Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Okazuje się, że TYLKO BORYSEWICZ |
To moja sprawa kolego, ile za to dałem, rachunki posiadam. Część zakupów w komisach zagranicznych, więc kokosów nie straciłem. a D60 + 18-55mm to idealna lustrzanka dla początkującego amatora, nie za prędko z niej wyrośnie, a nauczy się w godzinę.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Okazuje się, że TYLKO BORYSEWICZ |
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Trzeba będzie namierzyć ukaza w tym Lublinie.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
toruniak ile masz lat ? bo ja przed chwilądostalem news'a od pewnej zaufanej osoby, ze maja zrobic ze do policji od 25 lat ;/ - mnie o juz dyskwalifikuje i troche sie wkur****
|
|
Treść jest ukryta
|
|
SaneOne ten fragment był zabójczy. Ukaz prubuje na Nas zarobić.
|
|
ja mam haskiego , dostaje tyle ciepła i miłosci i tylko mozna sobie wyobrazic spedzam z nim kazda wolna minute głaszcze przytulam wychodze na spacery biegam itp itd mazna tak wymieniac i wymieniac i wlasnie dziwi mnie to bo on nie odwzajemnia mi niczego własnie wrecz przeciwnie jest płochliwy nie chce dać sie pogłaskac, ciągle siedzi ze spuszczona głowa a jak z nim wychodze to czasami trzeba go ciagnac na sile bo przeciez nie moze robic kupki w domu:/ , do reki podchodzi tylko i wyłącznie jak mam jakis smakołyk wie ktos moze jak temu zaradzic dodam ze ma on 4 miesiace i czy moze on wyrosnie z wiekiem z tej płochliwosci do ludzi??
|
|
wies napewno sie zleci
|
|
ale fazaaaaaaaa hahahahah......tak zrobmy w 54 jeszcze spotkania malych melomanow i spotkania mocherowych beretow gdzie glownym beretem bedzie Uwaga!! "bywam niegrzeczny"!!!!!!!!!!!! Co tu sie dzieje.........czad ;) 'terrorysta" pochlastac sie biletem kolejowym to za malo :) predzej legitymacja szkolna....jesli chodzi o niego ;0 ''Bywam niegrzeczny" tobie to by sie najbardziej spodobalo w Sali Alabastrowej albo lepiej u Marczyka......cisza spokoj,kultura tylko troche zimno ale co sie dziwic....:))))
|
|
hip-hop i nic innego
|
|
SA NA ALLEGRO ps kupilam tam oplaca sie weszlam kupilam i za 3 dni juz bralam efekty sa !!! Pozdrawiam
|
|
ja dalem prawie takie same parametry HP 1600zl: dv6748us
|
|
jasiu_śmietano w każdym empiku są artyjuły papirnicze. A jeśli mamy zamawiać w interneie to wogóle po co empik?
|
|
no a moge zapytac czego sie spodziewaliscie, ze bedzie na calych 2000 m2 ? podejrzewam ze i tak sie zastanawiali czy w ogole otwierac ;o)
|
|
gdzie w lomzy robia dobrze remonty silnika ,chodzi o motor 2,9 dti sprinter. jakie sa koszty remontu kapitalnego .
|
|
A dokładnie co się stało? Rzucili resztę na podłogę??
|
|
Jak się niepodfoba to niewchodz tam bo jak widać to mzsz wysokie miemaie o sobiei A ,, 0 .... kultury....."
|
|
dzieki ;)
|
|
a mnie kiedyś babcia straszyła że jak bede niegrzeczna to przyjdzie cygan i mnie zabierze...
|
|
***** BEZ SENSU TA TWOJA WYPOWIEDZ WCHODZA DO SKLEPU PLACA 200 ZL ZA PRODUKT I CHCA ZWROCIC I CO Z TEGO, I JAKI TU PRZĘKRET CYGANKI LEPSZE OD WAS BO ONE NIEPIERDOLĄ JEDEN NA DRUGIEGO Głosować czy nie głosować - oto jest pytanie :) Odp: GŁOSOWAĆ
|
|
moze macie jeszcze jakies mysli niewiem czego brakuje co jest drogie slabo dostepne albo poprostu ceny sa kosmiczne
|
|
niunia=> co ty mozesz wiedziec? zauważyłem ze jesteś aktywna na każdym forum... jestes jakaś wszechstronnie uzdolniona czy jak??! udzilaj sie na tematy gdzie masz jakieś pojęcie...np kosmetyczk w łomzy haha a ty kolego tak jak wczesnie pisalem nie ogladaj sie na innych tylko smiało do przodu!!! powodzienia! pozdrawiam
|
|
pODOBno w lomzy ma powstac market hujozbyt, nie dzis nie jutro tylko tak slyszalem ze w 2050 r bedzie
|
|
Treść jest ukryta
|
|
sympatyczny ja przed swietami mialam taka sytuacje, tez kupila gazete niby ceny nie widzac, dala 200 zl potem oddala gazete i tak zachachmecila ze bylam 100 zl do tylu. Ale niech kur** jeszcze raz przyjdzie zwyzywam i won. Piep..rzony naród
|
|
anonimowiec ja patrze ze ty bardzo madry jestes, az zal dupe sciska
|
|
Z kad mozna sciągnać ten serial?
|
|
ej żadne z Waszych argumentów tak,naorawde nieprzemawiają A ja wobec ogólnie panujacej akceptacji miernoty lece na ten most bo natura jednak sobie zdecydowanie lepiej poradziła z zagospodarowaniem przestrzeni.
|
|
pszywozo je sledziki gdy jado na gielde pod warszawo
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |