poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Jak Kaczyński zmiażdżył Lisa...

ooo wreszcie ktos z sensem zaczyna pisac... wlasnie o cos takiego chodzi... ale szanowna julko24 singlowanie jest fajne tylko do czasu
Petliczek a ja nie wiem nie jestem od zauwazania komu jestes przychylna po za tym jesli byłbym nijaki to nie pisałabys tyle ile piszesz;) no coz kto sie czubi ten sie lubi podobno;)hehe

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Jak Kaczyński zmiażdżył Lisa...

Adam troche racji jest w tym co piszesz ale z tymi dziewczynami to nie do konca tak bo na przykładzie facetow dokładnie na moim to przystojny zaradny miły i fajny facet sam potrafi uwolnic sie od kobiety z ktora nie jest mu dobrze myslisz ze kobieta tak nie potrafi??

widzisz julka ty to rozumiesz w ten sposob a np osoba bedaca w zwiazku takie demonstracyjne zachowania rozumie inaczej,,, moze troszke przesadzilem piszac ze WSZYSTKIE panie singielki do niczego sie nie nadaja bo od kazdej reguly sa wyjatki - nieliczne co prawda ale sa... ale chyba nie zaprzeczysz ze spora czesc dziewczyn nie bedacych w zwiazkach(w tym przedziale wiekowym) jest sama wlasnie dlatego ze cos jest z nimi nie tak... i nie mam tu na mysli np 3mies singielstwa tylko CIAGLE mowie o sytuacjacjach gdy ten okres przedluza sie od roku w zwyz... sytuacja z facetami ma sie tak samo...

Bywam Niegrzeczny, odnosnie Twojego pytania czy kobiety nie potrafia zakonczyc zwiazku z kims kto nie jest dla nich odpowiednio dobry to uwazam ze NIE POTRAFIA (tez oczywiscie sa wyjatki). w dluzszym,powazniejszym zwiazku(np 2,3 letnim) duza role odgrywa przyzwyczjenie. nie mowie ze nie ma tam milosci ale jest tez spora dawka tego przyzwyczajenia i bywa tak ze facet zrobi dziewczynie wiele swinstw a ona mimo wszystko nie potrafi zerwac... a bo co rodzina powie, a bo jak ja sobie sama poradze, a bo boje sie samotnosci i wiele wiele innych powodow dla ktorych dziewczyna nie moze(albo i nie chce) podjac jedynej slusznej decyzji jaka moze byc w takiej sytuacji. milosc jest slepa wiec nawet z te nieglupie dziewuszki traca glowy i wydaje im sie ze op slubie bedzie lepiej,ze on sie zmieni... Fakt,zmienimy sie... ale na gorsze :P i wiem to akurat po sobie(czasem mam wyrzuty sumienia ze nie staram sie tak samo jak kiedys,alle sa momenty gdy najnormalnie w swiecie mi sie nie chce starac na jakies romantyzmy tylko wole odpoczac po tygodniu ciezkiej harówy w robocie -coz, życie ...). po slubie facet dalej odwala a ona teraz go nie rzuci bo np co innego przysiegala w kosciele,bo rodzice nie akceptuja rozwodow- po prostu dochodza kolejne powody dla ktorych nie zerwie.. potem sa dzieci,wspolny majatek itp itd... az pewnego dnia facet robi swinstwo zycia,w kobiecie cos peka i albo stanie sie jakas tragedia albo wreszcie rzuci palanta...(sa oczywiscie sieroty ktore dalej daja sie gnoic i dalej bawia sie w bledne kolo ale to juz inny temat...)

Ty pewnie nie znasz pojęcia marnotrawstwo środków publicznych...
Kryzysu? w Polsce jest tylko spowolnienie nie kryzys. Ten to jest w USA albo niektórych krajach UE, nie powtarzajcie ślepo za mediami.

Sam jeżdżę Toyką, tylko starszą i jest rewelka. Ale te nowe, robione w Europie to już nie to. VVTI lubią ponoć olej, problemy z gazem w nowszych benzyniakach. Jak chcesz nowy samochodzik, to zobacz Mazdę 3- robiona w Japonii, więc jakość będzie bardzo dobra. Ogólnie jeśli chcesz japończyka, to szukaj produkowanego w Japonii. I wtedy to nie ważne, czy Mazda, Honda, Toyota, Mitsu czy Nissan. Produkcja europejska niestety wymięka.

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

niezle jaja takich psów to powinni z policji usuwac ja nie raz bylem spisywany raz sie zdarzylo ze w ciegu dnia dwa razy nie urywajmy tojest ich praca ale to co kolego tu napisales to rzeczywiscie sie nadaje do tvn a przynajmniej do zlozenia skargi na tego funkcjonarriusza

bywam niegrzeczny ale ja nie sprowadzam wszystkiego do tego ze kazdy facet chce od razu nawywijac - mowilem o przypadkach kiedy dziewczyny sa z tymi NIEODPOWIEDNIMI facetami. nie mowilem tez o jakich skokach w bok czy cos bo to to w ogole juz tragedia ale dla kobiety swinstwo to nie tylko zdrada ale np glupie klamstwo i niekoniecznie w jakiejs waznej sprawie... a z tym przyzwyczajeniem to wez pod uwage ze czesto jest tak ze nie zdajemy sobie sprawy ze nasza wielka milosc zmienila sie w zwykle przyzwyczajenie...

Agnieszkasl

wyslalem na poczte widomosc tobie ;)

"Uwaga" w TVN-ie albo "Interwencja" na Polsacie. Hehe i bardzo dobrze.
Oni nie sa bezkarni i tez musza poniesc jakies konsekwencje. ktos_wielki na prezydenta ;)

to jest praca jeśli nie umie normlanie pracować jak czlowiek nienadaje się do tego to niech go wypierdola i tyle ktos_wielki popierwamy cie ale chlodno patrzać co by nie było poźniej możesz mieć troche lipy

ktos_wielki jesteś wielki, dawaj to do TVN niech każdy zobaczy jaka jest policyja haha, a czemu ma mieć lipe? bo będzie miał częste kontrole czy coś? co mu udowodnią? że co niby zrobił? :]

Witam wszystkich! Czy jest w Łomży, albo gdzieś w okolicach jakaś firma, która zajmuje się przepisywaniem np. prac magisterskich lub innych dokumentów na komputerze?

w sumie i tak sie do niego przyczepil juz wiec jebal go:)

również polecam Sławka, grał na moim weselu i impreza była przednia

Ostatnio na tej stronie w ogłoszeniach ''praca'' pojawiło się kilka ogłoszeń, bez numerów telefonu z dziwnie brzmiącym mailem. Czy ktoś wie coś więcej na ten temat, bo wszystko co udało mi się znaleźć w sieci na ten temat jest związane z monitorowaniem ruchu na stronach, albo ze zmianą haseł do kont pocztowych. Nie bardzo się na tym znam więc może ktoś wie coś więcej co może oznaczać ta tajemnicza końcówka maila.

o wlasnie i tu Panowie/Panie dobrze pisza.po co wydawac 300 za m2 jesli mozna dac 100 i miec jeszcze zielono dookola!!!
tyle tylko ze wielu ludzi mysli ze to okazja a wlasciciele dzialek z tego korzystaja.wiem cos o tym bo sama tez szukalam i to co zobaczylam w polaczeniu z cena-to czysta farsa.
najgorzej jest jak ci co kupili ze 2 lata temu wiekszy kawalek ziemi dziela go na 3 mikro czesci ale chca na tym zarobic potrojnie.Ludzie ja rozumiem ze kasa jest wazna ale tak na prosty chlopski-babski rozum-lepiej jest zejsc co nieco z ceny ale sprzedac niz bujac sie miesiacami liczac ze znajdzie sie chetny!!!

te policjanci zamiast łapac bandytów to zajmują się legitymują uczciwego człowieka,przechodnia co nic nie zrobił. śmiech na sali.

witam !
Ja zajmuje sie przepisywaniem prac magisterskich itp.
czym wiecej stron tym taniej,kwestia dogadania się.
moj mail globus84@o2.pl

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org