niedziela, 02 marca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
z jednej strony to dobrzeze tusk wygrał

raczej chodziło mi o to co wcześniej się działo w miejscu gdzie był skate park przy sp 9 i w miejscu gdzie wybudowali niedawno nowe bloki tzn przy Ks. Janusz 19, 21, 23. :)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: z jednej strony to dobrzeze tusk wygrał

W Instytucie Wychowania Fizycznego PWSIiP w Łomży - tam mogą mu pomóc ;D

Dzisiaj w Radiu Białystok słyszałem że nasi włodarze zastanawiają sie nad uruchomieniem stacji benzynowej która bedzie własnością miasta. Lokalizacja ma być na ulicy Spokojnej. Marża miała by być minimalna. Napewno spowodowało by to spadek cen u naszych "byznesmenów". Pytanie za ile lat to powstanie ???? Ja osobiście wolał bym tam tankować nawet gdyby cena było większa o kilka groszy niż na innych stacjach. Kasa przynajmnie by szła do wspólnej kieszeni a nie jednego osobnika.

na szosie zambrowskiej 22 jest fryzjer dla piesków koszt to około 60pln

trzymamy wszyscy kciuki aby ten projekt wypalił. dosc juz tych terrorystow paliwowych w naszym miescie!

jesli to wypali bede tankował tylko tam!

ManiaM - nie jestem fachowcem, moge jedynie powiedzieć Ci metodą na 'ucho" - wycisza sporo:))

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

zależy jaki masz samochód.może ja bym wzioł

Gdzie jest dobry i tani olej napędowy

ja mam do sprzedania uno 1.0 rocz 94 tylko ze cos sie stalo ze skrzynio biegow tzn.wszedl bieg 4 i niemozna odblokowac go sprzedam za grosze

bloki ks janusz 19,21,23 maja ok 22 lata wczesniej , chodzi ci raczej o 11,13,15 19a 21a 23a tam byly dwa boiska od nogi a tam gdize skate park kolejne dwa i kawal pola zaczynali tam ocos wczesniej budowac ale sie rozmyslili i zakopali fundamenty

koszt wysylki z allegro zestawu gryfów i obciązenia ow adze 160 kg wynosi 85 zl a zestaw 750 to daje jakies 4.70 za kg wiec niewiem czy sie nei oplaca zebym mial kwit sam bym wzial :]

w xp masz narzedzia "resize" nastepne to proste zmniejszenie pojemnosci domyslnej kosza - zarzadzanie dyskami tam wszystko zrobisz- dodatkowo sa programy typu partition magic

Treść jest ukryta

No właśnie chodzi o takie pisanie bez większych błędów aniulka.

Ja myślę o uczciwej pracy a nie takich tam...

Jęzeli nie będzie ludzi z znajomościa jeżyków to nie będę robił zleceń w tych krajach.Skupię się na krajowych :-)

Pozdrawiam

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org