poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Czy Lech Antoni nie będzie już posłem?

Może i kilka osób z tych czeczenów jest uczciwych ale reszta nie. Skoro przyjeżdżają do Polski i proszą o pomoc, to niech sie chociaż zachowują jak powinni, a nie zaczepiają ludzi i prowokują problemy.
Tacy z nich dumni czeczeni, Czeczenia ich ojczyzną, już mi nie dobrze jak słucham ich gadania. Skoro tak kochają swoją ojczyznę to niech jej bronią, a nie spieprzaja tam gdzie im dobrze. Jakoś z Pakistanu i innych krajów tak ludzie nie uciekają.
Ktoś tam rzucił, że oni sa uczciwi. Tak, może i kilku.
Wychodząć z pracy czasem widzę jak się "prowadzą" ulicami swoimi bmw i zaczepiają dziewczyny na chamskie teksty. Albo chodzą i klepią dziewczyny po tyłkach a jak ona się odezwie to tak ją zwyzywają, że ona sie popłacze. Czasem do mnie przychodzą do sklepu i też jakieś głupie teksty rzucają. Ostatnio chamsko się zachowali to ich wywaliłam i zagroziłam policją. Kupiłam sobie gaz, bo strach teraz nawet w pracy siedzieć. "Bo to taki dumny naród, a mężczyzna nie da sie obrazić kobiecie". Gdzieś tam wyczytałam. Ciekawe kiedy zaczną podnosić rękę na broniące sie kobiety. Jak któryś do mnie z łapą wyjedzie to mu ją tak połamę, że już żadnej nie dotknie...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Czy Lech Antoni nie będzie już posłem?

ja mam w piwnicy obciążenie w sumie 90kg, 2x20kg 2x15kg 10kg i 2x5kg (otwór 30mm) i gryf prosty 15kg 185cm (chyba) jak coś to mogę sprzedać całość tak po 4,5zł za kg z dostawą :)

Jak ktos chce pograc to jutro o 11 na sali pg9 przy starym szpitalu. 6 zl za 2 godz

dla kombatantow,dla studentow,dla kobiet,dla dzieci,dla harcerzy... cos jeszcze? LUDZIE - NIE PRZESADZAJCIE

nie lubie siatkówki

Witam macie jakies ulubione strony z ktorych mozna szybko pobrac nowosci kinowe?

LIBERTY DIRECT

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

ja slyszaem z chomikuj sie dajakos sciagac... ale ja nie wiem jak ??

tylko w ferie flatmoo i to pierwsze granie bedzie

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org