poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
PYTANIE O WAŻNY GŁOS

"Dostają ok 2000 zapomogi miesięcznie na osobę"

Gadka - szmatka. Wielu z nich zapierdziela jak robaki, często na czarno, ale uczciwie. Fakt, dostają materialną pomoc, ale nie jest to 2000, są to grosze - ledwo starcza im na chleb.
Pierdolicie jak nie wiem! Mam z Czeczenami styczność bo mieszkam niedaleko ich "siedziby". I NIGDY nie było z nimi większych problemów. Żyją sobie własnym życiem, skromnie, nikomu nie przeszkadzają. Wiedzą, że każdy występek może oznaczać dla nich wywalenie na wschód.

WKURWIA MNIE WASZ PRYMITYWNY RASIZM!!! Ot co. I nie dziwmy się potem, że na zachodzie traktują nas jak wszy - bo my tak traktujemy innych!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: PYTANIE O WAŻNY GŁOS

eheh chcecie opodatkowac lekarzy opodatkujcie również księży jak wszyscy to wszyscy

mikrofon co ty pieprzysz ja osobiscie widzialam jak zebrali pokazujac na dzieci a potem sie szmaciary dzielily pewnie ze panstwo ich utrzymuje my dostajemy marne 48zl miesiecznie na dziecko a oni sprzedaja zarcie ktore dostaja sama widzialam jak sprzedawali bialy ser na sikorskiego dla chlopow i ty masz czelnosc mowic ze oni pracuja ?

Co oni wam przeszkadzają??
Widziałem nie jednego czeczena ale żadnej broni czy tez noza niemaial...
Jak wy byście sie zachowywali jak kazdy by na was patrzył z pogarda...
Jak widze taki temat to mnie nosi bo sie sami czepiacie z tekastami Polska dla Polaków a na wakacje do Niemiec a jak sie uda to do Anglii... To może Polak do Anglii!!!
Rozmawialiście z jakimś Czeczenem ?? chyba nie
To bardzo życzliwi ludzie zapomnieliście jak wasi przodkowie nie mieli gdzie się podziać... Wiec dajcie im spokój i może postaracie się ich poznać. Oni będą odpowiadać aakiem na atak. Ale co ich od nas wyróżnia?? Jeden za drugiego obstanie a nie jak Polak Polakowi świnie podkłada
Tyle w tym temacie

Takos

zajsc w ciaze a od kiedy mezczyzni zachodza w ciaze bo mam przypuszczenie ze to facet i ma na imie karol zgadza sie?

Przeciez te przepisy zostaly zakwestionowane przez Trybunal Konstytucyjny i juz niedlugo przestana obowiazywac... I zaraz to spoldzielniom trzeba bedzie placic odszkodowania za to, ze musialy oddac mieszkania za grosze... Juz teraz przewiduja, ze bedzie to lacznie ok. 9 mld zl...

VERGISS MICH

jesli niestaracza im na chleb to niech wpieprzaja ten bialy ser jest bardzo zdrowy ma wiecej bialka niz szklanka mleka a przeciez dzieciom brakuje przede wszystkim bialka a nie wybrzydzaja

Autor: mikrofon (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 27-01-09 21:39

"A tak wogule to Terroryści to walczą za jakieś przekonania i cele ... a oni to "walczą" bez powodu... Więc jak sie nie podoba to drogę do Czeczeni mają wolną i nikt ich tu nie trzyma ....."

A tak w ogóle to:
1. Kup sobie słownik poprawnej Polszczyzny. Polecam Kopalińskiego.
2. Jak nie masz pojęcia o wojnie w Czeczenii to się nie odzywaj. To nie jest wojna - to jedna wielka pacyfikacja w wykonaniu Ruskich. Region jest totalnie zniszczony, a mieszkańcy uciekają gdzie się da. Często wydają oszczędności całego życia, by nielegalnymi i niepewnymi źródłami spróbować przedostać się na zachód.

Dlatego Podziwiam Ruskich ZA TO ZE TĘPIĄ TĘ ZBUNTOWANO PROWINCJE....

A NA SLOWNIK W PRZECIWIENSTWIE DO NICH TO MUSZE ZAPRACOWAC...
A NA SLOWNIK MNIE NIE STAC xD

Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)

niech gloduja jak wogle dloduja ja jak bym byla glodna to bym nie sprzedawala bialego sera na sikorskiego przy barborce osobiscie widzialam dostali zarcie i co sprzedamy a niech brudasy dadza dzieciom przeciez jest w nim duzo bialka

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org