Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Była minister z PiS wykryła spisek |
Treść jest ukryta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Była minister z PiS wykryła spisek |
wyburzą i będzie spokój; P
|
|
Cześć!!! Mam takie jedno pytanie orientujecie się może ile mogę wziąść za 1m2 działki budowlanej w łomży na ulicy Nowogrodzkiej???
|
|
ja slyszalem ze doda chce tez zrobic swoja telefonie komorkowa ma sie nazywac dodafon
|
|
same sie znajda hehe Gdy ludzie przestają wierzyć w Boga, nie oznacza to, że będą wierzyć w nic, tylko że w cokolwiek Gilbert K. Chesterton
|
|
witam panowie. chcialbym uzuskac nieco iformacja na temat klubu tiger a dokladniej ile wynosi oplata za treningi a takze do jakiego wieku ludzie sa tam przyjmowani z gory dzikuje wszyskim jego czlonkom za udzielenie informacji
|
|
Bardzo dobrze. W końcu się czegoś doczekaliśmy ;D
|
|
W Polmarze na M.C Skłodowskiej dostaniesz napewno bo kupowałem. W komputerowym też możesz dostać, ale nie w każdym i najczęściej jest dużo droższy.
|
|
Aha.. swoją drogą... może ta informacja się przyda. Taki kabel o jakim mówisz jest tylko to "przesyłania" wizji między komputerem a TV. Aby dźwięk był musisz się jeszcze zaopatrzyć w kabel "mały jack" <-> chinch to przesyłu audio. Spotkałem się z wersją kabla gdzie z jednej strony była wtyczka s-video i mały jack, a z drugiej EURO lub 3 kable chinch. Oczywiście dźwięk może lecieć z komputera, a obraz na TV... :-)
|
|
Treść jest ukryta
|
|
nie wiedziałam że tu ludzie tak kpią z czasem poważnych problemow
|