Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kibole dostana to co się im należy. |
czy wie ktos moze gdzie w lomzy dostane te gre szukalem juz w niektorych sklepach jednak nigdzie nie moge znalezc. prosze o pomoc
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kibole dostana to co się im należy. |
Witam, Chce stworzyć miejsca pracy dla osób które w miarę sprawnie piszą na klawiaturze i lubią rozmawiać z ludźmi.Potrzebowałbym 50-100 osob. Wiek od 16 lat. ELASTYCZNE GODZINY PRACY DO 21 00. Praca również w weekendy. STAWKA ZA GODZINĘ TO OKOŁO 6ZŁ DO RĘKI.Nie była by to żadna sprzedaż przez telefon itp. Czy myślicie ze w Łomży są osoby które chętnie podjełyby pracę. Ciekaw jestem również czy miasto dałoby jakieś wsparcie dla takiej inwestycji jak sądzicie? Pozdrawiam wszystkich Mariano
|
|
Najpierw niech wybudują bo od samego gadania nic się jeszcze nie zrobiło. I jak już to nie po normalnych cenach tylko po kosztach, przynajmniej jak to było przedstawione w artykule, a to nie są normalne ceny tylko w regułach rynkowych zaniżone. Ale jestem za...
|
|
Liczba godzin w granicach między 9-21 . Ale maksymalnie 8 godzin.Co do miejsca to od 7 lat nie mieszkam w Łomży i nad miejscem musze się zastanowić. Lokal musi mieć przynajmniej 150 metrów. Kiedy chciałbym to otworzyć, myślę ze w przeciagu 5-8 miesięcy.
|
|
Tak z ciekawości napiszcie jak u was z językami obcymi najbardziej interesuje mnnie język rosyjski i niemiecki
|
|
Racja? 16 lat - Rosyjski i niemiecki ;) Na razie nic wiecej powiedzieć nie mogę bo nie chcę stracić pomysłu. - czy to jest jakaś innowacja ? Pomysła od dawna znany ;) Nie dajcie się zrobić w **** Pozdrawiam przyszłego przedsiębiorce;)
|
|
Po to żebyś mógł tu zajrzeć i walnąć sobie posta...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |