Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dziękujemy tym którzy oddali głos na Ruch Palikota |
a ile masz lat? Riposta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dziękujemy tym którzy oddali głos na Ruch Palikota |
jeb sie szmato twoja stara to kosmetyczka
|
|
Polecam gorąco u Pani Katarzyny Serafińskiej w salonie Perfect na ul.30go Maja(ul. przy Polowej) Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
audiotools nie jest dla visty;/ 5510 jak nie zrozumiales pytania to nie odpisuj
|
|
Witam wszystkich.Właśnie dziś złożyłem papiery do służby w policji. 10 lutego mam rozmowę wstępną i prawdopodobnie jeszcze w lutym wyślą na egzamin wstępny do Szczytna.Powiedziano mi żeby nie lekceważyć testu z wiedzy ogólnej,ponieważ ze względu na dużą ilość kandydatów te 40 możliwych punktów z testu może zaważyć o przejściu do następnego etapu (oczywiście ze zdanymi testami psych. i tor ćwiczeń) .Dlatego chciałbym się dowiedzieć od kogoś kto już pisał testy,jakie pytania są na teście z wiedzy ogólnej i z jakich dziedzin. Pozdrawiam:Mariusz
|
|
A Ty Goździkowy zapewne zawsze kupujesz swojej mamie goździki na Dzień Matki. Dla porównania możesz zapytać swojej babci - o ile tylko nie chodzi w moherowym berecie i nie pokutuje za grzechy młodości dotując księdza Tadeusza z pięknego miasta Torunia – jaka była obsługa w Polskich sklepach przed wojną. Po co drażnisz jak nie chcesz bym Cie drażnił. Pewnie jesteś z tych co żywą kulturę spożywają tylko w jogurcie. Ile masz lat ze nazywasz mnie chłopczykiem? Czy kulturalnym zachowaniem ekspedientki jest nie odpowiedzieć , kiedy klient mówi ( jako pierwszy!) - dobry wieczór, albo widząc kilku klientów stojących przy kasie plotkować z koleżanka pięć metrów dalej (głośno i nie kryjąc się z tym obgadując starszego mieszkańca pobliskiego bloku) Często gdy wchodzę do tego sklepu, mimo, ze przy kasie stoją już inni klienci żadna ekspedientka się nie pojawia. Dopiero, gdy klienci wychodzą ‘na sklepie’ zaczynają grasować przynajmniej trzy, albo cztery Panie ekspedientki. Pani, która nie odpowiedziała mi ‘dobry wieczór’, a której na koniec powiedziałem dziękuje, również bez odzewu okazało się jednak niemową nie była, bo przy kolejnych zakupach zachowując się jeszcze bardziej lekceważąco i drwiąco w stosunku do wszystkich klientów znalazła jednak słowa, by zapytać o drobne, żeby łatwiej wydać resztę. Kiedy liczyła towar zachowywała się strasznie ślamazarnie, jakby chciała na złość wszystkim zatrzymać kolejkowiczów jak najdłużej w sklepie) NAJBARDZIEJ JEDNAK PRZERAZIŁA MNIE POGARDA I CAŁKOWITY BRAK TOLERANCJI Z JAKĄ NA MOICH OCZACH OBSŁUGIWANO TAM INWALIDĘ. itp... itd....niech Ci inni też opiszą swoje wrażenia z Z.M. Natomiast brakiem kultury u sprzedawcy jest już sam brak poszanowania czasu klienta. Ja mam co robić dowcipna SENDi. Przecież to ze na mój temat odpowiedziało trochę osób pokazuje, że nie jest on tak bez sensu. Zdania nt. Z.M. są podzielone, a przecież jeśli temat wywołuje polemikę to wart był klikania w klawiaturę. A ty po co zabierasz głos, jeśli ja niepotrzebnie o tym napisałem? Przecież możesz w tym czasie ćwiczyć logiczne myślenie i powtarzać tabliczkę mnożenia, „albo się rozebrać i pilnować ubrania” skoro takie masz upodobania. To Twoje pracownice Aniulka?
|
|
zależy na których torach się położysz,kate_kat!
