sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Anna Fotyga oskarża

Petliczku petliczku... zal bierze nie zdzieraj plastiku z klawiatury szoda go na Twoje kiepskie wypocinki:)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Anna Fotyga oskarża

dzięki za słowa otuchy, ale były przedwczesne. jestem singlem z wyboru, choć ten stan mogłam zmienić i wcale nie musiałabym brać pozostałości, po paniach, które tak silnie trzymają tych swoich przystojnych, zaradnych etc. jestem w wieku, w którym słyszę pytania kiedy w końcu pojawi się ktoś obok mnie, ale opcja na stałe narazie mnie nie interesuje. jednak nie chodzę mówiąc jak to jest mi świetnie samej, nie stwarzam pozorów ogólnej zaradności, bo czasami facet przyda się np. do zmiany koła w samochodzie :) nie przesadzaj więc mówiąc, że single tak demonstrują swój stan, bo nie mogą go zmienić.

witam ceny działek w Łomży od 80 zl do 300zl
80 zl działki przy Polmozbycie 300zl ostatnio na kieszkowej były sprzedawane w tej cenie,
Ceny i tak są za wysokie jak na Łomżę to ceny które były sztucznie napędzone 2 lata temu podczas bumu budowlanego, podobnie z mieszkaniami 4400zl za m2 w bloku zgroza

http://www.ilovemilka.pl/v81D0E

jest tak jak pisze MR.Y-ceny byly i sa dalej sztucznie napedzane.niestety sami jestesmy sobie winni.ceny mieszkan troche przystopowaly bo ludzie zaczeli myslec i porownywac ceny m2 w Lomzy z cenami w innych miastach i woleli sie budowac, a na tym tak gdzies od roku moze troche dluzej zarabiaja wlasciciele dzialek.tylko ze to juz sie powoli tez zaczyna normalizowac-kto mial pieniadze to juz kupil a ze z kredytem teraz nie tak lekko to inni piec razy sie zastanowia zanim dadza 120-150(np. Konarzyce,Gielczyn)zl. za m2.
to jest tylko Lomza!!!a kredyt trzeba miec z czego splacac-teraz zarobia na dzialkach tylko ci ktorzy dostosuja swoje ceny i chec zarobienia do realiow lomzynskich, a nie ci ktorzy mysla ze czas zatrzymal sie na przelomie 2007/2008 i dalej chca kosmiczne ceny np.za m2 w starym budownictwie od 3500-4000 zl.
ale niestety sami sobie to "zgotowalismy"!Pora na otrzezwienie Panie i Panowie !!!

a coz takiego jest na tej Kierzkowej ze tyle "warta" jest.?ze w centrum?to jest pojecie wzgledne-teraz centrum jest dla kazdego w innym miejscu!okolica ladna?-zalezy jak na to patrzec,jest wiele ladnych miejsc a Kierzkowa jest normalna-domek scisle obok domku,kawalek podworka-to mozna miec wszedzie!!!i za mniejsze pieniadze!!!w innym fajnym miejscu tez w "centrum" Lomzy mozna tez miec super chatke za polowe tej ceny.!!!

Oto prośba:
Komenda Miejska Policji zwraca się do użytkownika o nicku „ktos_wielki”, jeśli czuje się pokrzywdzony działaniami funkcjonariusza policji proszony jest o kontakt z podkom. Sławomirem Dąbrowskim oficerem prasowym KMP w Łomży (tel. 086 216-11-18)

cz

ściema dla naiwnych

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org