poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Czy Łomżyńscy kibice czy poprą kibola z Plakatu Maciaka B?

z rapida szybciec przy premiumce film o sredniej wielkosci ok 700-800 mb sciaga sie w okolo 10 gora 15 min wiec torrent nie jest chyba szybszy

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Czy Łomżyńscy kibice czy poprą kibola z Plakatu Maciaka B?

witam,jak wam się podoba ta siłownie, czy dobry sprzęt, jak instruktor, jakie są ceny za karnet i w ogóle czy polecacie tą siłownie??

wiec tak, pozyczylam sobie login i haslo od znajomego na torrenty. org i co dalej jak mam film sciagac?? cos tam mam jakis bit cos sciagnac z instalek??

youngbloodz jaki login na miacho masz?Muszę Cię sprawdzić Twoje ratio i wysłane dane.

Logic86 ,polemizowałbym z tymi 10-15 minutami,ale niech Ci będzie,na torrentach w większości zależne od serwerów i seedów,i wszystkie nowości najszybciej na TG i PT

@jasiu
sprawdź @

Jak ćwiczyć, żeby rozrosnąć się wszerz? Proszę o przykłady ćwiczeń z opisami...

Dobrze jakby ktoś zadzwonił/napisał sms'a co będzie z MT, ja sam z chęcia bym to zrobił ale nie mam nic na koncie a wszystko przepierniczam w bukmacherce ;/ jak dzis wygram to doładuje konto i napiszę esa do niego

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org