Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kogo poprzeć?? |
Robercie a masz zadania na te szesciany i zadania na logike itp?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kogo poprzeć?? |
Agnieszkasl Jezeli chodzi o szesciany to moga ci sie trafic doslownie rozne.Ale spokojnie one skladaja sie z kostek i poprostu masz policzyc brakujace kostki do calego szescianu.Zadania odpisze ci na maila.
|
|
Na wylocie z Łomży w kierunku Ostrołęki, na przeciwko zajazdu Fadom
|
|
|
|
tak ale daevoo niechce..raczej jestem za vectrą i primerą ewentualnie jakis volkswagen,peugeot jak dla mnie troche przyduży.na toyote nie zwracałem do tej pory uwagi.
|
|
Tak sie zastanawiam bo gdzie sie nie pojdzie to albo jakies takie mocno młode te dziewczynki albo jakies takie wyjatkowo łatwiutenkie... No a gdzie sa te fajne miłe ładne ?? gdziescie mi sie pochowały ??hehe
|
|
eeee moze to racja moze nie jestem wart hahahah LOOSERRRRRRR!!!!!hahaha XxXLalkaXxX nie no nie wszystkie przynajmniej tak mi sie wydaje ze nie wszystkie hahahaha Jarek
|
|
Prawda taka, że w konkursie się nabałaganiło i ARR być może zajął niesłusznie wysokie miejsce. Jako, że wykryto poważne nieprawidłowości wszczęto procedury kontrolne. Marszałek być może rozpisze konkurs na nowo, lub ponownie oceni dokumenty aplikacyjne. "Posluchajtego" bazuje na informacji, która ma niewiele wspólnego z rzeczywistością. UM jest samorządny i MRR nie ma mocy decyzyjnej w tej kwestii a jedynie opiniodawczą. ARR ogłosiła rekrutację bo chciała zmieniać świat metodą faktów dokonanych. Nabrali sobie ludzi na własne ryzyko i teraz się będą bujać jak marszałek odmówi podpisania umów (co jest wysoce prawdopodobne).
|
|
Czy możecie mi również posłać jakies materiały?Mam już poradnik multi i pytania co na nim są,ale zdecydowałem że niebęde ich dokładnie czytał żeby sobie nie namieszać głowie (mam zamiar odpowiadać jak naprawdę jest,a nie kręcić).Jeżeli ma ktoś coś co naprawdę warto poćwiczyć to prosiłbym o wysłanie. Za jakiś czas zaczynam przygodę z policją w Słupsku,zdaje ktoś też tam? Pozdrawiam p.s proszę wysyłać na adres cruzeirro@wp.pl
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |