Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Fotyga postawiła się USA. Odmówiła... |
a 50mm f1,8 lub 50mm f1,4 a 70-300 VR a różnica między 55-70mm też mają? a torbę porządną na te materklasy, a statywik o lampie już gadał nie bedę.))))) i na koniec pytanko a co focą??? Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Fotyga postawiła się USA. Odmówiła... |
Dajcie sobie spokoj. Taka sama zabawa jak kazda inna. Bedzie troche smiechu a moze i lez. Troche wspomnien i tyle. Nie ma sie co unosic. Przypomne ze dzis zmarla taka wlasnie miss z Ameryki Poludniowej. Wczesniej aby ja ratowac amputowano jej obie dlonie i obie stopy. I tyle jest wlasnie warte zycie. Nalezy sie smiac i cieszyc tym co sie ma a nie szukac dziury w calym, poki mozna.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
|
|
|
właśnie dzisiaj wkońcu szkończyliśmy remont :) zeszło się długo bo monitornig trzeba było założyć i w tym jedną przed lokal ukrytą kamere(bo jakiś dosłownie debil napisał na wymalowanej ścianie ŁKS ŁÓDZ jeszcze ŁKS ŁOMŻA ok ale że Łódź? )itd... juto parapetówka dla znajomych :)) w poniedziałek postaram się umiejścić linki odnośnie wystroju lokalu w poniedziałek mam odbiór sanepidu i jeśli wszystko będzie ok to wtorek otwarcie :) ale o tym napisze jutro
|
|
haha panowie wiecie co?? lepsza debata niz o kobietach...moze dlatego zze aparat wiecej pokazuje niz ma do powiedzenia heheh.dzieki wszystkim za opinie i napewno skorzystam z wielu przede wszystkim dziekuje Tomaszowi P. za mozliwosc skorzystania z jego aparatu. hmmmm doswiadczenia nie mam ogolie pojecia tez mi brakuje wiec moze teraz dostane jakas rade co warto na poczatek ??
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Jeszcze brakuje w 54 tylko wieczorow literackich,albo teatrzyku lalek i bedzie lokal na poziomie :)))Bywam Niegrzeczny -idz sie ogarnij,albo sie pochlastaj biletem kolejowym,to moze po kuracji ci rozumu przybedzie!
|
|
Treść jest ukryta
|
|
łomza to wiocha !!! Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
marta_a sądze, że on z tego wyrośnie , mój piesek też przez kilka miesięcy był płochliwy, nie podchodził nawet do smakołyków i wogle nie było z nim komtaktu ( rzecz w tym, że wzięłam go ze schroniska, troche to zmienia ale głównie chodzi o to samo ) , teraz chodzi za mną krok w krok, jest szczęśliwy i niczego się nie boi
|
|
idioci
|
|
electro house Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
better czekam z niecierpliwością ;)
|
|
Aurum. Nie w każdym. Sam pisałeś że w Łomży nie ma! :)
|
|
są ale dosłownie 2 zeszyty i 5 segregatorów z krzyż
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |