Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
"Piłkowe"- polityczne harce.... |
Ileż bym dała za to, aby móc mieszkać w takim miasteczku jak Łomża... Osobiście uwielbiam takie prowincje, czy jak kto woli zadupia. Tymczasem muszę cieszyć się blaskiem Nowej Huty, która (już widzę jak zabijacie mnie śmiechem) wbrew pozorom kryje w sobie wiele ciekawych miejsc, toteż nieraz biorę dzieci i dalej w trasę. Przypadek sprawił, że Was odkryłam i .... nie żałuję wcale... Jasta Graboś Evaa Tycajn Markac Marcell i cała stała Ekipo - pozdrawiam Was wszystkich i gdyby dało się tutaj zaśpiewać zadedykowałabym Wam "O Nowej to Hucie pioseeeeenkę..." Tycjanie, czy wiesz, że często mijam Rząskę w drodze do rodzinnej wioski? mr
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: "Piłkowe"- polityczne harce.... |
Dlamnie FajnA StronKa Yo Ziom.... _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
odswiezam topic. w wiekszosci kioskow mozna dostac czasopismo "Swiat komiksu" z kilkoma gratisami oraz w kiosku na Starym Rynku komiks "Normandia, 6 czerwca 1944".
|
|
pffff revolta.... po twwojej rozkimnce widze ze sie filmow naogladales i bijesz tu jakas kryminalna rozkmina ktora brzmi w twoich ustach ciut niewyraznie...?? bleech... slabo montujesz po pierwsze a po drogie wy milicyjne dzieci juz tak macie! i jak ci sie temat nie podoba to sie nie wypowiadaj... pozdrawiam cieplutko zjedz se na kolacje stechle udko. bijaaaaaać
|
|
mam tu na mysli informacje o spraliżowaniu ruchu w Łomzy cytuje na "kilka godzin" z powodu Wizyty Prezydenta RP. - po pierwsze ruch wcale nie był sparaliżowany bo sama jezdziłam ta ulica i nic takiego nie odczułam. - po drugie przejazd Prezydenta przebiegł niezwykle szybko i sprawnie pod nadzorem drogówki - po trzecie jak to ładnie brzmi w takim artykule prasowy " spraraliżowany ruch na kilka godzin i jak dramatycznie i moze będzie szansa na pierwsza stronę. -a może lepiej napisac jakie szczęście sie stało że do tej pipiduwy coś przyjechało co da okazje do zarobienia mi paru groszy Panie dzienikarzyno .
|
|
Ja natomiast powiem o "rzetelności" dziennikarskiej w mediach ogólnopolskich. Otóż wiadmość o dzisiejszej imprezie w Urzędzie Wojewódzkim pojawiła się w wielu serwisach informacyjnych, w tym także w Faktach na TVNie. Z tym, że rzetelni dziennikarze z TVNu całe wydarzenie umiejscowili nie w w Łomży a... w Siedlcach. Nawet był ładny podpis "Siedlce" mimo że na pierwszym planie widniał mikrofon radia BAB a z tyłu wisiała reklama TV Łomża. Ciekawi mnie tylko jakim cudem stworzyli oni taką informację, skoro nigdzie indziej mowy o Siedlcach nie było. W jednej chwili straciłem zaufanie do tej stacji i tych ich "Faktów".
|
|
A tak poza tym, to 15/13-latek nadal pisałby swoje wypociny, gdyby nikt go nie krytykował. Podobnie paru innych. --- PGG
|
|
By przyspieszyć sprawę (bo znam ból zęba) podaję link do wcześniejszego takiego samego tematu: http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=10212&t=10212
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |