Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Porazka prezydenta ;] |
no post kolesia mnie zamordowal psychicznie.... widziales ty kiedys klub?? szkoda normalnie mi slow... i co ty nazywasz muzyko techno??? manieczki w atomie?? yyyyyy jedno pytanie: Jak daleko masz do lomzy?? P.S. pozdrow rano tate jak bedzie swinkom dawal papaz
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Porazka prezydenta ;] |
pozdro dla hobbita, Mad_Blunted_Jazz, i grabusia :) p.s. wiecie co normalnie, co za mlodziez nam rosnie ;/ uwsteczniona muzycznie. masaka ja ja je kokodzambo ja ja je <---- to jest techno tumany!!! sorry nie pomylilem sie to detroit house pozdro dresiki :) ...a na drzewach zamiast liści będą wisieć komuniści...
|
|
Re Matyjasz; Czytam ciebie i mi łapy na glebe spadają...z całym szacunkiem,ale chyba jesteś jakiś problematyczny...(ty pewnie sam w życiu tych problemów szukasz,a nie one ciebie heh :-)).Uczepiłeś sie mnie jak bum przechodnia i próbujesz mi wmówić,że mimo iż czuję się bezpiecznie i nic mi się nigdy nie stało,to jednak mieszkam w niebezpiecznym mieście i tak też się powinienem czuć!....Stary,daj mi spokój.Nie umiesz unikać kłopotów to twój problem...poza tym jakoś nikt na tym forum się nie trzęsie jak osika ze strachu przed "złą ulicą po zmroku",tylko ty. ;-) ..pozdro all! ... & vice versa!
|
|
P.S. Sedno sprawy tkwi w postach Dżasty ;-),i adamusa Pozdrawiam :-)
|
|
Jesteście kochani! Takie wypowiedzi potwierdzają, że na świecie nie jest jednak tak paskudnie jakby się wydawało./ Przechodząc przejściem podziemnym w drodze do pracy mijam tam sklepik z drożdżówkami, w którym sprzedaje mały niepozorny człowieczek, ale taki wiecznie uśmiechnięty i zadowolny z życia, że nawet jak nie mam ochoty na drożdżówki wstępuję, żeby wymienić "dzień dobry" i uśmiechy, bo to dla mnie sama przyjemność uśmiechać się do niego. Piszcie tu jeszcze co Was ostatnio spotkało miłego, tak dla okrasy naszej Polskiej rzeczywistości... Zobaczycie jak nam będzie z tym dobrze mr
|
|
4HuGo: a wiesz że ktoś dopisał jeszcze ciąg dalszy do tej opowieści... A szło to mniej więcej tak: Na koniec zajęć do profesora podszedł student i zapytał czy ten słoik jest już naprawdę pełny. Ten mu odpowiedział ze jego zdaniem tak. Wtedy studencik wyjął butelkę piwa i przelał jego zawartość do słoika. Oczywiście ciecz wypełniła wolne przestrzenie... A jaki z tego morał?? Chćby nie wiem jak Wasze życie było wypełnione zawsze się znajdzie miejsce na piwo :) No ale żeby nie było ze piszę tylko głupoty... Mój system wartości jest bardzo prosty... Mam kochających rodziców, rodzeństwo, przyjaciół. A jak mam to, to potrafię zawojować cały świat. Reszta przyjdzie sama... przy odrobinie wysiłku z mojej strony... pozdrawiam ... ... trooynik niekoniecznie sieciowy... c3po
|
|
Ten temat pisałeś chyba po kilku "kreskach" ;-))) mario
|
|
^PoJeB@nY^15LaTkU^: w Twojej szkole mogą zamontować nawet 1000 kamer, ale jeśli większość uczących się tam ludzi jest na Twoim poziomie umysłowym, to i tak nic to nie da. Ciekaw jestem, kto tak silnie (a zarazem nieudolnie) wpływa na Wasze niedorozwinięte umysły... Może Michał Wiśniewski? "Nadmiar demokracji to anarchia"
|
|
Czy wreszcie przyjdzie taki czas, że to szpitale będą walczyć o pacjentów a nie odwrotnie? Jak w hipermarketach. Wyobraźcie sobie: promocja!!! USG w listopadzie 50 % taniej! pozdrawiam mr
|
|
HMN.....Napewno reszta bedzie zadowolona :):):)))))))))))))) Dlamnie to bogłeś zostać ale nie pisac temat za tematem. Ale i tak masz dużo popularność bo przez dzień tyle postów dostac to rekord :0
|
|
~ZioMeK~, czytaj ze zrozumieniem.
|
|
Re:c3po Masz rację.To jest najbardziej lapidarne ujęcie najważniejszych wartości w naszym życiu: Rodzice,Rodzeństwo, Przyjaciele (Zdrowie bym jeszcze dodała), a z całą resztą przy takim zapleczu poradzimy sobie na pewno:)))))))))))))))))))
|
|
Mad_Blunted_Jazz daruj se bo robisz sie jak ten nienormalny frajer i jak powiem ci coś !! Bartez to Ja tylko w nowym NickU ! ty Jazzie !!
|
|
Wiesz Bartez, nie doceniasz naszego intelektu. Jak tylko przeczytałam Twoją pierwszą wypowiedź, od razu wiedziałam kto jest autorem.:D Chciałoby się powiedzieć: Amen!!! Ale i tak myślę, że nienormalny nastolatek zmieni nick i dalej bedzie śmiesznie :)
|
|
kaschia jesli wiesz to znaczy ze madra jesteś no i co ztego ze zmieniłem nick ? na tanten nie mogłem wejsc :((((
|
|
co jest najważniejsze?......wstaje rano i najważniejsza jest kawa.....godzine później najważniejsze jest śniadanie i przebudzenie mojego pokemonka......higiena jamy ustej staje sie najważniejsza po śniadaniu.......ubieranie i odprowadzanie dziecka o 10,30 jest najważniejsze.......ważne jest tłumaczenie dziecku ,aby mówił na konfesjonał konfesjonał , a nie spowiedniczka i tłumaczenie ,ze rysowanie Adama i Ewy zupełnie gołych jest dla pani krępujące .......panie jest starsza ,a dziecko chodzi do katolickiej szkoły wiec to są rzeczy dla mnie ważne ......szybkie zakupy i pichcenie obiadu ...bardzo ważna rzecz......w trakcie gotowanie wstukanie w kazie Rogera Wotersa i Turnaua ( zawsze chciałam miec ich najlepsze przeboje) , to jest dla mnie najważniejsz...... przed 16 musze pochowac pliki przed mężem ,bo nie znosi jak mu zatrowam komputer trojami i innymi wirusami ......wiec ważne aby przeskanowac mks-em .....mąż jest dla mnie najważniejszy po mnie i na równi z dzieckiem ....wiec zgrywam pliki na płytke ....co oczy nie widzą itd....pózniej odbieram dziecko , wiec najważniejsza rozmowa, obiad i odrabianie lekcji ,bez kłutni......o 16 witam kochanego mężę...oj jaki On dla mnie jest ważny....każdego dnia kocham Go bardziej.....kolacja ważna ....kąpiel ważna.....czytanie bajki , ważne.....spełnienie sie z męzem , bardzo wazne....jest 23,00 ......a ja nie wiem co było dla mnie najważniejsze .....chyba jutro jest dla mnie najważniejsze......wiec w stawie plumkają żaby tez.....miłego jutra dla wszystkich
|
|
eVe-linka..17^ pewnie teraz masz jakieś względy ,że go bronisz. Na tego nauczyciela w tym temacie praktycznie wogle nic nie ma, a przejął się tak, jakby go wszyscy tutaj zjechali. Wkurza mnie tylko w to nim, że się uważa za lepszego nauczyciela od pewniej nauczycielki z tej szkoły, a jest odwrotnie. ps. Teraz jak zawsze na tym forum zapewne spotka mnie fala krytyki. pozdrawiam. "Możesz nie mówić tego co myślisz, ale myśl to co mówisz".
|
|
dzięki za miłe słowa ;) mario
|
|
Re Matyjasz: To,że się do mnie uczepiłeś wywnioskowałem z tego,iż cytowałeś moje słowa i komentowałeś zawsze to co napisałem.(tworząc tym samym,jakby odrębny wątek względem innych postów) ...a tak ogólnie,to różnica naszych poglądów na ten temat jest diametralna,tak więc nie wiem czy jest dalej sens... ? Pozdrawiam :-) Nie można wejść dwa razy do tej samej wody.
|
|
huehehehhe nie nie po :kreskach: po kompociku :) mamusia nawarzyla ze sliwkow i jabkoow :) wali po baniaku niemilosiernie :) pozdro :) Nie można wejść dwa razy do tej samej wody.
|
|
pierw ty sie zapytaj kogoś kiedy było w "ŁOMŻY" bezpiecznie
|
|
chyba ty sama produkujesz !! Nie można wejść dwa razy do tej samej wody.
|
|
Ludzie co sie tu dzieje z tym forum ?? czy ktoś odpowie mi na te pytanie ?? to sie krytukują , odchodzą z forum co sie dzieje ludzie.
|
|
Ktos sie boi że ktoś go dorwie i go przekopie jak na kogoś cos napisze ??
|
|
Mam przez to rozumieć, że "pan profesor" też zagląda na forum?? heheh pozdro ;-)
|
|
no własnie co sie robi z tym forum jakos nie widziałem teraz nowego fajnego tematu zeby go rozpisać tylko ten 15latek sie rozpisał to wszyscy za nim ciekawe czy byscie zanim poszli w ogień ?
|
|
a ja się troszkę uczyłem w ekonomie i bym każdą nauczycielkę wyśmiał jeśli chodzi o hajs hahahahahah już żeby nie dostała ode mnie chociaż złotówki a nie czytałem wszystkiego ale wiem o jakiego nauczyciela chodzi a miałem z nim może ze dwie lekcje i lepiej zebym się nie wypowiedział....... Dziki się zestresował krytyką :-)))))) mario
|
|
Ostatnie wpisy na forum pozwalają stwierdzić że piszący tu mają wysokie aspiracje, aby to forum było jak żadne inne - bez ortografów, bez nieudanych postów, bez krytykowania "docenionych" pismaków forum. Dziwi mnie taka postawa bo coraz mniej ludzie tu chcą pisać - kto się odezwie to zaraz 3 komentarze na temat ortografii, jego matki i chamstwa na forum. Można tu też zauważyć że piszący zwracają uwagę komuś żeby czegoś tam nie pisali tylko po to aby post ukazał się w jakiejś gazetce - to jest chore - chyba ten co zwraca uwagę ma takie aspiracje. Około dziesięciu lat temu w internecie obowiązywała netykieta taka, żeby nie zwracać uwagi na ortografy (może nadal obowiązuje, kto ma chęci niech poszuka) bo to każdemu się zdarza (mi też bo nie wiedze sensu pisania postu w jakimś programie co sprawdza pisownie a potem wklejanie tego - to jest chore - tak postępują ludzie pedantyczni) Internet jest do wyrażania swojego zdania w miarę rozsądnie. Piszący tu dajcie trochę luzu sobie i poluzujcie krawaty bo atmosfera naprawdę jest tu kiepska. A ruch na forum znowu będzie przed lokalnymi wyborami. Z zarejestrowanych około 2200 userów (jak przypuszczam, w tym zdublowanych) pisze może kilkanaście a reszta się uaktywni przed wyborami - to takie dziwne forum. Niby forum Łomży ale już nie dla małolatów którzy chcą "zabłysnąć" głupszym tekstem. Dajcie na luz i nie zauważajcie głupich wątków niech piszą tam zainteresowani rozwinięciem wątku a nie krytykowaniem... ehhh wojna z wiatrakami - "czekam na krytykę" ...
|
|
Wiele osób używa komunikatorów internetowych i często ktoś nieznany nam nawiazuje rozmowę, w takiej sytuacji polecam http://www.jakzemnarozmawiac.prv.pl/ mario
|
|
dziki wcale cie nie wyśmieje ani nic z tych rzeczy! Masz prawo myśleć o nim co ci sie podoba! Nie wiedziałą mze sorek tu zagląda!:)))huhu Pozdrowienia... I nie mam u niego rzadnych względów, myślę że tak jak każy inny uczeń! Ja tam miałam 2 na koniec roku i wogle ciesze sie że zdałam! W mojej rodzinie nikt nie Trawi niemca! Chociaż mam w Niemczech wójka! Jak byłam w wakacje to teraz jestem pewna, Niemiec to nie dla mnie(oni dziwnie plumkają):))) Pozdrowienia:))!!
|
|
Matyjasz a ucze się w ekonomiku:) Mam nadzieje, że jeszcze 3lata dociągne w tej szkole:)
|
|
Nic z tego nie można zrozumieć. Czy nie można pisać tak , by wszyscy wiedzieli o co biega?
|
|
To nie Ptysiu pisał, neeee ;) Łomża jest piękna i powtórzę za klasykiem gatunku (Ptysiek), że nic dodać, nic ująć.
|
|
hmm powiem tak... na forum zaczyna się robić niebezpiecznie... zaglądnąłem sobie dziś na pocztę mą... i co widzę??? a no, coś takowego: Od: Marszal Do: marcin@hi.pl Temat: Re: Re: JAki Najlepszy sprzet dla dj [2:17492:17510] Data: 21/10/04 18:39 koles nie cwaniakuj mi tu cieciu jazysz czy nie fakt faktem dawnom tam nie zaglądał - jakoś czasu nie było... ale nie wiem jak Wy - ja od dzis zaczynam się bać... nie wychodzę z domu po 22... qr...ica człowieka strzela jak coś takiego czyta...
|
|
Taki sam efekt uzyskacie, jeśli polakierujecie dobrze umyte tablice rejestracyjne. Ten spray to następny sposób, żeby wyciąć ludzi w (tu sobie sami dopowiedzcie). Na dodatek reklamuje go dwóch idiotów ze znanymi ryjami - sukces gwarantowany... jacko: witam! zovo: respect za mądre słowa... już nic nie mówię
|
|
ooooooooooooooo sam napier.....la ku.....wy co jedno słowo a na innych narzeka jak Ty jesteś normalny to i nauczyciel Ci nie dosra proste pzdr
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |