niedziela, 02 marca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
nowi posłowie w sejmie : transeksualistka A. Grodzka, Penkalski - umie uzywac be

Witam

Z tego co wiem to jest pani weterynarz strzyże psy, ona ma zakład weterynaryjny przy wyjeździe z Łomży na Zambrów, w tym osiedlu domków, po prawej stronie

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: nowi posłowie w sejmie : transeksualistka A. Grodzka, Penkalski - umie uzywac be

sama mi strzepiesz jak sie spotkamy ladacznico

Re: nowi posłowie w sejmie : transeksualistka A. Grodzka, Penkalski - umie uzywac be

was mozna nazwac puste lale ze sztucznymi pazurami

no niestety ja ferie mam dopiero za 2 tyg wiec trudno. Ale z tymi piątkami w Piątnicy można cos pomyśleć.

Tadeusz Naplet - niezły nick..:)
chesapeake - niezły awatar...:)

Witam mógł by Ktoś mi powiedzieć kto w Łomży lub w okolicach skupuje auta na części i daje w miarę rozsądne ceny z góry dzieki

biznesman żaden ze mnie (może kombinator) ale lubie robić to co robie. i widzieć uśmiech na twarzy najedzonego klienta. a napiwki robią swoje (nie chodzi o kase tylko o samą satysfakcje docenienia twojej pracy)

Musisz zrobic formata i pozmieniac pojemnosc partycji np.ze c chcesz miec 3/4 a d 1/4.Wgrywałes kiedys windowsa??Jak tak to powinienes sobie poradzic.

Yogin jezeli jestes teraz na tej stronie to ja podniosłam tą rękawice ja moge si espotkac pogadac o tym tylko niewiem czy ty chcesz tego wysłuchac jkezeli jesteś odpisz

Re: nowi posłowie w sejmie : transeksualistka A. Grodzka, Penkalski - umie uzywa

posłuchaj pajacu jak masz jaja to ja mam dla ciebie wyzwanie będę dzisiaj o 18-ej na zakupach jak wejdziesz do sklepu z zawieszoną kartką (najlepiej taką formatu A4 z napisem "to ja jestem Yogin z forum 4 Łomża" atrakcje masz gwarantowane i co ?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org