Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PO "po trupach... |
Witam czy ktoś w okolicy nie ma psa rasy chow chow najlepszy byłby szczeniak ale może być też dorosły pies , a może ktoś wie gdzie w pobliżu Łomży jest hodowla?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PO "po trupach... |
smieje sie ten kto smieje sie ostatni.....coś wam w coś.... (wbity)
|
|
idz do kina ,moze cos jeszcze maja.
|
|
Właśnie jeśli koleś potrzebuje pracy to jeśli ktoś ma jakies propozycje to mu pomożemy a kureskie odpowiedzi poniżają samych was. Sprubuj w zatrudniaku się dowiedzieć.(na szosie zambrowskiej) VERGISS MICH
|
|
K**wa głupki.. gosciu moze nie ma co do gara włożyc a ci se jaja robią...zenada. SLuchaj : Łomża, Przykoszarowa 14a (086)2182720 SALON RENO ..ZAWADZKI ma tą firme a brat zawadzkiego SYLWESTER ZAWADZKI ma jakołś posade w spóldzielni więc jak byś od brata skolował numer do sylwka to byc moze cie przyjmie na jakies remonty klatek schodowych czy coś..no niewiem.Tak mi znajomy podpowiada bo zna sylwka ale numeru niema.
|
|
bez różnicy ta pozbawiona ludzkich odruchów zdz..ra napewno by sie do czegoś dojebała uwież że miała by do czego na szczęście nasza policja jest niedouczona haha
|
|
w wideotekach po pare zl
|
|
Po co ci takie gó*no ???
|
|
Treść jest ukryta
|
|
mistrzkacper: "napewno by sie do czegoś dojebała uwież że miała by do czego" Skoro miałaby do czego, to do kogo masz pretensje? Do niej, czy do siebie? Widzisz... ta sytuacja doprowadziła do tego, że nauczyli Cię, że trzeba przestrzegać podstawowych zasad typu: zakładanie pasów.
|
|
dodam jeszcze ze co roku wam coś nie pasuje <zawsze komuś nie koniecznie wam> rok temu się nie podobało dziś słyszałam o tegorocznej miss gdy wchodziła " ta okropnaa..." weźcie się zastanówcie 2 lata tez sie nie podobało bo każdy by chciał zeby koleżanka wygrała tak jak dziś dookoła 8 wygra ...później WCIĘCie i gwizdy na Arlettę <MISS> pfff zal was
|
|
na dachach glównie zajmowałem się na początku noszeniem łat hehe ale kazdy tak zaczyna a tak powznie to wstawiem okna dachowe roto fakro velux zakladaniem orynnownia nigdy first kannion bryza pvc nigdy nie zakladalem metalowego, kładzeniem membrany dachowej eurovent corotop aquatec, robilem obróbki z blachy plaskiej czolówki dolne górne wietrówki dolne i góne do dachówki do blachodachóki nie robilem i jeszcze kilka innych,łaciłem troche zakladalem obróbki ale mial bym problemy z objechaniem calego dachu bez pomocy kogos bardziej doswiadczonego kręcilem blachodachówke. nie układalem dachówki i nie docinalem kalenic i koszy to tyle z dachów.
|
|
co do wykonczeniówki i murarki to z tym jest dużo slabiej.szpachlowc troche umiem wyszpachlowalem 3 pokoje sam ale to zamalo zeby robic to zawodowo wiec musial bym zostac jeszcze troche przyuczony malowanie podobnie jak szpachlowanie tapetowac ukladac glazury i terakoty nie umiem. Na murarce gluwni pracowalem przy betoniarce troche pomagaglem przy zbijaniu szalunków i robieniu zbrojeń
|
|
przy polbruku sprawa ma sie tak robilem wszystko obsadzalem krawęzniki drogowe układalem kostke ściągelem plant obsadzalem obrzeza pracowalem na pile wodnej i zagesazczarce niestety w zadnej z tych czynnosci nie jestem asem dlatego za tam gdzie pracowalem brakowalo fachowców i ci co niepotrafili musieli szybko sie uczyc ja dlugo tam nie pracowwlem wiec robilem kazda z tych czynnosci nie wiele razy co za tym idzie nie opanowalem tego dobrze no ale jakies tam pojecie o tym ma
|
|
z czytnikiem na micro to problem, Przeważnie są na SD normalne więc musisz mieć przejściówkę, nalepsze rozwiązanie to kupno mikro z przejściówką ok 20 zeta czytnik 15 do 20 zeta. na allegro może taniej ale dojdzie koszt przesyłki (pod warunkiem że wogóle coś dojdzie).
|
|
luska a kreski w jakiej cenie?:) Gdy ludzie przestają wierzyć w Boga, nie oznacza to, że będą wierzyć w nic, tylko że w cokolwiek Gilbert K. Chesterton
|
|
Ford Explorer I
|
|
tak tylko ja nie moge w tym tygodniu. no może w nastepnym bede mogl. jak sie zdecydujem to mam zadzwoni tam. to niech sie chetni wpisuja . narazie z Toba i ze mna i z twoimi kumplami jest nas 4 jescze na pewno sie sporo ludzi zbierze
|
|
źle zrobiłaś..wygląd i bajery to nie wszystko :D
|
|
a ostatnimi czasy w Orange zasięg szwankuje...
|
|
jak jedziesz na Białystok za rondem w piątnicy warsztat na lewo
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |