wtorek, 03 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Spełniłem swój patriotyczny obowiązek

Treść jest ukryta

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Spełniłem swój patriotyczny obowiązek

Niech sobie zarabiają ile chcą, ale niech płacą podatki.
Kasy fiskalne dla nich i prawników natychmiast!!!

jeżli to prawda to żadajmy niezwłocznych działań ze strony prezydenta miasta w celu nie przyjęcia tej grupy Czeczenów.

Bo szczęście to jest takie coś, co trzeba mieć, żeby było
Cytat własny (copyright ©)

no tak z 20kg na otwor 30mm.

http://miasta.gazeta.pl/katowice/1,35019,6208543,Katowice_wyrzucily_Czeczenow__bo_sa_problemem.html

Potwierdzenie, niech ku*** PREZYDENT weźmie ich sobie na chatę i swoje osiedle!

jak chcesz "ROZROSNĄĆ SIĘ W BARACH " to idz do jakiegos baru sasadź swoje nasionka i za pare lat bedzie rosnąć w barach :P a tak na serio to sie odezwij na gg:441632

"Bo nie jest światło, by pod korcem stało."
Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba.
"Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan

A tak wogule to Terroryści to walczą za jakieś przekonania i cele ... a oni to "walczą" bez powodu... Więc jak sie nie podoba to drogę do Czeczeni mają wolną i nikt ich tu nie trzyma .....

Ostatnio, będąc w okolicach lodowiska w Łomży zaobserwowałem pewną sytuacje - dwóch parexcelance ''pierdolonych'' czeczenów - szeroko pojętych brudasów poprosiło o numer telefonu do uroczej 14-15 latki - a ta suka wraz z kolezanką podała numery i była zainteresowana znajomoscią z dwoma wspomnianymi wcześniej ''skurwysynami''. Czy to jest normalne żeby dorosły '' **********'' czeczen brał się za 15 latki ?

Lecz, nie o to mi chodzi. Czy nasz piekne polskie dziewczyny mają mało przystojnych chłopaków ze uganiają się za ów pierdolonymi czeczenami ?

dzieki za wszystkie opinie.
co do gerdy to z lepszymi zamkami niesteyt jest troche drogawa :(

Brzeczyszczykiewicz - ile db wycisza wg specyfikacji? delta 28db i to chyba jakis taki standard, co?

"A tak wogule to Terroryści to walczą za jakieś przekonania i cele ... a oni to "walczą" bez powodu... Więc jak sie nie podoba to drogę do Czeczeni mają wolną i nikt ich tu nie trzyma ....."

A tak w ogóle to:
1. Kup sobie słownik poprawnej Polszczyzny. Polecam Kopalińskiego.
2. Jak nie masz pojęcia o wojnie w Czeczenii to się nie odzywaj. To nie jest wojna - to jedna wielka pacyfikacja w wykonaniu Ruskich. Region jest totalnie zniszczony, a mieszkańcy uciekają gdzie się da. Często wydają oszczędności całego życia, by nielegalnymi i niepewnymi źródłami spróbować przedostać się na zachód.

Dla mnie to WY jesteście brudasami, śmieciami, sukinsynami i skurwysynami!

Po dwóch wspaniałych meczach z Danią i Serbią oraz dzisiejszym zwycięskim horrorze z Norwegią, polscy piłkarze ręczni zagrają o medale Mistrzostw Świata! Brawo Wenta, brawo polscy szczypiorniści!!!

VERGISS MICH

A NA SLOWNIK MNIE NIE STAC BO W PRZECIWIENSTWIE DO NICH TO MUSZE ZAPRACOWAC...

ech nie ma w Lomzy ludzi ktorzy by sie tym zajeli...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org