poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Badania psychiatryczne to pomysł Kaczyńskiego

kamiński nie mam pojazdu

PS nie dodałem że chodzi mi o OSK który posiada pojazd o masie do 550 kg

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Badania psychiatryczne to pomysł Kaczyńskiego

Ok , nie interesuje mnie co ty wolisz. Bardziej chodziło mi o to gdzie "kupic" tv sat

________
Malachit

Radar musi byc widoczny nie moze byc schowany za słupem...wedłog przepisów :)

Pytanko- sztuczne oświetlenie(jupitery) to jest nadal w planach tego stadionu, bo nigdzie nie jest nic napisane na ten temat?

Teksty typu:
1. Gdzie kupię wężyk silikonowy,
2. Gdzie przekłuję sobie pępek lub waginę (połowa zapewne nie wie, co się kryje pod tą nazwą),
3. Czy kupicie ode mnie młotek za 12,50 zł (do negocjacji),
4. Gdzie można się nażreć żarcia dla psa typu KEBAB (nie zatruwając się przy okazji,
5. W której uroczej restauracji rodem "bar na dworcu" można romantycznie z zaproszoną ukochaną skonsumować zimną, pachnącą zapiekankę
6. Czy las Jednaczewski jest bezpiecznym miejscem do kopulowania w 20-letnim BMW ...?

Oczywiście żadne ze sformułowań nie napisane poprawnie ortograficznie. Poziom i jakość tego forum ....., porażająca. Czy dorastająca młodzież, często studiująca (w wypowiedziach się to często podkreśla), przejawia oznaki typowe dla schorzenia z zakresu "stwardnienie rozsiane"? Czy też może to przejaw debilizmu wrodzonego? Gdzie Ci starzy użytkownicy tego forum? Pouciekali zapewne, nie chcąc dyskutować z wulgarnymi analfabetami !!

yorker, ja dzis objechalam wszystkie bary w lomży i mam kilka korzystnych dla mnie ofert:P dla chcacego nic trudnego, uwierz.

Mój ogon ma dwie kuwety - jedną w klatce, drugą w rogu pokoju i tylko tam się załatwia. Jankes zainwestuj w drugą kuwetę, postaw w kącie w którym się załatwia i będzie po problemie.
Nie dawaj do jedzenia ryb, karm rybnych ani niczego co zawiera mleko, a kupy na pewno nie będą aż tak zapachowe. Wiadomo, zawsze będzie od nich trochę czuć, ale gdyby człowiek załatwiał się do kuwety w pokoju to też by było czuć ;)
Kastrowaliście swojego pupila? Zmniejsza intensywność zapachu nawet o 80%. Kompcie go raz na 2-3 miesiące (nie częściej, chyba że się bardzo ubrudzi) specjalnym szamponem dla fretek, to też pomaga.
Zapewniliście mu drapak? Jeśli nie to się wcale nie dziwię, że drapie co popadnie...

aparat to przedłużka członka, co zuchu postanowiłeś?

Mnie się podoba,a rozczarowanie galerią spowodowane jest zapewne cenami w niektórych butikach,taki monnmari do tanich nie należy,szkoda,że nie ma Solara.

matik880 - co Ty sprzedajesz w ogole ? administracja publiczna, funkcjonowanie policji, bezpeiczenstwo publiczne - bez problemu mozna znalezc na internecie oraz w tym temacie poprawne testy z odpowiedziami, a jak ktos chce sie uczyc czyste testy bez odpowiedzi. Multiselect ? Mam wszystkei pytania oraz pytania zadawane przez psychologa za darmo - zreszta z tego watku tez wziete, poradnik multiselect (?) - co to ma byc ? Jak zdac multiselect ? Tego testy nie da sie nie zdac - mozesz byc tylko neizdolny do sluzby w policji wiec lepiej jak ktos odpadnie niz pozniej strzeli sobie w leb bo przeszedl dlatego ze wykul poradnik kupiony za grube pieniadze od matik800. Pytania z wywiadu zorganizowanego ? Rowniez mam i rowniez za darmo i rowniez z tego watku, jak wyglada program szkoleniowy sa ogolno dostepne filmiki ktore rowniez mam, filmik z testy sprawnosci fizycznej rowniez jest dostepny za darmo i rowniez go mam, zestaw cwiczen i norm ? Co to ma byc ? Wzor podania, zyciorysu ? - sorry ale 99.9% osob ma klawiature i umie wpsiac google.pl, ustawa o policji i konstytucja - prosze Cie - j/w ogolnodostepna, darmowa. Takze nie uwazam aby placenie Tobie 30 zł czy nie wiadomo ile za to ze poswieciles 10 minut na wyszukanie tych testow oraz zabawienie sie klawiszami ctrl+c, ctrl + v bylo sluszne, nie uwazam by kupowanie rzeczy ogolnodostepnych, sprawdzonych i poprawnych bylo mądre :). Jak ktos potrzebuje w/w rzeczy ktore napisalem udostepnei je za darmo !!! - prosze o mail jak tylko przeczytam to wysle posiadam: filmik z testy fizycznego. pytania multiselect, pytania zadawane przez psycholog, pytania z testu wiedzy ogolnej, pytania zadawane przez komisje z wywiadu zorganizowaneg, roznie ankiety pufne, zastrzezony itd. A rzeczy ktorych nie mam miec nie chce bo kilka sekund zajmie mi wyszukanie ich w google tj. konstytucja, ustawa o policji, wzor podania, wzor zyciorysu,- takze matik880 zastanow sie co sprzedajesz i gdzie szuaksz jeleni :-) ?

lata 80, 90 może nawet 70 ;)

A ten kebab na małacha 6 to ten sam co mc kebab i tam nie nadawał się do jedzenia i tu się nie nadaje ,a tu jeszcze jedne dziadostwo z kebabem otwierajo na małacha 2 będzie te same dziadostwo co w 6 , nie ma jak na dworcu

Treść jest ukryta

Panowie a czemuż go tak atakujecie? Przecież nie musicie tego kupować co oferuje? Wiecej zrozumienia jego cyrk i jego małpy :>

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org