Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nie tylko Łomży grozi powódź! |
ej sorrry to chyba logiczne ...?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nie tylko Łomży grozi powódź! |
Dziś miałem okazję się przekonać jaka to jest pseudo HURTOWNIA Asaj przy Al.Legionów. Kupiłem 4 małe elementy do lampy po 7.20zł ale poszedłem oddać ponieważ przemyślałem iż jest to za drogo i pojechałem do INNEGO sklepu i tą samą rzecz kupiłem po 4.15zł za sztukę. Zaznaczam iż nie mam nic wspólnego z żadną konkurencją i nie mam zamiaru reklamować dlatego też nie piszę jaki i który to ten INNY sklep. Jeśli ktoś lubi ostro przepłacić to tam ma to GWARANTOWANE! ! ! Także były to moje pierwsze i ostatnie zakupy w PSEUDO Hurtowni Asaj. W wała róbcie innych.Mnie już więcej nie nabierzecie zdziercy !!!
|
|
Cialdini Nie jest to pseudo hurtownia skoro dostałeś zwrot pieniedzy, a teraz jeszcze złą opinię robisz. Ustalenie ceny to ich prywatna sprawa a to czy kupisz cos u nich to twoj wybor. To tak samo jak bys mial pretensje do bmw ze kosztuje 280 tys zł chociaz auto po wyjechaniu z salonu traci ok. 10-15% , a niczym sie nie rozni od tego z salonu, po za tym ze nie jest juz w salonie.
|
|
po srodku :]
|
|
Cześć Bogusiu.Nie wiem z jakiego miasta jesteś i pod jaką KWP/KMP podlegasz,ale w każdym razie musisz iść do Sekcji doboru i kadr w swojej macierzystej jednostce policji. Nie słuchaj tych komentarzy wyżej bo wiekszość ludzi wyżej wypowiadających się nie zaliczyłaby nawet testu sprawności ;) Jestem policjantem od kilku miesięcy i powiem Ci jedno... Nie patrz na to jak jest w filmach,ani na to co piszą w gazetach.Rzeczywistość jest naprawdę inna.Masz studia i chcesz iść do Policji?Hmm na poczatku tak jak każdy trafisz na ulicę ze stopniem posterunkowy i będziesz zła na cały świat,że masz studia a szlifujesz kraweżniki ;) Ech... można tak pisać i pisać... Jak będziesz miała jakieś pytania to ewentualnie pisz na maila. Co do rekrutacji to najtrudniejszym etapem jest test psychologiczny-multiselect oraz psycholog w Poradni Zdrowia Psychicznego.Na tych etapach odpada jakieś 80% kandydatów... http://www.policja.pl/portal/pol/bannery/77/Rekrutacja__Praca_w_Policji.html Tu masz wszystko napisane czarne na białym. Pozdrawiam
|
|
Błysnąłeś mądrością kolego :)
|
|
dzieki za informacje a mozesz podac jeszcze swojego maila to napisze bo mam jeszcze pare pytan
|
|
Na tym forum to chyba co drugi tak błyszczy .A poprawdzie to też z miłą chęcią bym skorzystał z informacji .
|
|
Cialdini, moge tylko odeslac do poprzednich postow ;) Cena detaliczna, a cena hurtowa to 2 rozne rzeczy, to raz. A dwa, ze rozne firmy roznie ustalaja polityke cenowa, to dwa. Taki przyklad z glowy wziety, zebys zrozumial o co mi chodzi... Jeden sklep/hurtownia daje np. na wszystkim standardowo po 10% narzutu. Drugi daje 100-200% na drobiazgach, a 5% na rzeczach drogich. Obie firmy kupuja 3 towary po: 10gr, 3zl, 1000zl W 1) kupisz je za powiedzmy 30gr, 6zl, 1050zl W 2) za 11gr, 3,3zl, 1100zl Ktory ma wyzsze ceny? Zapewne zalezy co kupujesz i w jakiej ilosci... A w cenie hurtowej to juz w ogole mogloby sie okazac, ze obie firmy maja identyczna cene... Ty trafiles powiedzmy na ten produkt za 3-6zl i okrzyknales, ze 1 firma to oszusci. Gdybys trafil na produkt za 1050-1100 to oszustami pewnie nazwalbys tych drugich... Rozumiesz o czym mowie, kiedy pisze ze na podstawie 1 produktu dokonales oceny? Ale wazniejsza sprawa to to,ze zrobiles z nich oszustow, piszac "mnie juz wiecej nie nabierzecie". Kto Cie tam nabral i w jaki sposob? Nie podali Ci prawdziwej ceny? To ich wina, ze najpierw kupiles, a dopiero pozniej zaczales latac i sprawdzac gdzie i za ile to dostaniesz? Oni daja cene, ty kupujesz lub nie, moze Cie rozczaruje ale tak dziala handel... Transakcja dochodzi do skutku, kiedy obie strony sa usatysfakcjonowane warunkami... Na dodatek rozumiem, ze przyjeli towar i oddali Ci kase, wiec w czym masz problem czlowieku? Powinni Cie pogonic w diably, skoro kupiles to jest Twoj. Zrobili Ci przysluge, a Ty ich jeszcze objechales... I Ty narzekasz, ze na tym forum to zawsze sie wychodzi na zlego...
|
|
ja wiem co widziały moje oczy i nie naleze do zwolennikow klubow jakiego kolwiek typu gdzie mozna spotkac osoby ktore na upartego mogłyby byc moim dzieckiem... emikarwik czytajac Twoja wypowiedz w kierunku Viollin to odnosze wrazenie ze Twoje pochwały w kierunku 54 płyna raczej z tego ze to Ty nie byłes/as nigdy w klubie z prawdziwego zdarzenia...
|
|
Tylko i wyłącznie Pan Jerzy Chaberek fotografik. On robił zdjęcia na ślubie Górniak dla Gali i innych czasopism. Reszta z Łomży to zwykli chałturnicy niestety nie jest tani.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Na długiej koło sklepu elektrycznego w podwórku jest warsztat P. A. Sokołowskiego ( między innymi naprawia rowery latem.) To taka złota rączka specializuje się też w lutnictwie zajrzyj tam na pewno Ci pomoże bo to nie problem z tym co mówisz. Bo szczęście to jest takie coś, co trzeba mieć, żeby było Cytat własny (copyright ©)
|
|
"kola'-dobre musze przyznac. "bywam niegrzeczny"-wiem co mowie wymieniajac Sale alabastrowa i Marczyka wiem ze to jedno i to samo tylko ja mowilem o 2 oddzielnych pomieszczeniach inteligencie szpagatowy! udajesz takiego glupio-madrego ze az przykro sluchac naprawde.....zenada! Ludzie z tych okolic Łomży co wymieniles napewno sa madrzejsi od ciebie..... Zacznij chodzic na spotkania do psychiatry albo odstaw te tabletki co bierzesz bo widocznie nie pomagaja...............Dzis niedziela nie zapomnij zalozyc leginsow :))))))
|
|
Widać że ferie w szkole się zaczęły...
|
|
może nie do końca tak jest i nie są to koniecznie cyganki, ale na pewno kobiety o ciemnej karnacji - i faktycznie w ten sposób załatwiły jedną (dobrze mi znaną) sprzedawczynie. I bardzo dobrze że ktoś o tym pisze. Jak wam się coś takiego przydarzy dzwońcie od razu na policję. Bo poszkodowanych jest na pewno więcej. A jak chociaż raz policja złapie i wylegitymuje te "panie" to może i inne poszkodowane wniosą swoje zarzuty.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |