Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Najgorzej boje się że po wygraniu PiS, wkroczy mi do chaty ABW ... |
Jednego nie rozumiem... Czemu wszyscy zaczęli w pewnym sensie narzucać dziewczynom jakiego mają kupić psa? Wyraźnie napisały że już zdecydowały co to za pies ma być i próbują się dowiedzieć GDZIE GO KUPIĆ... O co Wam chodzi? Nie Wy będziecie z tym psem biegać nie Wam będą fruwały kudły po chałupie i nie Wy będziecie go karmić... Zazdrość bo Wam mama nie pozwoliła dużego pieska w domu trzymać i zamiast kozaczyć musicie chodzić na spacer z ratlerkiem...?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Najgorzej boje się że po wygraniu PiS, wkroczy mi do chaty ABW ... |
UKS Jedynka Łomża i podobno ma byc jeszcze jakas nowa druzyna damska;)
|
|
To w ramach poczucia wlasnej wartosci tam nie kupuj... Porownaj sobie powierzchnie tej Stokrotki do takich centrow handlowych w Wawie np. I ilosc ludzi sie tam przewalajacych. Tam jest miejsce zeby przysiasc, jest miejsce zeby zjesc (zreszta w Stokrotce tez jest, w starszej czesci), bo tam to ma sens i sie oplaci. Tam masz tyle lazenia, ze idziesz na 2-3 godziny, a ludzi dziennie przewala sie pewnie tyle co w Lomzy mieszka... Uwazasz, ze gdyby sie oplacilo, to nikt by tego w Lomzy nie zrobil? Jak maja tej powierzchni handlowej tyle co kot naplakal, to probuja upchnac ile sie da, a klient spedzi tam w porywach pol godziny... Zglodniec raczej nie zdazy, a i nogi go raczej nie rozbola... Ludzie tam ida kupowac, czy wypoczywac? Bo na wypoczynek sa lepsze sposoby, wiec po co gadanie o poczuciu wlasnej wartosci? To wlasnie mi sie zdaje, ze te "poczucie wartosci" to troche na wyrost u nas i kazdy by chcial nie wiadomo czego, ciezko zrozumiec, ze to wszystko musi na siebie zarobic i jesli nie zarobi, to nie powstanie, bez roznicy czy to Lomza czy Londyn? Porobili by puste place i siedziska, to by byl placz, ze sklepow za malo. Towaru tez za malo, tylko jakby bylo 10 razy wiecej, to by lezal, bo by nie bylo komu kupic, ale powinien lezec chyba dla samej satysfakcji marudzacych, ze "w Lomzy wreszcie cos zrobili". Jak nie za malo, to za drogo albo kawy nie ma... Kiedy tu ktos byl z czegos zadowolony?
|
|
Witam, nie dawno pisalem o sklepie z czesciami ale mysle ze naprwade jest duzo takich sklepow a takiego z bajerami nie ma. Mieszkam na slasku i tu takie sklepy prosperuja bardzo dobrze. Pisze bo wlasnie planuje w łomży otworzyć. Także co myslicie o takim sklepie asortyment to cos takiego: www.c-t-s.pl ma szanse ? ja mysle ze tak ale chetnie poslucham waszych opini pozdrawiam
|
|
taaaa, przyjadą wszyscy okoliczni tuningowcy, branie będzie jak cholera, radzę zaopatrzyć się w duże ilości diód, neonów czy jak to tam nazywają, chromu oczywiście, spinerów, pokrowców, ale nie takich zwykłych, tylko ze smokami, brewki, bad looki i inne ... w sumie taki imponujący zestaw da z jakieś 20-30KM więcej i milion punktów lansu
|
|
jestesmy na etapie wymiany drzwi w mieszkaniu i rozgladamy sie w lomzynskich ofertach. czy jest cos poza domelem, vindov i gerda? jakie drzwi macie i polecacie? ktora firma sprawdza sie jesli idzie o montaz? szukamy czegos w cenie ok 1,5 zl (+/- 300) czy ktos z was zna firme DELTA i posaida ich drzwi? prosze o opinie
|
|
;-)
|
|
sobek szczerze ? Nie ma szans, może jakbyś sprzedawał części i bajery dałbyś rade utrzymać interes, ale na samych bajerach mie utrzymasz się.
|
|
firma Akcent na Piłsudskiego ( za Orlenem w lewą) polecam !!!
|
|
Treść jest ukryta
|
|
własnie kolego nie słuchaj ludzi którzy nie maja zielonego pojecia o tym co masz zamiar zrobic:) jezeli masz dobr miejsce i odpowiednio sie zareklamujesz to ten sklep bedzie suuuuper presperował!! tak wiec ja twoim miejscu bym sie nawet nie zastanawial nad jego otwarciem! powodzenia napewno do niego zajze jak juz bedzie:)
|
|
Najlepsze są drzwi z Krakowa, wybierzesz jakie chcesz i to w rozsądnej cenie Riposta
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |