Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
I kto jest głupi? |
ja znam, gdyby temat brzmiał: "program do obróbki audio" lub coś w tym stylu, to nawet bym powiedział jak się nazywa..
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: I kto jest głupi? |
dran nie wiem,czemu ich tak bronisz?o ile się nie mylę,to Polacy starający się o status uchodźcy w jakimkolwiek kraju na zachodzie nie jeździli tam mercedesami czy beemkami,tylko siedzieli w obozach dla uchodźców.a oni tutaj mają lepiej niż my.do moderatora beemka podobna do golfa?przyjedź wieczorem pod hotel na Wesołej tak ok. 22.00-tylko wjedź na plac główną bramą,to zobaczysz czym się poruszają.dla informacji-gdybyś chciał rozwalić jakąś brykę to się nie pomyl-bo tam też mieszkają Polacy i też mają swoje samochody.mam tam kolegę to wiem co piszę.czeczeni jeżdżą beemkami,mają też golfa,mercedesa i jakieś audi.są takie dni,że ich samochodów stoi nawet 13-14 i nie ma gdzie zaparkować.
|
|
Nie ma chętnych ?
|
|
A która kobieta chciała by takiego pustaka, który uzależniał by swoje bycie z nią od paznokci?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |