Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zabawmy się w notowania na poważnie |
w resorcie kolportarzu jest w *** pracy i robota prosta trzeba wiedzieć tylko jedno nie wrzucaj tam gdzie jest nalepka prosze nie wrzucać reklam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zabawmy się w notowania na poważnie |
Na ferie znajdzie się coś u kogoś? PISAć Jarek
|
|
doczytaj Mieczkos2016v dopiero szukam najlepszej oferty na pendriva. wiesz gdzie kupię najtaniej? bo ja mam w zwyczaju szukać... a nie upierać się przy jednej ofercie. ale widzę że ty już wiesz gdzie jest najtaniej. więc pytam. może pomoże to nam wszystkim na tym forum. i nie będziemy musieli szukać promocji. tak aby przy każdym zakupie zaoszczędzić. ale ty pewnie się o to nie martwisz bo rodzice sprzęt kupują i nigdy w życiu złotówki nie zarobiłeś... ale od czego są rodzice...???
|
|
policja musi się przypierdalać do kierowców bo kto więcej mandatów wypisze ten dłużej pośmiga kijanką albo czarną tajniacką vectrą a propo czarnej vektry ostatnio mnie trzymali i baba rozerwała mi folie na dowodzie rejestracyjnym tak niezdarnie szperała szukając polisy oc zatrzymali mnie za pasy i "baba" dała do zrozumienia ze jak nie bedę chciał przyjąć mandatu za pasy to dojebie sie do gaśnicy a jak przyjełem to już gaśnicy nie sprawdzali ha ah te smerfy i smerfetki
|
|
a co nie miales gasnicy w samochodzie?
|
|
Dnia 07.02.2009r. mam two i tsf.Zdaje ktoś też wtedy w Słupsku?
|
|
Athlon 64 2800+ BOX (Socket 754) GeForce 6600 Galaxy 256 mb nagrywarka Sony dysk samsung 160 gb 1 gb ddr kingston w kosciach 2x512mb jeżeli ktos zainteresowany prosze pisac gg:15778734 napewno sie dogadamy :)
|
|
Radzisz unikać :) Chociaż jak nie ma innego wyboru to trzeba użyć takich metod siłowych :D
|
|
Treść jest ukryta
|
|
SaneOne: "Chesz ćwiczyć, to poćwicz Muai Thai i BJJ + do tego ew. czysty BOKS - kombinacja tych sztuk da Ci jakieś szanse w walce rzeczywistej" Co to znaczy w walce rzeczywistej ???? ;-)
|
|
hmm moze ktos ma jeszcze jakies rady informacje uwagi na temat samego tuningu , akcesorii gadzetow ??
|
|
hahahaha z tych fot - załamka dobrze, że nie myśli o zawodostwie
|
|
napisz do muzeum, może wezmo
|
|
Treść jest ukryta
|
|
hej kozaczki nie smigajcie tutaj takimi epitetami pod adresem policji i pań tam pracujacych bo nie jestescie tutaj w na tym portalu anonimowi. O czym juz chyba jeden złotousto - mądry kozaczek się przekonał.Tak więc trochę kultury i popatrzcie na siebie sami , co reprezentujecie i jak wyglądacie. Panowie potomkowie roztrząsaczy gnoju.
|
|
Takie młode a już zmasakrowane ;=) dobra zabawa xDD
|
|
mam lacze internetowe freedom 1mb/s i od kilku dni pogorszyla sie znacznie predkosc. czy ma ktos moze podobne problemy z tym dostawca?
|
|
a moze wiesz czemu to sie stalo teraz??? bo na poczatku wszystko bylo bez zarzutu VERGISS MICH
|
|
ktoś_wielki ucichł:)
|
|
Zdjec nie stety nie mam,ale mozesz zobaczyc ten budynek na rogu senatorskiej i zielonej,napewno go zobaczysz:) Budynek z białej cegły.Pozdrawiam
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |