poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Jarosław Gugała - przykład stronniczości dziennikarskiej

dzięki przyda się bo siedzę włąsnie z ospą wietrzną

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Jarosław Gugała - przykład stronniczości dziennikarskiej

Jakby zrobili tak jak w Wa-wie to znalazło by się pełno darmozjadów, którzy z braku pracy codziennie przesiadywaliby godzinami na kanapie czytając darmowe książki i grając na xboxie.

kurwy

Treść jest ukryta

oczywiscie ustawienia wyswietlania lub ekranu/wyswietlacza

No proszę jak łomżyńska inteligencja się oburzyła.Nagle chcą spotkań z artystami ,kupować książki w innym języku,oryginalne płyty cd z muzyką poważną,pić kawę czytając książkę. Już nikt nie ściąga mp3 z internetu.Biblioteki nie wyrabiają z wypożyczaniem książek , na koncertach ŁOK ludzie stoją na korytarzach i schodach bo miejsc brakuje. Ta pani która chciałaby spacerować i odpoczywać w Galerii Stokrotka niech biegnie czym prędzej na most póki lodu na rzecze niema.

KUP SPREJ CZERWONY I PSIUKAJ NA MORDKE, TO SAMO CO TE TWOJE BRUDNE OPALANIE NATRYSKOWE

FIONIX NA STUDNIOWKE CZY WESELE MUSISZ KLASC NA GĘBE SZTUCZNE SLONCE? A CO BEZ TEGO BYS SIE NIEPOJAWILA NA WESELU BO BY ZOBACZYLI JAKA TY BRZYDKA BEZ TEGO?

dokładnie :) nie musicie tego kupować :)

do axelall skąd masz informacje że 30 zł ?? co ?? byłes jak to ty mowisz jednym z jeleni ??co??
nikogo do niczego nie zmuszam,wiem, polacy, boli jak komus sie pomaga,nikgo nie zmuszam oferuję pomoc, jak chcecie sami opracowywać testy, prosze bardzo, jak ktoś nie ma czasu oferuję swoją pomoc.

zapraszam na www.policja.fora.pl

a jak chcecie korzystać z błędnych lub starych testów to prosze bardzo :)

www.policja.fora.pl

artin
Popieram w calej rozciaglosci

Bo szczęście to jest takie coś, co trzeba mieć, żeby było
Cytat własny (copyright ©)

witam,
ja też dość często jestem w Zielonym na zakupach i nie zauważyłam żeby dziewczyny tam pracujące były nieprzyjemne....moim zdaniem są bardzo miłe i potrafią doradzić jak trzeba i pomóc...
a że się nie uśmiechają do wszystkich :) ....na uśmiech też trzeba sobie zasłużyć...a nie wszyscy klienci są mili

witam.odświeże troszke temat i pytam: czy ktoś w Łomży skusił się na tnk i może się wypowiedzieć co to warte?

Treść jest ukryta

jakbyś czytał odpowiedzi w tym wątku na Twoje propozycje sprzedaży Twoich testów wiedziałbyś skad wiem ze 30 zł, albo inaczej - skad przypuszczam. Ale jak ktos jest jeleniem to nim zostanie - ciagnie swoj do swego dlatego szuaksz kolejnych :-). Ty oferujesz pomoc tak - bezinteresownie ? Wiekszosc czyli testy i niby pytania + konsytytucja, ustawa, filmik ktore chce sprzedac matik880 ja posiadam i udostepnie ja ZA DARMO każdemu - typowy Polak z Ciebie, pomoge, ale za ..... :-) oczywiscie cos musi z tego miec, nie ma nic bezinteresownie w koncu napracowal sie te góra 15 minut przed komputerem zeby wszystko ladnie skleic w jedna calosc :) !

madzius podbij na gg8182645 chętnie ci pomoge.. koszt 1 vlepki a4 2 zł

do urzad skarbowy: malo wiesz...

he są tylko 2 edycje a naszych ŁKSowych wyszlo 5 czy 6 plus fan clubowe serie i a4 :)

Fin zaskakujesz mnie normalna reklama spodni a tu nie ma nic zabawnego :)

dobry gainer; duuzo weglowodanow; jesli nie lubisz sie tak bawic to zjedz dziennie tabliczke czekolady, tylko zebow nie zapomnij myc bo mozesz sie nie zdazyc usmiechnac po przytyciu ;D

Bo szczęście to jest takie coś, co trzeba mieć, żeby było
Cytat własny (copyright ©)

wiele osob ma na srano w glowie od dziecinstwa po filmach typu karate kid odrazu mowie ze w łomży byłem na kilku treningach boksu i na kilku treningach kyokushin i zdecydowanie kyokushin w lomzy jest na wyższym poziomie wiele osob ma opory związan z karate bo mysli ze to malpowanie itd prawda jest taka ze "kata to gowno" ale bic mozna sie nauczyc a krav maga to niestety nie sztuka walki i osoba ktora cwiczy 10 lat krav mage niestety nie poradzi sobie z osobą ktora cwiczy 5 lat kickboxing lub kuokushin wiec jesli chcecie lepiej zainwestowac czas i pieniądze to warto sie zastanowić

edytuj profil

broche sobie pokolorowalas? pokarz :>

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org