wtorek, 03 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Były wybory? A ja JUŻ dziś wiem...

Autor: M@ster (---.gprs.plus.pl)
Data: 28-01-09 09:04

Donald może i w lotosie się zaopatrują ale jakoś nikt na paliwo z BP się nie skarżył.ponadto na stacji Lotos jest tylko jeden rodzaj ON a na BP dwa.jak to wytlumaczysz?

Tak Ci to wytłumacze, że problem jest w naszym łomżyńskim Lotosie, który nie ma w ofercie paliw "Dynamic", odpowiednika orlenowskiej Vervy, które inne stacje Lotosu, np. w Ostrołęce posiadają. Kwestia właściciela - czym chce handlować.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Były wybory? A ja JUŻ dziś wiem...

Zależy od wieku Twojego i auta, od "stażu" za kółkiem, od pojemności silnika, od tego czy miałeś jakieś wypadki, czy ktoś oprócz Ciebie będzie korzystał z auta, od miejsca zamieszkania i.. pewnie jeszcze o czymś zapomniałem :D

sprawdz w PTU, ale ogolnie polecam AXA i LibertyDirect. Mi tam najtaniej wyszlo - tez mam 2.5 litrowy silnik i 60% zniżki.

Riposta

idz w kącie trzepać prącie!!!!!!!!!!!!!! pedale

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org