Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
sfałszowane wybory |
yoyo, trener muay thai w swoim temacie jako kontakt i mail do zapisów podał dariuszmma@gmail.com , wpisujesz ten mail w google i wyskakują ci jakieś ogłoszenia drobne , sprzedaż części samochodowych. Tam w nich jest podany ten sam mail, i dodatkowo nr komórkowy, jak chcesz się dowiedzieć czy te treningi będą to po prostu zadzwoń do trenera i się zapytaj ;)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: sfałszowane wybory |
ustawienia_nadruk_data/czas Gdy ludzie przestają wierzyć w Boga, nie oznacza to, że będą wierzyć w nic, tylko że w cokolwiek Gilbert K. Chesterton
|
|
biznesmen0000 :zadziwie cie moge cos wiedziec w tym temacie bo poniekad jestem z nim zwiazana wiec nie wyskakuj mi tu jak nie masz o tym pojecia i nie udzialam sie na kazdym forum chyba słabo widzisz,sam sie udzielaj moze na temat solarium ...
|
|
Może ktos sie orientuje ile za taką fryzurę,upięcie trzeba zapłacic? Idę na wesele,a nie wiem jaką sumą muszę dysponowac.
|
|
z internetu,buahahahahahaha Jarek
|
|
wszystko już gotowe jest lecz no niestety trafiłem na oszusta na allegro który powiedział że tylko to potrzeba i sanepid przyjmie wszystko że to pełne szkolenie itd. poszedłem do sanepidu i powiedziano mi tak:ma pan instrukcje ale musi pan mieć jeszcze papier że został pan przeszkolony... musialem zapłacić 300zł za przeszkolenie a teraz okazało się że to co na allegro zakupiłem jest niewarzne i kolejne 500zł musiałem wyłożyć... zatem proszę o wyrozumiałość...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |