poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Palikot w Łomży

w centrum pełno tego "syfu"

preesarios

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Palikot w Łomży

opalanie....hmmm zapalcznikczeprzytrzymac nad szklem i czekac az poleci dymek i wszystko w temacie !!

Taaaaaaaa ja też nie byłam w wojsku :)))
Mozart pozdrawiam

cos mi tu nie pasuje to ty otwierasz kolejny sklep czy szukasz pracy przegladajac ogłoszenia zauwazyłam to:

Poszukuję pracy, najlepiej branża motoryzacyjna, doświadczenie w sprzedaży, 21lat , kat.b

e-mail: sobek888@gmial.com

Treść jest ukryta

orange to porażka. moj ojciec męczył się 2 lata.a miał ten lepszy pakiet.i gówno.zmienił naiplusa i jest lepiej.

Jakie wrażenia,opinie bądź też uwagi na temat otwartej dziś Galerii?

Moim zdaniem świetnie!Jest to świetne ,,centrum handlowe'' ,że tak powiem w naszej Łomży.Jestem zachwycony.

Nie ja nie jestem takim człowiekiem, który wużuca pas na śmietnik gdy sie już znudzi. Dokarmiam zwierzęta i jestem wolontariuszką w schronisku i nie kieruje się tylko wyglądem, umiem wybrać towarzysza na następne 15 lat.

VERGISS MICH

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org