Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kłamstwa o śmierci kibica z Zielonej Góry |
Może dadzą jakąś promocję? W końcu to otwarcie, nie? Jestem dobrej myśli :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kłamstwa o śmierci kibica z Zielonej Góry |
mniej mówic wiecej robic.Ta zasada pasuje tu jak ulał,jeśli cos faktycznie masz(w co szczerze wątpie) to bys na komendzie byl o 7 rano bo widac masz taki charakter.to dowodzi że nasze społeczenstwo coraz bardziej sie upadla nagrywa podsłuchuje,wstyd.
|
|
jacek16, żeby miasto miało zdecydować się na taki krok jak piszesz, wydania 30 mln złotych(o ile nie więcej) to musiała by być jakaś perspektywa wykorzystywania tych torów, czyli jakaś (lub jakieś) fabryki chciały by się tu wybudować i do egzystencji potrzebna jest im kolej) ale wydawać 30 mln po to tylko aby tu jak do tej pory jeździły pociągi 1 czy 2 razy w tygodniu to pozbawione jest ekonomicznego sensu, ponieważ Łomża potrzebuje tych pieniędzy na inne infrastrukturalne inwestycje których tu potrzeba jak tlenu a które się bardzo przydadzą i będą wykorzystywane.
|
|
Legitymowanie to przecież nie jest oznaka że się na ciebie ktoś uwiziął. Policjanci mają prawo legitymować, chociażby po to aby zobaczyć czy masz papiery w porzadku albo czy masz przy sobie. Odpuść sobie jeżeli tylko legitymowanie masz mu za złe, bo policja ma prawo cię legitymować i nie musisz się o to zbytnio starać.
|
|
o ***** człowieku to jest śmieszne?? żałosne tak samo jak ty. poprostu ŻAl jak Cie coś z tego śmieszy to jesteś niedorozwiniety
|
|
Wickedqueen kurde szkoda! Ja dzis składałam o poprawke i wyznaczyli mi już wstepny termin na 8 luty ale ten termin mi niestety nie pasuje i pewnie sie ciut jeszcze odwlecze. A co do materecy to fakt sa ciulaste strasznie! Twarde i jakiś takie waskie, na szczescie egzaminatorzy przychylnie patrzyli na te fikolki bo mysle ze poł ludzi co bylo na egzaminach oblalo by na tym ;))))
|
|
NAJLEPSZE NA KACA JEST POWIETRZE Z MATERACA:P
|
|
oliwier to życzę powodzenia ma WZ i gratuluję zdania MS-a :) ja dzisiaj miałam psychologa w MSWiA i teraz dalej badania...
|
|
Gdzie w Łomży można zrobić makijaż permanentny?? Słyszałam że gdzieś na Al. Legionów. Może ktoś wie bardzo proszę o pomoc.
|
|
jak Ci się nie podoba, to nie ma o czym mówić... a tak z innej beczki: czemu potrzebujesz takiego dużego auta? Takos
|
|
3 litry paliwa nie zużyłem napewno ,ale jakbyś to przedłożył np.na 1000sztuk danego produktu to fajna sumka by Ci wyszła. A za 12,2zł to wolę piwo w barze wypić niż przepłacać.
|
|
Między Fadomem i Browarem ma powstać 4 nowe ulice
|
|
do Toruniak: Multiselect-u nie ucze się na pamięc bo nie ma najmniejszego sensu, ewentualnie mozna przygotowac sie na pytania od pani/pana psycholog bo ona są już schematyczne i w wiekszosci zawsze takei same. Mam kilak wypisanych - zreszta pojawily sie wiele razy w tym temacie. Najgorsze jest to czekanie, do poki ustawa nie wejdzie to mamy zwiazane rece, pozniej nie wiadomo jak na nas beda patrzyc na tescie psychologicznym tj na rozmowie, czy potraktuja nas odgornie i z racji wieku wezma za gowniarza czy tez nie, to jest najgorsze ale pozostaje byc dobrej mysli. Toruniak jakbys wiedzial jakies konkretniejsze szczegoly odnosnie ustawy to za jakiekolwiek info bede niezmierni wdzieczny :-)
|
|
a od jakiego auta te kluczyki? ![]()
|
|
Właściwie to biedronka jest największym detalistą w Polsce...
|
|
Krav Maga to nie sztuka walki... to tylko system... i niewielu instruktorów (oczywiście nie wiem jak jest w tym przypadku) nauczy dobrej techniki uderzania, kopnięć i blokowania... poza tym często też uczą, że np. można się obronić przed nożem LOL - tyle tylko, że na ulicy nikt nie trzyma noża jak w tych wyuczonych scenkach i rzadko dają drugą szansę ;) Chesz ćwiczyć, to poćwicz Muai Thai i BJJ + do tego ew. czysty BOKS - kombinacja tych sztuk da Ci jakieś szanse w walce rzeczywistej, ale i tak jest ciężko jak ktoś wyjeżdża do Ciebie z butelką, kijem, nożem lub też ma przewagę liczebną ;) Aha jeszcze jedno - nie ma sensu tracić czasu na Tae Kwon Do czy Kyokushin - techniki ćwiczone na sucho i te najprzeróżniejsze obroty, wyskoki itd. - fajnie to wygląda, ale się przydaje tylko dla rozciągnięcia ;) Jeśli już ćwiczyć Karate, to chyba tylko Shotokan, które jest bardziej szorstkie i posiada więcej przydatnych technik... Ale tu też musisz od razu ocenić instruktora - generalnie jak najmniej kata, jak najwięcej kumite... Sam ćwiczyłem Tae Kwon Do przez parę lat i trochę kick-boxingu i może nie wyszło mi to na złe, ale bić się nauczyłem dopiero na ulicy ;)
|
|
urzad skarbowy nie zgodze sie z Toba nadal co do tego porownywania... Wlasnie jak ktos ma porownanie, to widzi co oferuja ktora uczelnia i wykladowca. Nie wmowisz mi, ze nie ma roznicy kto Cie uczy i ze bedzie jednakowy poziom... Tak, kazdy uczy okreslonym programem, ale nikt nie mowi ze te programy naucza tyle samo. Nie chodzi mi o to, ze ten jest z UW, a ten z PWSIP, bo dobrze wiem, ze wykladaja na innych uczelniach, tylko to nie zmienia faktow. Gdyby bylo tak jak mowisz, to faktycznie bez znaczenia byloby gdzie sie studiuje, a jednak jedne uczelnie reprezentuja wyzszy poziom niz inne... Co do tumanow, to owszem sa wszedzie. Tylko moge sie zalozyc, ze najgorszy tuman studiujacy informatyke na UW, bedzie o niebo lepszy od tumana studiujacego na PWSIP, obstawialbym ze bylby tu co najmniej sredniakiem, jesli nie dobrym studentem.
|
|
Jeśli to prawda to ja nigdzie tego nie widziałem, ani w radio ani prasa.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |