Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Co ten znowu gada? |
http://games-point.pl/konkursy.html
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Co ten znowu gada? |
Co o tym sądzicie żeby otworzyć w Łomży restaurację z meksykańską kuchnia?
|
|
Mam pytanie, czy ktoś z was wie jak wygląda lub będzie wyglądało administrowanie i zarząd w blokach budowanych przez spółkę Zacharzewski & Skowroński, jak to się odbywa obecnie w bloku juz oddanym koło biedronki. Może ktoś kupił tam mieszakanie? Dzięki.
|
|
http://img228.imageshack.us/my.php?image=asdkb6.png Komentarz na wikipedii jakie dodano po końcowym gwizdku. Doszedłem do konkluzji iż ewenement jest ewidentnym paradoksem konstruktywnej rekapitulacji skolidowanej na adekwatnych arkanach pryncypialnej dystrybucji.
|
|
Pismaki szukaja jak zwykle "newsa" oni tylko sieją panike w tych swoich portalach pierw niech bedzie ta ustawa będzie no chyba ze jest już a ja nic nie wiem :) niech oni się zajmą poważniejszymi sprawami....... Axelall nic w wku nie wiedzą :] tylko kazali przyjść z książeczką pogadać czy cos ale jakoś nie widzę sensu iść jak nie ma tej ustawy :]
|
|
FIN nie ******* tyle
|
|
Byłem dzisiaj w Empiku i uważam że jest taki jak powinien - nie za duży, i nie za mały. Może rzeczywiście muzyki nie jest za dużo a na tym zależało mi najbardziej, ale jako całość dla mnie bardzo pozytywnie. I nie widzę powodu o co tu się tyle kłócić. Ci, dla których to wszystko jest za małe, za biedne niech wyprowadzą się do wielkich metropolii. I oni, i Łomża, i metropolie na tym na pewno zyskają ;).
|
|
Bożena Dębek, licencja nr 343455 Adres: Łomża Moje Towarzystwo Ubezpieczeniowe (MTU) SA, OFE Pocztylion tel. (86) 218 04 53, godz. 8.00-21.00 tel. kom. 0512 34-18-14
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |