piątek, 28 lutego 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
moze przytocze pokrótce charakterystyke wyborcow platformiaków

Bywam Niegrzeczny, fajnie napisałeś: "przystojny zaradny miły i fajny facet sam potrafi uwolnic sie od kobiety z ktora nie jest mu dobrze myslisz ze kobieta tak nie potrafi" A co do odpowiedzi, potrfaimy zakończyć tyle, że bardziej to przeżywamy bierzemy do siebie, itp. I to jak my chcemy zerwać faceci latają do nas po 100 razy z kwiatami i czym się tylko da, ale fakt jak wy zerwiecie to nie ma co powracać do tego tematu, bo wy tak łatwo nie ulegacie i was jest ciężko przekupić.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: moze przytocze pokrótce charakterystyke wyborcow platformiaków

To jest Kazańska 10 lok.3 w tych szeregówach od strony szpitala.

A wiesz MiYu wszystko zależy od płytki paznokcia i jej natłuszczenia. I w salonie mówi się odrazu jakie się chce pazurki, wtedy łopaty nie powinny wyjść. W Trendy mi się akurat wzorek nie spodobał, a wykonanie estetyczne. Na moich pazurkach żele się o wiele krócej trzymały niż akryle (Akryl zdjęłam po 1.5 miesiące ze względu na odrost). A no i żel ciężej zdjąć, ale mniej uszkadza płytkę. No i pamiętaj na czym robisz te pazurki tips, czy forma.

Co do naprawy samochodu nie narzekam, robią dobrze, chodź no ostatnio się trochę cenią, dlatego wybrałam warszat przy Prymie, ale to i tak ten sam właściel.

ktos_wielki jakbym miał takie materiały to bym podesłał do KWP lub do KGP lub do telewizji....bo u nas to mogą zatuszować heh
a przerąbane ..za co? podstawa prawna proszę ? heh
...a ze niby będą go spisywać częściej itd heh to już ma bo jakiś funkcjusz z policji czuję się panem i władcą świata

hahaha

ja go muszę mieć jak najszybciej, więc dlatego pytałem gdzie w Łomży można dostać :)

Słuchaj... S-Video dostaniesz napewno na M.C Skłodowskiej w Polmarze... i z doświadczenia wiem, że to najlepiej zaopatrzony i najtańszy sklep z takimi rzeczami. Zapytaj się jak chcesz o kabel HDMI u nich... jak nie będzie to możesz się zapytać w sklepie z antenami satelitarnymi itp na "starym dworcu", tam też kiedyś kupowałem różnego rodzaju kable itp rzeczy do łączenia TV i logicznie rzecz biorąc HDMI powinni mieć.

Tak czy owak mam wrażenie, że wycieczka zakończy się w Polmarze z kablem S-Video. Bo i u mnie tak wyglądała jak chciałem kupić kilka kabli(m.in HDMI).

A najlepiej masz telefon do nich - zadzwoń nie będziesz po mieście biegał:

Polmar: (086) 216-47-84
M.Sat Serwis na pl Niepodległości 9: tel: 862163438

Na ulicy Sadowej przyjmuje Pani Ala. Szyld wisi na przeciwko katedry. Jest super. Rozmawiałam z Paniami, które do niej chodziły i wszystkie są zadowolone. Polecam

2152, sam w końcu przyznałeś że kolej pasażerska nie przyczynia się do rozwoju (co nie dokońca jest prawdą), a móglbym przysiądz że na początku wątku twierdziłeś inaczej... Teraz twierdzisz mocno że kolej cargo, to taki straszny bodziec dla miasta, ale jak już nieraz było tu wspominane mało kto z tej formu transportu korzysta mimo że ona jest dostępna, co udajesz że nie ma miejsca. Do korzystania z koleji potrzebne są odpowiednie przedsiębiorstwa których tu brakuje i niewiele się w tym temacie zmieni dopuki nie będzie czegoś na wzór SSE, która notabene mogła być ale sprawa została zawalona...
Jacek16, takich tekstów to ja dziesiątki dziennie czytam, zwolnienia? a co ja innego pisałem? Spowolnienie gospodarcze to zwolnienia, takie są prawa ekonomi. Dopuki unas nie będzie sytuacji kurczenia się gospodarki, upadku banków i wielkich przedsiębiorstw nie można mówić że jesteśmy w kryzysie bo to hasło medialne zarezerwowane jest dla krajów gdzie te wspomniane skutki są namacalne.

Może nie ma się czym podniecać, ale Łomża nie jest zupełnie mikroskopijnym miasteczkiem, ale była nawet miastem wojewódzkim, i uważam, że cywilizacja w Polsce na tyle się rozwija, że takie zdobycze konsumpcyjne w postaci, nowych sklepów w takim mieście jak Łomża powinny zaistnieć. Powoli kończy się era monopolu kupców Łomżyńskich, dbających o własne interesy.

witam
przed wypiciem kilka witaminek C, na drugi dzien zero kaca
i przedwszystkim na kaca dobre jedzonko
:)

Cześć .
Wprowadziłem się do Łomży ,kupiłem mieszkanie .
Jestem tu świezy i niebardzo wiem gdzie zaopatrzyć się w materiały potrzebne do wykonania remontu . Dobrze by było kupić wszystko w jednym miejscu i najlepiej tanio .Interesują mnie przedewszystkim płytki ,panele i drzwi . Z góry dziękuję za pomoc .

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

No niestety mam już pracę .Także najbliższa dekadę będę musiał spędzić tutaj i mimo wszystko proszę o pomoc .
Jakie sklepy lub składy budowlane polecacie .No i gdzie można się targować .

ktoś wielki w rzeczywistości jest bardzo malutki!!! Trzęsie porami i myśli, że i ten Policjant o którego mu chodzi tak samo będzie się zachowywał. Tak jak ktoś tu już pisał. Gdybyś miał jaja a nie fantazję, to sprawa by zapewne inaczej się już potoczyła. A tak jesteś poprostu zagubiony i potrzebna Ci pomoc...A co do reszty przdmówców którzy wypowiadali się na temat pracy Policji to powiem tak- w du... byliście i gów... widzieliście. Pozdrawiam i miłego dnia życzę.P. S. Pamiętaj ktoś wielki - mądrość przychodzi z wiekiem więc poczekaj jeszcze trochę.

Agnieszka!
No oblalam oczywscie! nie zmiescilam sie w czasie:\ pan przeprowadzajacy testy mowil wszystkim co zle zrobili i co maja cwiczyc, a mi powiedzial po tesce, ze "wielka szkoda,szkoda szkoda", ze jesli pocwicze technike na skrzyniach, ktore poszly za wolno, to powinno byc dobrze:\ (tylko gdzie ja mam je cwiczyc?:) pozniej po wszystkim kazal dziewczynom cwiczyc pilki i spojrzal na mnie i dodal "i skrzynie" :) w sumie ich sie obawialam bo ostatni raz widzialam je w podstawowce :D
generalnie caly ten tor opiera sie na technice dzieki ktrej mozna poprawic czas.

wiecie, to moja wina. jakbym przez cale swieta i pozniej biegala, jak wczesniej i nie bala sie mrozow, to sadze ze mialabym wiecej sily na biegu wahadlowym i tam bym pare sekund nadrobila.. coz takie zycie :)

dodam tylko, ze testy mialam o 8 rano, w katowicach mialam byc na 7, a nie spalam caaaala noc.. (zla organizacja) bylam przez to strasznie nieprzytomna :\ doslownie spalam na stojaco. jak rzucalam pilkami to zamiast po rzuceniu jednej lapac nastrepna to przez ulamek sekundy patrzylam czy doleci:\ juz nie wspomne o tym, ze nadepnelam na linie i mialam powtorke to chyba jakies 1,5 sekundy do 2 do tylu:D

nie dam sie juz "namowic" na 8 rano, ni-ka-gda! :D

a test wiedzy 38\40 - czuje niedosyt z powodu tych 2 punktow ^^

poza tym - publicznosc - byla, atmosfera - mila, materac okropnie twardy i cienki :D jak bylam na tym calym pokazie ktory organizowala moja komenda, to az chcialo sie "fikac", a tu, ze tak powiem, niebardzo:)
bylo malo czasu zeby sie rozgrzac (we wlasnym zakresie) i malo czasu na przecwiczenie toru.

Duzo dziewczyn odpadlo na pilkach - szkoda. Faceci nie mieli problemow. Obalo chyba 2 - jeden na czasie, drugi na przewrotach.

Robert
I co teraz? Co z tym zabiegiem? - czy on kosztuje duzo??? i czy po nim musisz zaczynac rekrutacje od poczatku? Chyba nie?

studentko bez obaw - w twoje linki nie klikam... a skoro umieszczasz je na forum publicznym to mam pelne prawo to skomentowac... nie wiem co jest akurat w tym linku ale ''Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama '' sa niezgodne z regulaminem-przeczytaj te zdanie kilka razy zanim zalozysz kolejny debilny temat nie wnoszacy tu nic ciekawego! Poza tym umieszczajac jakikolwiek link na forum(na 4 lomza czy jakimkolwiek innym) WYPADAŁOBY napisac wczesniej co to jest,nie sadzisz? aaa i czytaj ze zrozumieniem- nie kazalem ci wrzucac zadnych fotek tylko zarejestrowac sie na forum fotki a to roznica bo zeby moc wypowiadac sie na tym forum nie musisz ymieszczac zdjec. naprawde ci to polecam - twoja osoba i to forum jestescie na tym samym poziomie- moze dostalabys tam fuche moderatora? jedno jest pewne- napewno wiecej naiwnych dzieci klikneloby w twoje linki :)

wickedqueen zdawalas w Katowicach mialas od razu w ten sam dzien test wiedzy i test sprawnosciowy

Tzn. potrzebne jest mi na teraz ;P ale dzieki..

mario

co do plytek to rowniez moge polecic komaxa duzy wybor idzie sie dogadac :) panele i tapety ostatnio kupywalem na spokojnej, taki blaszak przy wojska polskiego z glowy mi wypadlo jak sie nazywa, kiedys bym polecil inny markowe panele listwy parkiety itp. itd. w bardzo konkurencyjnych cenach ale niewiedziec czemu sklepu juz nie ma :/ co do szpachli klei tynkow itp polecam Dombud na pilsudskiego nie ze wzgledu na ceny bo praktycznie wszedzie sa podobne ale na jakosc towaru !!! np. nie raz z koniecznosci kupywalem szpachle tynki gipsowe w 2 innych znanych w okolicy sklepach i ich jakosc tragiczna po nalozeniu i w czasie wysychania zdazalo sie ze cos odpada strasznie peka robi sie pajeczyna a tej samej firmy produkty z Dombudu lux wszystko jak nalezy szpachla i tynki nawet zupelnie inny kolor w workach mialy dlatego takie rzeczy biore tylko tam

a jesli chcesz naprawde tanio zrobic zakupy to tak jak wczesniej pisali proponuje fure z przyczepka i na bialystok do lerłana zawsze maja na cos promocje idzie cos skomponowac swego czasu wychaczylem tam wanne z hydromasazem za 1500zl taniej taka sama jak u nas

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org