksu" z kilkoma gratisami oraz w kiosku na Starym Rynku komiks "Normandia, 6 czerwca 1944".

pffff revolta....

po twwojej rozkimnce widze ze sie filmow naogladales i bijesz tu jakas kryminalna rozkmina ktora brzmi w twoich ustach ciut niewyraznie...?? bleech... slabo montujesz po pierwsze a po drogie wy milicyjne dzieci juz tak macie!
i jak ci sie temat nie podoba to sie nie wypowiadaj...

pozdrawiam cieplutko zjedz se na kolacje stechle udko.

bijaaaaaać

mam tu na mysli informacje o spraliżowaniu ruchu w Łomzy cytuje na "kilka godzin" z powodu Wizyty Prezydenta RP.

- po pierwsze ruch wcale nie był sparaliżowany bo sama jezdziłam ta ulica i nic takiego nie odczułam.
- po drugie przejazd Prezydenta przebiegł niezwykle szybko i sprawnie pod nadzorem drogówki
- po trzecie jak to ładnie brzmi w takim artykule prasowy " spraraliżowany ruch na kilka godzin i jak dramatycznie i moze będzie szansa na pierwsza stronę.
-a może lepiej napisac jakie szczęście sie stało że do tej pipiduwy coś przyjechało co da okazje do zarobienia mi paru groszy Panie dzienikarzyno .

Ja natomiast powiem o "rzetelności" dziennikarskiej w mediach ogólnopolskich. Otóż wiadmość o dzisiejszej imprezie w Urzędzie Wojewódzkim pojawiła się w wielu serwisach informacyjnych, w tym także w Faktach na TVNie. Z tym, że rzetelni dziennikarze z TVNu całe wydarzenie umiejscowili nie w w Łomży a... w Siedlcach. Nawet był ładny podpis "Siedlce" mimo że na pierwszym planie widniał mikrofon radia BAB a z tyłu wisiała reklama TV Łomża. Ciekawi mnie tylko jakim cudem stworzyli oni taką informację, skoro nigdzie indziej mowy o Siedlcach nie było. W jednej chwili straciłem zaufanie do tej stacji i tych ich "Faktów".

A tak poza tym, to 15/13-latek nadal pisałby swoje wypociny, gdyby nikt go nie krytykował. Podobnie paru innych.

---
PGG

By przyspieszyć sprawę (bo znam ból zęba) podaję link do wcześniejszego takiego samego tematu:
http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=10212&t=10212

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org