Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
nowi posłowie w sejmie : transeksualistka A. Grodzka, Penkalski - umie uzywac be |
Witam Z tego co wiem to jest pani weterynarz strzyże psy, ona ma zakład weterynaryjny przy wyjeździe z Łomży na Zambrów, w tym osiedlu domków, po prawej stronie Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: nowi posłowie w sejmie : transeksualistka A. Grodzka, Penkalski - umie uzywac be |
sama mi strzepiesz jak sie spotkamy ladacznico
|
|
Re: nowi posłowie w sejmie : transeksualistka A. Grodzka, Penkalski - umie uzywac be |
was mozna nazwac puste lale ze sztucznymi pazurami
|
|
no niestety ja ferie mam dopiero za 2 tyg wiec trudno. Ale z tymi piątkami w Piątnicy można cos pomyśleć.
|
|
Tadeusz Naplet - niezły nick..:) chesapeake - niezły awatar...:)
|
|
Witam mógł by Ktoś mi powiedzieć kto w Łomży lub w okolicach skupuje auta na części i daje w miarę rozsądne ceny z góry dzieki
|
|
biznesman żaden ze mnie (może kombinator) ale lubie robić to co robie. i widzieć uśmiech na twarzy najedzonego klienta. a napiwki robią swoje (nie chodzi o kase tylko o samą satysfakcje docenienia twojej pracy)
|
|
Musisz zrobic formata i pozmieniac pojemnosc partycji np.ze c chcesz miec 3/4 a d 1/4.Wgrywałes kiedys windowsa??Jak tak to powinienes sobie poradzic.
|
|
Yogin jezeli jestes teraz na tej stronie to ja podniosłam tą rękawice ja moge si espotkac pogadac o tym tylko niewiem czy ty chcesz tego wysłuchac jkezeli jesteś odpisz
|
|
Re: nowi posłowie w sejmie : transeksualistka A. Grodzka, Penkalski - umie uzywa |
posłuchaj pajacu jak masz jaja to ja mam dla ciebie wyzwanie będę dzisiaj o 18-ej na zakupach jak wejdziesz do sklepu z zawieszoną kartką (najlepiej taką formatu A4 z napisem "to ja jestem Yogin z forum 4 Łomża" atrakcje masz gwarantowane i co ?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |