Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
kluzik rostowska poza sejmem |
OK. Musiałbym to zobaczyć moze ma pan jakieś zdjęcia? Cały dom to za duzo ale ta powierzchnaia na parterze po sklepie brzmi interesująco
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: kluzik rostowska poza sejmem |
A ja jestem ZA tym, zeby nasi "paliwowi terrowyści" wogóle WYNIEŚLI się z tego miasta, któremu tylko "pod górkę" robią... Niech zabierają stąd swoje biznesy, którymi tylko beszczelnie nas okradają... Niech zabierają stąd wszystkie miejsca pracy, które stworzyli... i niech zabierają stąd wszystkie podatki, które regularnie wpływaja do miejskiej kasy /na opłatę diety Pani Olbryś, pensji Pana Nowakowskiego...oraz wszyskie zasilki dla tych, którzy nie mają czasu pracować, bo toczą krucjatę w imie "lepszych cen" w naszym tak rewelacyjnie rozwiniętym mieście.../ ...w mieście, do którego drzwiami i oknami pchają się inwestorzy... Inwestorzy, którzy postawią nam kolejne "GALERIE" ...DYSONTY... i kórzy podatki odprowadzą do innych miast... My będziemy jeździć na paliwie "prawie za darmo" z MPK...którego wcale się nie zdziwie, jeśli szybko Prezesem zostanie właśnie nasza przebojowa Radna albo Pan N. ;) ....no i wtedy dopiero pokażą nam co to jest "monopol" ;) ...ale co to dla nas??!! ...może ich też spróbujemy "oszczekać" ;) ...no a w ostateczności można tankować w Białymstoku ;)...
|
|
To już jest coś bardzo dziękuje.
|
|
zajdi do miesiaca daja znaka ;-) ale czasem juz na 3 dzien wiesz co i jak nie ma reguly jest moze jakas stronka zeby pocwiczyc te tablice?
|
|
ja jestem zanteresowana czekam z niecierpliwoscia
|
|
maniaxxx prawda, popieram. hehe
|