Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
CHAMSKI LIS W TUSK VISION... |
niesamowite, naprawdę..? o żesz ***** mać! kłoniec świata!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: CHAMSKI LIS W TUSK VISION... |
nuuu
|
|
To zależy co rozumiesz pod pojęciem "fajne". Chętnie wskaże Ci drogę :D Tylko napisz jaki Ty jesteś..Bo niewiem czy warto :D
|
|
serduszko
|
|
hahaha ja nie jestem fajny tylko najfajniejszy i tak szczerze mowiac to liczyłem bardziej na to ze to własnie te dziewczyny beda pisac gdzie sie bawia a nie jakas wesoła brygada odwiedzaczy pobliskich burdelikow:) no nic porazka troszeczke ale co poradzic...
|
|
Wiesz Bejb, dla mnie ciekawa może być książka, najfajniejszy może być kubek ale odnosząc te określenie do człowieka .. ba! mężczyzny... bo chyba nim jesteś( ała :D?!) brzmi...... bladoooooooo, nudno, beznadziejnie:) Więc może to Ty jesteś tą porażką, a "one" uciekają . Więc póki co zaskocz i zadziw sam siebie a póżniej obiekt poszukiwań :)
|
|
Dziwne pytanie , toć to już mocno stary samochód był. Jeszcze 3-4 lata i szrot. Jak mogę przypuszczać , kupił japońca , tyle , że młodszego.
|
|
Sprzedałem, bo już miała swoje lata. Przez 12 lat żadna śrubka z silnika nie była nawet wykręcona. Za to zbliżał się czas na przeguby, sprzęgło i parę innych popierdółek. Nie chciałem już więc w auto pchać kasy tylko je sprzedałem. Mam cały czas drugie auto w diselku, a za primkę szukam teraz zamiennie jakiegoś kompakta lub vana. Po prostu nie spodziewałem się, że się tak szybko sprzeda :-) i sprzedałem nieco przedwcześnie. Mam przez to teraz z żoną transport "kombinowany". P11 to tylko w dwulitrowej benzynie. Diesel to muł (40 KM mniej) i to w dodatku sporo palący. Za to 1.6 ma 100 KM (o 30 KM mniej) i wymaga ciągania na wysokie obroty. Jedyny minus Primery to szybko padające przednie zawieszenie (max. 50 kkm na wahaczach, a bliższe prawdzie 30-40 kkm). Za to tył nie do zdarcia. A tak na marginesie ktoś tu herezje prawił, że Vectra nie ma ocynku. Otóż każda poliftowa (od 1999 wzwyż) ma podwójny ocynk, podobnie jak każda Astra II.
|
|
będą 3 wielopowierzchniowe sklepy. puki co wypowiedzenie dostały 4 pory roku. są tylko do końca miesiąca. reszta zostaje. centrum bedzie przebudowane w środku i rozbudowane. bedzie wysunięte do parkingu. a co dokładnie bedzie to narazie nie wiadomo
|
|
Nieźle :-) Ale już widzę te żarty: "Telefon też masz pewnie z Biedronki" ;-) Oczywiście nic nie mam do Biedronki, sam czasem jak przechodzę w pobliżu to zrobię zakupy :-)
|
|
PS. Oczywiście mnie nie interesują przepychanki partyjne ;-)
|
|
:D Gratuluje poczucia humoru "KOLEGO" :D nic dodac nic ująć , bystry nie jesteś :) :> Nudzą mnie tylko tacy jak Ty bąblu:) a w życie nie wchodzmy sobie wzajemnie bo to bez sensu .. widze coś zabolało "Kolego " :D
|
|
czytaj uważniej oficjalne otwarcie 21.01.2009r (środa)
|
|
ale to już nie chodzi o cenę a w 7kier SYFFFFF !!! DiDi
|
|
tez to slyszalem , 4pory roku szkoda tej zaj***pizzy ale coz gdzies indziej sie przeniosa
|
|
Lepiej by wyszło ''LodoFon'' i prefix 0-700.... ;) ostatnio na Mtv reklamują Test IQ zmierz się z lodą ;)) i tapetki od doduniu .
|
|
A gdzie jest sympatia?
|
|
Co lepiej wygląda tipsy cza akryle? I gdzie najlepiej robią?
|
|
Dobre:D
|
|
nio wreszcie ktos pomyslal zrobic wreszcie cos dla mieszkancow podpisuje sie obydwoma rekami za ta ustawa pieniadze tzreba znalezc jak najszybciej na budowe tej stacji a nawet zaciagnac kredyt ktory mysle bardzo szybko sie zwroci pamietajcie tylko mieszkancy jezeli dojdzie nawet do tego ze na pozostalych stacjach beda takie same ceny nie tankujcie tam pamitejcie caly czas przez ile czasu musieliscie tankowac paliwo po drakonskich cenach
|
|
dzięki ale mi potrzebny jest orginal wiec jak by ktos gdzies widzial to prosze o pomoc
|
|
http://www.ceneo.pl/1788692
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |