Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Plakaty wyborcze |
Treść jest ukryta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Plakaty wyborcze |
mc kebab jest teraz na małachowskiego 6 a nie 2 ( w tym nowym boloku na rogu) pod nazwa bar 1 cos takiego :) no i oczywiscie polecam tam malego kebabwa bo jest wiekszy niz niejeden duzy kebab w llomzy mmmm pychotka :p
|
|
ups przepraszam .to faktycznie blok nr 6 ;) również polecam
|
|
hm.... oj jony... co tam krzysiu u ciebie jak tam żona ania ... salon dobrze idzie? cudak jestes tak reklame sobie robisz? fryzury były ok... ale nie oszukujmy się w upięciach ania nie jest najlepsza, sa lepsze .
|
|
Witam.Jak w temacie mam pytanie gdzie można kupić w miare tanio obciążenie na sztangę. Oprócz Miliszkiewicza i na Bernatowicza bo tam jest po 6 i 7zł. mario
|
|
Na Allegro pewnie by taniej było
|
|
Lub też w Kramiku w dziale sportowym :)
|
|
Mięso zamroźić :D
|
|
Witam jestem nowy na tym forum choc obserwuję go od kilku tygodni i stwierdzam że jest to bardzo przydatne forum.I osoby które tu pisza naprawdę pomagają i naświetlaja jak wyglądają sprawy rekrutacji do służb mundurowych.Gratuluje tez wszystkim kórym udało się spełnić marzenia. Moi drodzy ja też mam małą a zarazem dużą prośbę czy może mi ktoś przesłać TW ogólnej do straży granicznej bo to co znalezłem w internecie to kropla w morzu.A chciałbym zastartować do SG w Nowym Sączu może ma ktoś też jakieś przydatne rady. Z góry dziękuję za odpowiedzi. pozdrawiam Mariusz
|
|
Sam jesteś DUREŃ weź się za jakąś robotę chłopie a nie pierdzisz w stołek przed kompem...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |