poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Janusz

emikarwik a alabastrowa sala to nie u marczyka jest?? widze zdarza pisac Ci sie tez o innych rzeczach o ktorych nie masz pojecia nie tylko o klubowiczach i kulturze. haha własnie czytajac waszy wypowiedzi mozna zobaczyc jaki poziom kultury reprezentujecie hehe.no nic widac lata swoje macie kawał swiata zwiedziliscie( okreg jeziorko kisielnica konarzyce miastkowo) i wiecie co jest cool:) haha.
brak na was słow... hahahahah. po za tym widac jak mocno obcujecie z kultura hehe no i wasza wielka tolerancyjnosc... hahahaha. to powiedzcie mi kulturalni ludzie na czyjej byliscie ostatnio wystawie na jakim spektaklu w teatrze na jakim koncercie... zaloze sie ze na jakims w szkole heheheeh DNO.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Janusz

Jedz do lasvegas na piłsudskiego 52 stara baza wzgs, tylko nie do tego partacza przy stacji paliw, i tam ci pomogą

co by nie otworzyli nowego w Łomży to zaraz sie odzywają krytykanci a to że za mały a to że czegoś tam nie ma, jak się nie podoba to wynocha na zakupy do innych miast, dobrze ktoś napisał, jak autor tematu chce sobie poczytać przy kawie to niech kupi książke i idzie na kawe do domu a nie wypisuje tu te swoje płacze, a mi sie właśnie empik podoba i ciesze się że wkoncu go u nas otworzyli a jak ktoś ma zamiar tylko narzekać to niech poprostu tam nie chodzi

Mówiłem że to PIERDOŁA:))))) jego nick powinien brzmieć: bywam niedorozwinięty;)))

Jest jeszcze ten napis ŁKS Łódź ?
ktos na ferie chyba przyjechał :)

Jarek

Wielkie rozczarowanie? Musze isc i zobaczyc, ale rozczarowaniem raczej dla mnie nie bedzie, bo i sie niczego wiecej nie spodziewalem...
Przez weekend lazilem sobie zreszta po centrach w Wawie i odwiedzilem pare salonow Empik... To chyba normalne, ze na kawalku powierzchni takiej Stokrotki nie wcisna Bog wie czego... W Wawie jest tak samo, Empik na Jerozolimskich jest ogromny, ale co sie dziwic jak zajmuje kilka pieter... Jak szukam np. ksiazek z informatyki, to na Jerozolimskich jest pare regalow do przejrzenia, a juz w centrach handlowych w najgorszym przypadku jest to jeden maly regalik. Wiec dokladnie tego sie spodziewalem w Lomzy.
Dobrze, ze jest mozliwosc sprowadzania i bez dodatkowych kosztow, z pewnoscia jest to jakies udogodnienie. Tylko, ze czasem chcialoby sie przejrzec jakas ksiazke na miejscu, zeby zobaczyc czy bedzie przydatna, czy strata kasy, to byla dla mnie zawsze najwieksza zaleta Empiku.
Jak ktos sie spodziewal jakiegos ogromnego salonu, to nic dziwnego ze sie rozczarowal, trzeba myslec realnie ;)
Pamietajcie, ze te salony musza na siebie zarabiac, Lomza jest za malym miastem na taki wielki salon, zanim by wyprzedali towar, to by kurzem na polkach zarosl...

________
Malachit

"Mala miss" zazdrosc przez ciebie przemawia? Niezakfalifikowałas się do wyborów! Bo napewno jestes brzydka jak noc!

Takie mieso mógłbyś mieć http://tureckikebab.pl/

Ja też sie z checia pisze na takie treningi dajcie znac na forum jak cos załatwicie a na 100% sie zjawie i może kumpla wezme bo też ma chopla na pónkcie siatki pozdrawiam

Witam... a może wiecie coś na temat siatkówki dla kobiet w Łomży? nie chce otwierac nowego tematu, więc może ktoś tu mi pomoże? z góry dzięki

oni te fryzury za darmo robili to czego się spodziewać więcej...

Wydaje mi sie ze nastawiasz sie na dotacje z PUP-u i bardzo dobrze. Tylko ze na takie pierdoly to w Lomzy zbytu nie bedzie. Juz kiedys istnial taki sklep na Placu Niepodleglosci ale dosc szybko sie zawinol.

jezeli na ślasku jest tak dobrze czemu tam nie otworzysz jak tam taka mała konkurencja chyba wieksze szanse niz w Łomży...tak mi sie wydaje ze sam chyba nie wiesz co bys chciał jak jestes taki tego pewnie to otwieraj i nie szukaj co ci inni powiedza...moja opina to nie ma to szans ale probuj i napisz jak ci idzie :)

nie polecam firmy geal drzwi świetne ale montaż pożal sie Boże. nawet smieci zostawili

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org