środa, 04 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Zabawmy się w notowania na poważnie

w resorcie kolportarzu jest w *** pracy i robota prosta trzeba wiedzieć tylko jedno nie wrzucaj tam gdzie jest nalepka prosze nie wrzucać reklam

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Zabawmy się w notowania na poważnie

Na ferie znajdzie się coś u kogoś? PISAć

Jarek

doczytaj Mieczkos2016v dopiero szukam najlepszej oferty na pendriva. wiesz gdzie kupię najtaniej? bo ja mam w zwyczaju szukać... a nie upierać się przy jednej ofercie. ale widzę że ty już wiesz gdzie jest najtaniej. więc pytam. może pomoże to nam wszystkim na tym forum. i nie będziemy musieli szukać promocji. tak aby przy każdym zakupie zaoszczędzić. ale ty pewnie się o to nie martwisz bo rodzice sprzęt kupują i nigdy w życiu złotówki nie zarobiłeś... ale od czego są rodzice...???

policja musi się przypierdalać do kierowców bo kto więcej mandatów wypisze ten dłużej pośmiga kijanką albo czarną tajniacką vectrą
a propo czarnej vektry ostatnio mnie trzymali i baba rozerwała mi folie na dowodzie rejestracyjnym tak niezdarnie szperała szukając polisy oc
zatrzymali mnie za pasy i "baba" dała do zrozumienia ze jak nie bedę chciał przyjąć mandatu za pasy to dojebie sie do gaśnicy a jak przyjełem to już gaśnicy nie sprawdzali ha
ah te smerfy i smerfetki

a co nie miales gasnicy w samochodzie?

Dnia 07.02.2009r. mam two i tsf.Zdaje ktoś też wtedy w Słupsku?

Athlon 64 2800+ BOX (Socket 754)
GeForce 6600 Galaxy 256 mb
nagrywarka Sony
dysk samsung 160 gb
1 gb ddr kingston w kosciach 2x512mb

jeżeli ktos zainteresowany prosze pisac gg:15778734
napewno sie dogadamy :)

Radzisz unikać :) Chociaż jak nie ma innego wyboru to trzeba użyć takich metod siłowych :D

Treść jest ukryta

SaneOne: "Chesz ćwiczyć, to poćwicz Muai Thai i BJJ + do tego ew. czysty BOKS - kombinacja tych sztuk da Ci jakieś szanse w walce rzeczywistej"

Co to znaczy w walce rzeczywistej ???? ;-)

hmm moze ktos ma jeszcze jakies rady informacje uwagi na temat samego tuningu , akcesorii gadzetow ??

hahahaha
z tych fot - załamka
dobrze, że nie myśli o zawodostwie

napisz do muzeum, może wezmo

Treść jest ukryta

hej kozaczki nie smigajcie tutaj takimi epitetami pod adresem policji i pań tam pracujacych bo nie jestescie tutaj w na tym portalu anonimowi. O czym juz chyba jeden złotousto - mądry kozaczek się przekonał.Tak więc trochę kultury i popatrzcie na siebie sami , co reprezentujecie i jak wyglądacie. Panowie potomkowie roztrząsaczy gnoju.

Takie młode a już zmasakrowane ;=) dobra zabawa xDD

mam lacze internetowe freedom 1mb/s i od kilku dni pogorszyla sie znacznie predkosc. czy ma ktos moze podobne problemy z tym dostawca?

a moze wiesz czemu to sie stalo teraz??? bo na poczatku wszystko bylo bez zarzutu

VERGISS MICH

ktoś_wielki ucichł:)

Zdjec nie stety nie mam,ale mozesz zobaczyc ten budynek na rogu senatorskiej i zielonej,napewno go zobaczysz:) Budynek z białej cegły.Pozdrawiam

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org