środa, 04 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Kibole dostana to co się im należy.

czy wie ktos moze gdzie w lomzy dostane te gre szukalem juz w niektorych sklepach jednak nigdzie nie moge znalezc. prosze o pomoc

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Kibole dostana to co się im należy.

Witam,

Chce stworzyć miejsca pracy dla osób które w miarę sprawnie piszą na klawiaturze i lubią rozmawiać z ludźmi.Potrzebowałbym 50-100 osob. Wiek od 16 lat.

ELASTYCZNE GODZINY PRACY DO 21 00. Praca również w weekendy. STAWKA ZA GODZINĘ TO OKOŁO 6ZŁ DO RĘKI.Nie była by to żadna sprzedaż przez telefon itp.

Czy myślicie ze w Łomży są osoby które chętnie podjełyby pracę.

Ciekaw jestem również czy miasto dałoby jakieś wsparcie dla takiej inwestycji jak sądzicie?

Pozdrawiam wszystkich Mariano

Najpierw niech wybudują bo od samego gadania nic się jeszcze nie zrobiło. I jak już to nie po normalnych cenach tylko po kosztach, przynajmniej jak to było przedstawione w artykule, a to nie są normalne ceny tylko w regułach rynkowych zaniżone. Ale jestem za...

Liczba godzin w granicach między 9-21 . Ale maksymalnie 8 godzin.Co do miejsca to od 7 lat nie mieszkam w Łomży i nad miejscem musze się zastanowić. Lokal musi mieć przynajmniej 150 metrów. Kiedy chciałbym to otworzyć, myślę ze w przeciagu 5-8 miesięcy.

Tak z ciekawości napiszcie jak u was z językami obcymi najbardziej interesuje mnnie język rosyjski i niemiecki

Racja?

16 lat - Rosyjski i niemiecki ;)

Na razie nic wiecej powiedzieć nie mogę bo nie chcę stracić pomysłu. - czy to jest jakaś innowacja ? Pomysła od dawna znany ;)

Nie dajcie się zrobić w ****

Pozdrawiam przyszłego przedsiębiorce;)

Po to żebyś mógł tu zajrzeć i walnąć sobie posta...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org