Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
DZIEŃ ZWYCIĘSTWA! Powinny strzelać fajerwerki jak w Sylwestra! Huuuuraaaaa!!!!!! |
Ty- barry, a dostałeś kiedyś po pysku?! Chcesz założyć klub piłki ręcznej ,to zakładaj nikt ci nie broni, ale od piłkarzy trzymaj się z daleka pajacu!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: DZIEŃ ZWYCIĘSTWA! Powinny strzelać fajerwerki jak w Sylwestra! Huuuuraaaaa!!!!!! |
Dam ci wszystkie części Dr. jak mi załatwisz " Dextera" :] VERGISS MICH
|
|
Re: DZIEŃ ZWYCIĘSTWA! Powinny strzelać fajerwerki jak w Sylwestra! Huuuuraaaaa!!!!!! |
Dobra stacja jest też na bazie WZGS przy TORACH :):) Takos
|
|
http://www.tvp.pl/sport/mistrzostwa-swiata-w-pilce-recznej/wideo/rzut-zycia-artura-siodmiaka
|
|
z tego co wiem to zeby moc przyjmowac Zelixa lekarz rodzinny powinien najpierw zlecic podstawowe badania (morfologia i mocz) oraz ekg. bez tych badan nie wiadomo czy nie jest sie z grupy osob dla ktorych zelixa moze byc ryzykowna
|
|
ja pieeerdole jest strona internetowa i tam jest wszystkjo napisane.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |