Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PiS chce rozprawić się z sędziami |
Na budowie u mnie w okolicy dają pracownikom łopaty z internetem. ;]
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PiS chce rozprawić się z sędziami |
no, 16 godzin do godziny zero :) i się okaże.
|
|
z tym że wczesniej nie miałem takich problemów ściągało mi tak przecietnie po 20 lub 30kb a teraz o połowe miej a w torrecie jest ponad 300 seedów
|
|
masaViv to ten sam Ty?:) niemniej jednak zgadzam sie z Toba. kazdy po trosze ma takie magiczne wyobrazenie, ze wpakuje sie w mundur, pojdzie na kurs i stanie sie wielkim hero i na tym sie skonczy. a tu szkola zycia nie wszystko zawsze bedzie piekne, latwe i eleganckie, a praca w policji nie opiera sie tylko na wystawianiu mandatow czy wypisywaniu papierkow.. sadze ze nie wszyscy zdaja sobie tez konsekwencji pracy w policji.. to jednak jest sluzba czyli przede wszystkim nie jest to nromalna praca ale poswiecenie dla ojczyzny, czasem poswiecenie swojego zycia osobistego. trzeba byc naprawde zrecznym zeby to wszystko pogodzic. mozna by tak pisac i pisac. ja tez znam kilku policjantow i naprawde, ich zycie i ich zon, rodzin, to nie bajka.
|
|
Cześć ponownie wszytskim :D Kupiłam dzisiaj laptopa zanim poczytalam wasze wypowiedzi i wiecie co? jestem jak narazie bardzo zadowolona . Zakupu dokonalam w Media Expert ktorego jak widze wiekszosc nie polecila :D ja mam przeswietnego laptopa w cenie 2299 zl :D śliczny kobiecy a do tego procesor dwurdzeniowy 2.0 mghz pamiec 2,5 mg bluetooth, kamerka doslownie wszytsko co mi bylo potzrebne ...podswietlany na bialo ,lakierowany ....strasznie mi sie podoba...cena tez akurat :D
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |