środa, 04 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
kluzik rostowska poza sejmem

OK. Musiałbym to zobaczyć moze ma pan jakieś zdjęcia? Cały dom to za duzo ale ta powierzchnaia na parterze po sklepie brzmi interesująco

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: kluzik rostowska poza sejmem

A ja jestem ZA tym, zeby nasi "paliwowi terrowyści" wogóle WYNIEŚLI się z tego miasta, któremu tylko "pod górkę" robią... Niech zabierają stąd swoje biznesy, którymi tylko beszczelnie nas okradają... Niech zabierają stąd wszystkie miejsca pracy, które stworzyli... i niech zabierają stąd wszystkie podatki, które regularnie wpływaja do miejskiej kasy /na opłatę diety Pani Olbryś, pensji Pana Nowakowskiego...oraz wszyskie zasilki dla tych, którzy nie mają czasu pracować, bo toczą krucjatę w imie "lepszych cen" w naszym tak rewelacyjnie rozwiniętym mieście.../ ...w mieście, do którego drzwiami i oknami pchają się inwestorzy... Inwestorzy, którzy postawią nam kolejne "GALERIE" ...DYSONTY... i kórzy podatki odprowadzą do innych miast... My będziemy jeździć na paliwie "prawie za darmo" z MPK...którego wcale się nie zdziwie, jeśli szybko Prezesem zostanie właśnie nasza przebojowa Radna albo Pan N. ;) ....no i wtedy dopiero pokażą nam co to jest "monopol" ;) ...ale co to dla nas??!! ...może ich też spróbujemy "oszczekać" ;) ...no a w ostateczności można tankować w Białymstoku ;)...

To już jest coś bardzo dziękuje.

zajdi do miesiaca daja znaka ;-) ale czasem juz na 3 dzien wiesz co i jak nie ma reguly
jest moze jakas stronka zeby pocwiczyc te tablice?

ja jestem zanteresowana czekam z niecierpliwoscia

maniaxxx prawda, popieram. hehe

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org