poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Dla PiS mam CZERWONĄ KARTKĘ

Skoro jesteś wolontariuszką w schronisku, to dokładnie wiesz ile tam jest psów spragnionych domu, około 160. Chociaż są to mieszańce, ale każdy z nich ma coś w sobie przyciągającego uwagę. Nie ktore z nich mają bardzo oryginalną urodę, niepowtarzalną. Ja sama jako wolontariuszka wstydziłabym się głośno przyznać, że znając problem psiego sieroctwa chcę szpanować kupując psa rasowego. Zastanów się czy ty wogóle jesteś wolontariuszką schroniska.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Dla PiS mam CZERWONĄ KARTKĘ

jest 19 sklepow.nie sposob wszystkich wymienic m.in. empik,5-10-15,cross,big star,oxide,ccc,green point,the trend house i troche innych ;P żeby przejść całą galerię trzeba 5 godzin ;P taki mały joke ;)

Nie jesteś wolontariuszką, nas można na palcach policzyć i żadna z nas nie ma kilku psów i jeszcze chce kupić psa . Może z raz czy dwa byłaś w schronisku i pomagałaś ale to nie jest powód do nazywania się wolontariuszem. Wolontariusz utrzymuje stały kontakt ze schroniskiem, a nie jednorazowy bo akurat się nudził.

Moi drodzy mowiac ze reszta klubow powstajacych po otwarciu 54 jest jego kopia nie mialem na mysli ze 54 byl 1szym lokalem gdzie sie gralo w lomzy w "kulki" ! Starsze roczniki pamiataja i bywali w Centrum,Bianko czy u Janka...no i dzieki temu co niektorzy pewnie nauczyli sie dobrze grac.....ale ludzie Jadkowa......!!!Nie no to faktycznie renomowany klub nie ma co heheh.
To tak jak by porownywac ktory lokal jest lepszy- Kufelek czy Kormoran :)))
Klub z tego co widzialem,slyszalem i ogladalem jest jedynym klubem gdzie odbywaja sie turnieje,zawody rangi krajowej itd....gdzie graja zawodnicy w roznych stron polski nie tylko z Łomży czy bliskich okolic.Kiedys bylem na paru turniejech czy na Mistrzostwach Łomży i jest to organizowane na wysokim poziomie......a gdzie wczesnej odbywaly sie tak powazne imprezy w lokalach z bilardem!?Ja bynaj mniej nie pamietam i nie slyszalem.....chyba ze o czyms nie wiem albo dzialo sie "nie za moich czasow'' to oki :)
Tak ze w gruncie rzeczy mowiac o tych stolach itd.mailem na mysli Prawdziwy Klub ze Zdarzenia gdzie nie tylko przyjdziesz machnac piwko i na pol trzezwym pobawic sie w bilard ale tak ze zobaczyc jak robia to zawodowi gracze w kulturalnej atmoswerze prawdziwych zawodow.

Takos

Treść jest ukryta

No, podgladnac przyszla konkurencje;))
Tez bym tak chcial zrobic:P
A serio, cos trzeba robic, albo biznes albo praca. Sek tkwi w obecnej sytuacji - caly swiat leci na leb i raczej nie wiadomo gdzie sie to zatrzyma. Ja bym z powazna inwestycja zaczekal do lata. Mysle ze wtedy bedzie lepiej wiadomo ile to moze potrwac, jal nisko upadnie zlotowka, ile bedzie w PL bezrobocia.
Lomza jest w sumie sporym miastem- jezeli bedziesz mial dobre ceny to sciagniesz klientow z najblizszej okolicy. Powinno wystarczyc na lepsze zarobki niz praca u kogos.

Treść jest ukryta

nazebny

dzieki wielkie;) znajde chwilk czasu to podjade;) a jak cenowo tam?

Treść jest ukryta

od dziś będziesz jasiu pisał poprawnie? czy to jakiś inny jasiu śmietana?

miłego dnia.

wiesniara

CZY WIE KTOŚ JAK USTAWIĆ APARAT ŻEBY PO ZGRANIU ZDJĘĆ NA KOMPUTER BYŁA NA ZDJĘCIACH DATA. W APARACIE MAM USTAWIONĄ DATE I GODZINE I POKAZUJE SIE ALE TYLKO W APARACIE PO ZGRANIU NIESTETY NIE :( W INSTRUKCJI OBSŁUGI NIC NIE PISZE NA TEN TEMAT. APARAT MODEL OLYMPUS 840, Z GÓRY DZIEKUJE ZA ODPODZIEDZI

240 zl na rok premium na rapida naprawde warto nie tylko dla filmow ale takze dla programow badz mp3

ćwiczenie czyni mistrza , ale nie wiem czy na bary pomaga :):)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org