Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nie będzie 300 mld obiecanych przez PO |
Biznesmen z Łomży jedzie taksówką w Warszawie: - Słuchaj, świetny kierowca jesteś. Długo jeździsz? - 5 lat. - No mistrz normalnie. Słuchaj, a ile zarabiasz? - 5000 zł miesięcznie. - Dawaj, ja ciebie zatrudnię u siebie w firmie jako kierowcę. Będziesz woził tylko mnie. Zapłacę 10 tysięcy miesięcznie. Jadą po Łomży. Biznesmen: - Skręcaj w lewo teraz. - Przecież znak stoi - zakaz skrętu w lewo! - Skręcaj, mówię, ja tu 40 lat mieszkam... Zaraz za zakrętem stał patrol drogówki. Kierowca: - No to sobie pojeździliśmy... Biznesmen na to: - Ty siedź, a ja zaraz wszystko załatwię... Wysiadł, podszedł do patrolu, coś tłumaczy, wymachując rękami, policjant spuszcza głowę, biznesmen odwraca się i odchodzi. Wsiada do auta: - Jedziemy. - A co pan mu powiedział? - Powiedziałem, że jeździłeś 5 lat na taksówce w Warszawie i nie będzie byle gnojek ciebie przepisów uczył... http://antygon.blogspot.com/
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nie będzie 300 mld obiecanych przez PO |
Artykuły papiernicze są w każdym empiku, ale co do kawy nie przesadzajmy. Łomża to nie Warszawa, myślę, że taki jaki jest w zupełności wystarczy.
|
|
oj nie ladnie juz od samego poczatku oszukiwac klientow najpierw piszesz ze opoznienie spowodowane brakiem odbioru ze strony sanepidu a teraz dowiadujemy sie ze dopiero co udalo sie skonczyc remont
|
|
Z tego co wiem to w Białymstoku, ale namiarów nie znam, jak chcesz to spytaj o namiary w warsztacie na polowej naprzeciwko sklepu Avans przy urzędzie skarbowym.
|
|
ostatnio kupowalem ksiazke w ksiegarni i zaplacilem za nia tanej niz kosztuje w empiku
|
|
najprostszy sposób jankes ;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |