środa, 04 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
jednak jak mawia klasyk GŁUPICH JEST ZAWSZE WIECEJ NIZ MĄDRYCH

Z wielką radością ogłaszam Wam, iż World of Fantasy jest jednym ze sponsorów turnieju gier video organizowanych w Łomży. W imieniu właściciela sklepu Games-Point, zapraszam wszystkich na turnieje jakie będą organizowane w Łomży od 2 do 6 Lutego. Więcej informacji w rozwinięciu newsa ( http://www.worldoffantasy.cal.pl/news.php?readmore=442 ), a także na oficjalnej stronie sklepu http://www.games-point.pl/

No to jak, ktoś się wybiera :)?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: jednak jak mawia klasyk GŁUPICH JEST ZAWSZE WIECEJ NIZ MĄDRYCH

Jak Pan Jeffrey Congo jezdzi caly czas na rezerwie i oparach to nic dziwnego ze pozniej sa problemy z furka:P Rebelila nie wielblad i pic musi :D

co do tych kolo 2000 to sie zgadzam ze jest to prawda, a pozatym nie spotkalem sie zeby ktos z nich gdziekolwiek w naszym regionie pracowal (moze na czarno gdzies dotatkowe kilka stow do dwojaka) woza sie tylko autami z niezlymi felgami na ktore szkoda mi wydac pieniadze i dzien w dzien w miejscowych barach przesiaduja no chyba ze praca tylko kobiety sie zajmuja rodzac dzieci a wez zarejestruj sie jako bezrobotny to zobaczysz na jak dlugo i ile za lezenie dostaniesz! nie jestem kompletnie przeciw nim bo wiadomo zycie jak w Madrycie tam nie jest ale prawa do pieniedzy powinni miec takie same jak my i wydaje mi sie ze na te pieniadze powinni jakos zarobic a przy takich warunkach praca najwidoczniej sie brzydza

Ja się dziś rano zapisałem na turniej na wszystkie gry oprócz Fify :P Pewnie dużo ludu przyjdzie tak jak było na losowaniu :] Wtedy nic nie wygrałem, ale teraz.... :) Zobaczymy;p Powodzenia tym co idą!

VERGISS MICH

Ja tam od dawna twierdze ze pilka nozna powinna byc zabroniona prawnie.
Zaklamanie, przekrety finansowe, zero ducha sportu. Tylko pieniadz, pieniadz i pieniadz. Gracze sa w tym najmniej wazni a kibicow prawdziwych malo. Zato ilu kiboli!!!!
Co, Lomzynski LKS inny?

Ja bym sobie posłuchała na żywo Tomasza Stanko... magik!

Lekarz nie jest "w stanie"poświęcić należytej uwagi pacjentowi który przychodzi do niego na Fundusz Zdrowia-ale pieniążki z tego czerpać (nie aż tak duże jak prywatnie) to i owszem,czemu nie. Łomżyńscy lekarze-nie wszyscy oczywiście-to banda łobuzów dorabiających się na ludzkim nieszczęsciu i naiwności. Lekarze robią na pacjentach niezły biznes i w nosie mają czy kogoś stać się u nich prywatnie leczyć czy nie-jak nie,to poprostu nie udzielą fachowej porady,nie pomogą i tyle.

Ja pierdziele,Poppe bierze więcej za takie usg niż lekarz w Białymstoku..A wizyta u niego 100zł kosztuje..Dobrze se kabze nabija..! No ale faktycznie-lepiej do niego chodzić jak jest się w ciąży bo później jak się z nim spotka na porodówce i się wyda że do innego się lekarza chodziło to Poppe wysyła do niego żeby on poród odbierał..!
Żal mi nas kobiet,ale co mamy zrobić..

po 3,44 to chyba masz tylko w łomży masz takie "promocje",bo w innych miastach jest to normą.Wniosek.............myślę że każdy wie dokładnie o co chodzi:]a jak nie wie to coż.....:}

POLSKA DLA POLAKÓW! ZIEMIA DLA ZIEMNIAKÓW! ŻYDZI DO KOMÓR Z GAZEM!

Proponuję ściepę na forum na wybudowanie obozu koncentracyjnego dla Czeczenów i innych ciemnej karnacji.

Jak czytam takie wątki to WSTYDZĘ SIĘ ŻE JESTEM POLAKIEM.

"A NA SLOWNIK MNIE NIE STAC xD"
To poproś rodziców, żeby ci kupili.

P.S. Właśnie pod moim oknem przejechał Czeczen swoją BMką. Tylko ta BMka jakaś taka do Golfa II podobna.....

nie ma, byla.........

http://wiadomosci.onet.pl/1905437,11,item.html

i to parę lat temu...

powiedział co wiedział... hehe trochę nie na to pytanie odpowiedziałeś koleżance..

jankes ty to lepiej idź na ulice i dolarów szukaj . Ty wyemigrowałeś bo liczył się pieniądz pieniądz pieniądz , więc się zamknij ,bo inny nie jesteś.

to zalezy ile twoim zdaniem to tanio ale na przeciwko bylej "gośki" teraz "stokrotka" powinienes cos znalesc

gdzies tak to 90zł

Zna ktoś może firmę, która zajmuje się zabudową balkonów?
Proszę o jakieś namiary

Jezeli zalezy Ci na zyciu,to cena minimalna za kask to ok 400zl.Jesli nie,kupuj ze styropianu za 90.

Ja place podatki i nie mam zwyczaju narzekac, ze w Lomzy nie ma tego czy tamtego... A jak z tymi rzeczami u Ciebie?

Do rozlosowania jedna bułka chleba.

Witam,
gdzie w Łomży można oprawić w ramy obraz na blejtramie? Czy ktoś zajmuje się tym profesjonalnie? Dzięki za odpowiedzi.

No ja nawiązałem kontakt z pewną firmą, i mówili że by załatwili wykwalifikowanego kucharza produkty ze stanów.

Ja tez bym chetnie cos takiego zobaczyl, tym bardziej gdyby to byl lokal z jakims okreslonym poziomem. Nie mowie o jakiejs super eleganckiej restauracji, ale zeby nie wyszla z tego jakas spelunka, czy fast food, bo tego mamy juz pod dostatkiem, a porzadniejszych lokali nadal niewiele. Jesli mialoby to byc cos jak chinszczyzna, z wystrojem baru mlecznego i wpieprzaniem w pospiechu z plastikowych talerzykow, to raczej bym nie skorzystal.

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

Autor: mikrofon (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 28-01-09 09:16

POLSKA DLA POLAKÓW! ZIEMIA DLA ZIEMNIAKÓW! ŻYDZI DO KOMÓR Z GAZEM!

Proponuję ściepę na forum na wybudowanie obozu koncentracyjnego dla Czeczenów i innych ciemnej karnacji.

Jak czytam takie wątki to WSTYDZĘ SIĘ ŻE JESTEM POLAKIEM.

"A NA SLOWNIK MNIE NIE STAC xD"
To poproś rodziców, żeby ci kupili.

P.S. Właśnie pod moim oknem przejechał Czeczen swoją BMką. Tylko ta BMka jakaś taka do Golfa II podobna.....

Śmieszny Jesteś I to bardzo człowieku żal mi sie robi gdy czytam to co ty piszesz . I Z Chęcią bym rodziców poprosił żeby mi słownik kupili ale, ich emerytury na kture pracowali całe życie śa bardzo niskie gdyż pieniądze kture mogły by iśc naich emerytury idą na inne cele . Międzyinnymi na finansowanie "IMIGRANTÓW"

Autor: k.kibicŁKS (---.lomza.mm.pl)
Data: 28-01-09 09:51

jak sie wstydzisz że jesteś polakiem to wynocha do holandii, tam będziesz mógł pokazać jaki to jestes super extra i cool tolerancyjny

POPIERAM !!!!

na Rządowej na wysokości Kapucynów jest zakład

""POLSKA DLA POLAKÓW! ZIEMIA DLA ZIEMNIAKÓW! ŻYDZI DO KOMÓR Z GAZEM!

Proponuję ściepę na forum na wybudowanie obozu koncentracyjnego dla Czeczenów i innych ciemnej karnacji. ""

A ty poproś rodziców Żeby ci wytłumaczyli termin "Antysemityzm" ...Być może też go znajdą w Słowniku bądź Encyklopedi.... ;]

Reka do gory, ilu tutaj wrzeszczacych o pieniadzach pracuje? Tak dla jasnosci sytuacji...

Witam kastarinka.Za ile koleżanka chce sprzedac meride.Jestem zainteresowana.

jw.

jak jadlem to w mexicu to bleeee. ale jesli nie potrafisz (wiekszosc w PL) robic prawdziwego mexico to powinno smakowac ;P

to chociaz mi pozycz;p

Posiadam samochód o poj. silnika 2,5.
Wiec jak w temacie...

Zarządza blokiem firma z Białegostoku,

Na pewno bez pomocy? A przy okazji, Polacy nie starali sie o azyl i status uchodzcy?
A kilkadziesiat lat temu, kiedy mielismy u siebie wojne, czyli sytuacje adekwatna do Czeczenii teraz, nikt nam nie pomagal? I nikt nas nie przyjmowal u siebie? Czy moze piszemy nowa historie?

Pomysl, jak w tej chwili brzmia slowa o niszczeniu naszego spokoju... Gdyby kazdy chcial miec za wszelka cene tylko swiety spokoj, to naszego kraju juz dawno mogloby nie byc... Dlaczego odwracamy sie do wszystkich plecami w potrzebie, ale kiedy nam dzieje sie krzywda, to jestesmy oburzeni, jesli caly swiat nie rzuca sie natychmiast z pomoca? Moze warto sobie uswiadomic, ze jak bedziemy traktowac innych, tak samo i nas potraktuja?
Te krzyki oburzonych, to patrzenie na bardzo krotka mete. Wyobrazcie sobie, ze np. Rosja nas nagle najezdza, a wszyscy sasiedzi nie tylko nie pomagaja, ale jeszcze zamykaja szczelnie granice i mowia "radzcie sobie sami, nie chcemy zebyscie niszczyli nasz spokoj".

Jeśli OC to MTU, ale jak chcesz razem z AC to tę firmę odradzam bo mało płacą i robią problemy...

1. Przeczytaj ogłoszenia drobne, dział USŁUGI.
2. Przejdź ulicami Połuddnia, zobacz zabudowany balkon, który najlepiej Ci się podoba, zapytaj właściciela o firmę, solidność wykonania, cenę itd. Ja preferowałbym wariant 2, gdyz nie kupowałbym kota w worku.

Firma Partner na ul. Mazowieckiej

Polecam Panią Katarzynę Serafińską na ul.3-go Maja w salonie Perfect (uliczka przy ul.Polowej)
pozdrawiam

better miałeś linki powklejać ;)

Poszukuję firmy, bądź osoby prywatnej, która pomogłaby odzyskać niemiecki podatek MwSt od zakupu samochodu dostawczego na firmę.

zna ktos jakis latwy program, najlepiej po polsku, zeby mozna bylo powycinac nim piosenki oraz wypiszczec przeklenstwa??

Proponuję tym, co chcą posiedzieć, żeby przynosili ze sobą składane krzesełka,
takie np wędkarskie, i po kłopocie.

a który facet cie zechce z takim pazurami?

zdecydowanie Edyta obok CTO

dobra na razie sciagnelam rzeznika

ja osobiscie polecam Panią Marte z Akademii Fryzur,jestem zadowolona z efektu i z podejscia do klienta,super:)

CHYBA BEZ POWODU ICH KOORWA Z KATOWIC NIE WYRZUCILI, SKORO WCZEŚNIEJ ICH TAM PRZYJĘLI, CO?!?

Better a czy w twojej restouracji będą jakieś znizki dla kombatantów ? Typu 50 procent ceny ?

a jakis program w ktorym mozna wypiszczec brzydkie slowa??

Ja mam przez sporo już lat ubezpieczone auto w Warcie, ale ostatnio narobiło się wiele innych instytucji, i nie powiem że nie, bo też się interesuję co do konkurencji firmy, na szczęście mam wszystkie zniżki i nie miałem jeszcze okazji brać odszkodowania to nie wiem jakby to było, lecz co do samego ubezpieczenia, to poza filiami istniejącymi w Łomży i od składki którą płacę w Warcie, w LibertyDirect wyszłoby mi około 150zł jeszcze taniej. Lecz cóż jak chce się jeździć to jednak kosztuje,, a najtańszego mięsa nawet psy nie chcą", więc dla takiej sumy gra niewarta świeczki i zostaję przy swoim. Pozdro.

ej a wes fotki wyslij mi na cwalinos007@op.pl

mozesz dryndnac na 501 591 127. gosc ma kilka firm i mi zawsze znajduje najtaniej

pozdrowki

znajdz dzwiek beep i sama wklejaj w miejsca wulgaryzmow w edytorze

Nairames zadnego testu nie mozna lekcewazyc :) na 100% musisz zdawac najlepiej ;) a MS musisz szczerze odpowiadać i tyle w temacie z testów u psychologa. a pytania to w postach są wystraczy przejrzeć ;) ale pytań na test z wosu masz kolo 600... w google wpisz i tam wszystko będzie ;) nawet z odpowiedziami ;)

krecik68 czemu ich bronie? Bo sa miedzy nimi rozni ludzie, i dobrzy i gorsi, tak samo jak u nas. A wrzucanie wszystkich do jednego worka jest po prostu glupie. Poza tym, jesli juz sa z nimi problemy, to opierajmy sie na faktach, a nie na plotach... Niedlugo jeszcze ktos napisze, ze porywaja i zjadaja dzieci i wszyscy przytakna, ze to prawda... A to, ze biora po 2 tys. na glowe, to zapewne taka sama prawda, jak to ze w Polsce zyja niedzwiedzie polarne, a przeciez wielu na zachodzie jest o tym swiecie przekonanych i jakbys zapytal, to by potwierdzili, ze tak jest...

Czy nasi siedzieli w obozach dla uchodzcow? Dlaczego np. w UK do dzis zyja ludzie z tej wojennej emigracji i ich rodziny i jakos nie w obozie dla uchodzcow bynajmniej? Gdyby im tak zle bylo, to podejrzewam ze czym predzej by do kraju wracali...

Tak samo wez pod uwage, ze oni sie pchaja na zachod, bo u nas wcale tak rozowo nie jest... Widzisz chyba, ze trzymaja sie razem, wiec moze ci, co juz na zachod trafili tak samo niektorym pomagaja finansowo? Nie wiem, nie potrafie powiedziec skad maja pieniadze, ale z pewnoscia nie jest tak, jak tu polowa chorem krzyczy, ze dostaja 2 tys zl na glowe, bo to jest bzdura. Te auta co nimi jezdza, to w wiekszosci graty, co mozna za pare tys. zl kupic... Jesli sie na nie np. zrzuca we 4, to wychodza smieszne grosze...
A czy maja lepiej niz my? No nie wiem, ja bym sie z nimi nie zamienil na pewno... Ty tak?

I popatrz co nasi na zachodzie robia... Nie chrzancie, ze sa tacy super, pracuja i klopotow nie robia... Juz ich tak samo maja dosc, bo robia burdy i kradna na potege... Tak samo ludzie sie tam wkurzaja, ze biora zasilki, zapychaja szpitale itp itd. A mimo to traktujemy wyjazd na zachod jako cos normalnego...
Pomysl co by bylo, jakby wszystkich naszych wygonili z powrotem do Polski, tak jak Wy chcecie Czeczenow wyganiac... Dopiero bysmy mieli biede...

Do tego wkurza mnie, ze niektorzy tu sami sobie raczek praca nie pobrudzili jeszcze, niejeden klopoty sprawia, bo przeciez ch.w.d.p. to haslo zycia i tacy nadaja na czeczenow, ze darmozjady i bandyci... komedia po prostu. Mozna by powiedziec "przyganial kociol garnkowi".

są chętni;d tylko taki czas;p sesje i te sprawy;p

MiYu no tak, Ty w ktoryms temacie napisalas kiedys, ze w wieku 12 lat mialas starcie z rozszalalym rottweilerem i sama mu dalas rade... to Ty bys pewnie taka wojne sama wygrala, ale nie kazdy jest taki silny i odwazny widocznie...
A tak powaznie, to nawet nie pisz takich bzdur, bo guzik mozesz wiedziec, co Ty bys zrobila w razie wojny... a wlasciwie to trudno nazwac wojna sytuacje, kiedy wojsko pacyfikuje ludnosc cywilna, to sie chyba raczej nazywa ludobojstwo...

Jeszcze raz napisze to samo, w stosunku do tych ktorzy lamia prawo nalezy reagowac, wzywac policje, czy jak tam chcecie. Nie mozna pozwalac zadnym gnojkom na takie zachowanie, czy to Czeczeni, czy Polacy. Ale odpowiedzialnosc zbiorowa, to chyba nie jest cos, za czym tesknicie?

Na tych najwazniejszych, lomzynskich.

Interesuje mnie ubezpieczenie OC, silnik jak pisałem poj. 2,5, bez wypadku i długi staż za kółkiem :) Ubezpieczenia w Łomży najlepiej.

alfik, mi nie ostrosc chodzi ;) im bardziej pali tym lepiej. jadles chipsy z fasoli? ;P oni do fszystkiego fasolę wsadzą. chleb fasolowy? z sosem fasolowym?

napisz jaki auto który rocznik a najlepiej dzwoń 602 405 678

a u nas Czeczeni będą stali za barem :D

Np w Los Angeles jak byłem tam w restauracji to nie tylko sami meksycy tam siedzieli, oczywiścię są fast foody, la emyslałem o restauacji z bardzo uozmaiconym mnu któr bym rozszerzał z czasem o kolejne pozycje o inne kuchnie świata. Ale właśnie też tak myślałem, że na początku tłumy by waliły a potem od niedzieli albo po wypłacie by przychodzili. Eh co zrobić...

sorry ale nie wgrywałem nigdy windowsa ((

Treść jest ukryta

noz piatkami tak ale narazie ja jutro szkola za tydzien sesja;/

Na razie nic wiecej powiedzieć nie mogę bo nie chcę stracić pomysłu.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org