|
|
To na Sklodowskiej obok kwiaciarni Marzenie
|
|
A czy jest w łomży knajpa, z psim żarciem? Zupełnie poważnie. Przy trasie nr "7" Gdańsk-Warszawa , bodajże "Tokaj" się nazywa, jeśli jesteś z czworonogiem, siadasz przy stoliku i dostajesz swoje, a koło ciebie czworonożny dostaje michę ze swoim żarciem. Tam chyba akurat jakieś puszki Pedigree i sucha karma była. Oczywiście i micha ze śweżą wodą. Jak pies nie przywykły, można było skorzystać ze stolików na zewnątrz pod parasolami. Myślę, patrząc na trawniki w mieście, że taka knajpa miałaby swoją klientelę.
|
|
podaj wiecej szczegolow o co konkretnie chodzi bylbym zainteresowany
|
|
Racja? 16 lat - Rosyjski i niemiecki ;) Na razie nic wiecej powiedzieć nie mogę bo nie chcę stracić pomysłu. - czy to jest jakaś innowacja ? Pomysła od dawna znany ;) Nie dajcie się zrobić w **** Pozdrawiam przyszłego przedsiębiorce;)
|
|
Zbych daruj, ale ja w tym przypadku sie nie zgodze i tyle. Zacznijcie cos robic, dajcie przyklad... przeciez zablysniecie na tle tak marnego poziomu powinno byc banalne. Kazdy chce wiecej, lepiej, tylko ze od kogos, bo sam woli siedziec i narzekac. Jak zaczniecie robic rzeczy na poziomie, to inni nie beda mieli wyjscia jak sie dostosowac, zeby nie wypasc z rynku i tym sposobem ocalicie miasto...
|
|
nie ma ani pizzy ani kebaba na Kebab do Olsztyna na Pizze do Hmmm no własnie gdzie ? do Italii :) ile ludzi tyle gustów Riposta
|
|
http://allegro.pl/search.php?string=euro+truck+simulator&category=45713&category=45724
|
|
Podaj kontakt, odezwij się a może podjadę, zobaczę, wezmę. GG:4015378 podaj proponowaną twoją cenę.
|
|
Nie piszcie mi ludzie, bym tam nie chodził, bo w temacie już napisałem, że nie robię tam zakupów. Dziękuje za mądre rady. ( Swoją drogą w sklepie, który ma mądrego właściciela mającego pojęcie o marketingu, myślącego perspektywicznie i przyszłościowo dobrze pracujące i przyciągające swoją uprzejmością i kulturą sprzedawczynie są za zawdzięczany im duży przychód sklepu wynagradzane adekwatną pensją.) Bardzo mi Przykro, że te Panie mało zarabiają, ale każdy jest sam odpowiedzialny za swój los i swoje samopoczucie. ( np. wykształcenie ) . Jeśli chcę gdzieś błyszczeć to nie na 4łomża Sendi – bo co mi za pociecha z błyszczenia na dnie. „Na uśmiech (w sklepie? u sprzedawcy?!)trzeba sobie zasłużyć” ??? NIE!!!! - to na klienta trzeba zasłużyć !!! to na wysoką wypłatę trzeba sobie zasłużyć !!!. W przypadku sprzedawcy uśmiechem, kulturą i milą obsługą. Bo jeśli tylko odstrasza się klientów swoją ponurą miną, niechęcią do pracy, chamstwem, to niestety w końcu klienci zaczną robić zakupy parę kroków dalej. Trzeba też umieć czytać ze zrozumieniem i cały tekst, a nie wyrywki. To nie o ‘Dobry wieczór’ mi chodzi. Jeśli ktoś kimś gardzi tylko za odmienne zdanie to mu współczuje. Trzeba mieć otwarty umysł, pracować nad sobą, zmieniać się na lepsze, starać się zmieniać swoim zachowaniem świat w którym żyjemy. Świat, który jest piękny i ciekawy dzięki temu, że każdy z nas jest inny. Widać od początku nie myliłem się co do goździkowego. To ty zacząłeś wyzywać! Z I.P. mogę wywnioskować , że jesteś BARDZO blisko. Podnieś więc ‘rękawicę’ jeśli masz odrobinę honoru i odwagi by powiedzieć mi to w twarz. Liczę że będziesz. Jak cię nie będzie to znaczy, że pozwalasz się dalej znieważać. O.K? Taki z ciebie cwaniak – tak łatwo znajdujesz epitety na kogoś kogo nie znasz, a może nie pamiętasz co piszesz? Po co drażnisz jak nie chcesz, żebym drażnił. C.U.
|
|
Każdy zakład szklarski to robi.
|
|
Zawsze jak się pisze na jakiś temat to jest "łapanie za słówka" i zaraz wychodzi nie wiadomo co.Fakt-w dzisiejszych czasach gdzie jest duża konkurencja i prawie w kazdym sklepie wszystkiego pod dostatkiem to rzeczywiście różnią się one tzw. personelem.I rzeczywiście,taki który odpycha niechęcią,lekceważaniem i chamstwem jest omijany szerokim łukiem. I to nie KLIENT JEST DLA PERSONELU TYLKO PERSONEL DLA KLIENTA.Ja też czasami nie rozumiem czemu niektóre panie w sklepach-szczególnie te młode 20-30letnie- zachowują się jakby tam były za karę..(nie wszystkie oczywiście)
|
|
Po co te narzekania ? Wystarczy się przejść po łomżyńskich księgarniach, ocenić frekwencję na imprezach kulturalnych - wystawy, koncerty, etc., czy przypomnieć sobie chociażby losy bankrutujących sklepów muzycznych, by dojść do niewesołych wniosków. Ludziska nie kupują książek, prasy, oryginalnych płyt CD/DVD, na koncert, nawet darmowy, pójdą z łaski - ale narzekać potrafią jak mało kto. Czyli, jak ktoś to już wcześniej powiedział - jakie miasto, taki EMPiK... Kto chce naprawdę coś kupić - znajdzie to bez trudu, sklepy w sieci czy Allegro mają bogatą ofertę. Owszem, oferta muzyczna łomżyńskiego EMPiKu też mnie rozśmieszyła. Nie zmnienia to faktu, że na ich stronie znalazłem kilka interesujacych mnie płyt, zamówię je i odbiorę w salonie.
|
|
Wątpię, by Tomasz Stańko zawitał szybko do Łomży. Niby po co ma tu przyjeżdżać ? Żeby na jego koncert przyszła garstka osób ? A na Adama Pierończyka też warto się wybrać. Ciekawe, jaka będzie frekwencja... Ludzie tylko narzekają, że nic się nie dzieje. A tu proszę : jutro koncert rockowy w MDK-DŚT - Chain Reaction i High Blood Pressure 5 II Filharmonia Kameralna, czyli ŁOK 9 II Czesław Śpiewa 19 II znowu FK 1 III Pierończyk Całkiem sporo, jak na takie miasteczko.
|
|
Na ul.Rybaki-można ponegocjowac:)
|
|
Nie musisz isc do SERWISU ! Wystarczy ze pujdziesz do sklepu i kupisz dysk 500 gb wtedy napewno ci wystarczy :)
|
|
Niestety zwykła kiełbasa wyborcza z tą miejską stacją.Nawet jeśli byłaby to prawda to i tak niepowstanie bo łapoóweczka dla kogo trzeba się znajdzie.
|
|
kubeł zimnej wody polecam
|
|
(HokusPokus) Takkk juz wszyscy sie nasrali!!!! Czemu wy jestesce takimi tchurzakami?? Ty dasz rade z Czeczenem??? jeszli niee to nie odziwaj sie!!! frajeze!!!
|
|
jak dbacie tak macie!! Nie srać po kątach, bo kto po was posprząta!? hłe hłe hłe A w Wąchocku w kinie leci tynk ze ściany, co ty na to kochany!? Z tego co wiem, to dworzec jest własnością miasta i basta.
|
|
Nie slaba, po prostu nie dzialajaca Riposta
|
|
Może ''mniej żryj" brzmi bardzo brzydko,ale działa.Jadłam połowę tego co normalnie,nic po 18 i w ciągu pół roku zgubiłam 13 kg.Do tego dużo wody i herbatek ziołowych.Zero efektu jojo.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |