Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
jusz niedługo cisza wyborcza polaku bąć mondry glosuj na po a nie na tych glupic |
ta metoda jest dobra ale nie u nas w polsce bo nieumieją sie tym posługiwac trzeba umiec to natryskiwac
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: jusz niedługo cisza wyborcza polaku bąć mondry glosuj na po a nie na tych glupic |
Yogin jak ci sie niepodoba ta obsługa to twuj problem a moze ty tak napisales bo z tych milych sprzedawczyń dala ci kosza co i dlatego masz pretesje do zielonego i jego personelu
|
|
Re: jusz niedługo cisza wyborcza polaku bąć mondry glosuj na po a nie na tych gl |
hehe nom tez tak patrze ze wszyzstko wiesz. wszystko krytykujesz az mnie to bawi czujesz sie jakas miastowa ? swiatowiec? hehe chyba jestes zakorzeniona mocno na wsi i wpatrzona w amerykanskie seriale :) hehe ja mysle o dosyc powazniejszych rzeczach chociaz tez bez przesady rzeczy dostepne dla wszystkich bez skomplikowanego montazu . co cieszy oko kazdego kto lubi samochody tak jak ja ;p pzdr
|
|
Re: jusz niedługo cisza wyborcza polaku bąć mondry glosuj na po a nie na tych glupic |
z rapida sciagalam za free, ale mam stale ip wiec moglam tylko jeden part dziennie
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |