Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ruch Janusza Palikota |
nochen i po zabiegu
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ruch Janusza Palikota |
No to jak polecamy serwisy akwarystyczne to ja od siebie: www.akwarystyka.com.pl www.roslinyakwariowe.pl www.holenderskie.pl www.akwarium.net.pl/forum I coś dla maniaków krewetkarium http://akwaria.pl/forum/
|
|
z maszynami bym sie zastanowil wiem ze jest to duzy zastrzyk gotowki jak podlapie sie paru hazardzistow ale moze to doprowadzic do sytuacji gdzie beda oni odstraszac potencjalnych klientow przejdz sie po barach i zobacz jak wyglada gra na maszynach gdy ktos zaczyna przegrywac slychac tylko h i k przy czym gosciu spala z paczke papierosow co w lokalu gastronomicznym niee wyglada zbyt przyjemnie
|
|
ja wczoraj tankowalam u kurpia za benzynke 3.48 to nieza duzo jak w pozostalych
|
|
tak masz racje
|
|
JASIU TY... !!!!
|
|
W 2008 r. wymieniłam piec centralnego ogrzewania. Czy mogę odliczyć to sobie od podatku Za info z góry dziękuję.
|
|
W gazie jest duzo taniej nie gadajcie.. ;] a bez garazu diesel to niewiem czy dobre rozwiązanie ;P saaby mnie wogole nie interesują..nie uznaje tej marki :D no almerka w sedanie też mogłaby być :P popatrze popatrze. ;]
|
|
Ryś przy stacji shell
|
|
A nie prościej oddać w prezencie Białystok na Białoruś?:) VERGISS MICH
|
|
jeśli chodzi o maszyny to będzie wisiała tabliczka proszę o zachowanie kultury :) palenie będzie wzbronione bo to nie palarnia więc nie ma obawy że będzie jedzony kebab w dymie :) a tak wogóle zapomniałem dodać iż pomimo że to mała gastronomia to wybudowana została toaleta dla klijętów :) oficjalne otwarcie 21.01.2009r (środa)
|
|
firma Promotech na woj. polskiego polecam.
|
|
EEEE nikt nie zechce Białegostoku.......tam śmierdzi rybą Jarek
|
|
sie odkręca kilka śrubek,zdyjma obudowę i wyjma kasetkę :P
|
|
wickedqueen miałaś już testy? Ja dzielnie nadal ćwicze na siłowni, we wtorek ide składać o poprawke :) Pozdrawiam wszystkich
|
|
bo gaz to zlo!! robi a silnika wiatrak i jego podzespolow taki syf ze masakra!
|
|
Siemka orietuje się ktoś może gdzie w łomży przerobie i za ile mniej więcej PS2 tak żeby chodziły mi gry przegrywane ??
|
|
I Pewnie Jeszcze Jagieloni Kibicujesz ????? ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
A czy może ma ktoś tam nr. telefonu?
|
|
heheh z konarzyc będę się zaopatrywał tak czy siak w kebaba ;P
|
|
wyjechały z tej łomży albo siedza w domach ha! :)
|
|
mozna o tym napisac prace magisterska
|
|
Ja jak Ja, może powiesz coś więcej jak one się spisują , czy są bardzo awaryjne jak z częsciami czy są drogie i czy są zamienniki ,skoro nią jeżdzisz to masz większe doświadczenia z tą marką.
|
|
Nie jestes wart fajnych dziewczyn, jak jeszcze nie doszedłes do tego, gdzie je można spotkać. Pracuj nad sobą chłopaku Takos
|
|
Drogi lustratorze, Fragmenty z cytowanego przez mnie materiału TVP Białystok: "- Były drobne uchybienia, jednak nie były one przesłanką do unieważnienia konkursu - mówi Paweł Chorąży z Ministerstwa Rozwoju Regionalnego." "- Zdaniem ministra należy podpisać umowy i tutaj jak gdyby Ministerstwo jest instytucją zarządzającą – powiedział Zbigniew Nikitorowicz, dyrektor gabinetu marszałka województwa podlaskiego. " A tu fragment z Gazety Wyborczej Białystok: "- W konkursie na wspieranie przedsiębiorczości były drobne błędy proceduralne. Nic na tyle poważnego, żeby sam konkurs unieważnić. Dlatego zaleciliśmy marszałkowi podpisanie umów z podmiotami, które wygrały konkurs - tak o wynikach kontroli, którą prawie miesiąc temu w urzędzie marszałkowskim przeprowadziło Ministerstwo Rozwoju Regionalnego, mówi rzecznik resortu Anna Konik-Żurawska" http://miasta.gazeta.pl/bialystok/1,35235,6172977,Polecenie_dla_marszalka__odblokowac_dotacje.html Wniosek z tego taki, że jeśli marszałek będzie się bujał z podpisaniem umów, to spokojnie doczeka się pozwów (pisma przedprocesowe od jednej z organizacji dostał już wcześniej). Sprawa jest na tyle głośna, nawet "Rzepa" o niej pisała, że nie będzie w jego politycznym interesie brnąć dalej w "wątpliwości natury moralnej" czy inne wymysły.
|
|
Powiem tak.Nie opublikuje tego jesli policjant ten zostanie odpowiedniu ukarany. Odpowiednie pismo z mila checia wysle na adres KMP w Łomży oraz KWP w Białymstoku.
|
|
No to zmienia postać rzeczy ;-) Poprostu mylące było te "ipadmin" i niesprecyzowane info o ogłoszeniu... Czyli przed komputerem to raczej praca nie będzie ;-)
|
|
ceny na Starej Lomzy sa od 100-150zl.nie jest to tanio ale lepiej niz 300 na Kierzkowej-to jest na polowe taniej i mozna miec porzadna dzialke + chatka+sporo zieleni+piaskownica i hustawka dla dzieci a nawet miejsce na duzy basen( np.dmuchany). tyle tylko ze jesli tezy ekonomistow sie sprawdza to bedzie malo kogo stac i na te "tylko" 100-120zl za m2 i to potrwa napewno dluzej niz miesiac czy dwa-moze rok a moze dwa! prawda jest taka ze ci co maja kase juz sie obkupili i wybudowali. natomiast ci ktorzy to planowali.....poczekaja na dalszy rozwoj sytuacji ekonomicznej a w tej sytuacji wlasciciele dzialek w cenie powyzej 100zl beda na przegranej-zarobia ci ktorzy zejda z ceny!
|
|
Nasza bis ty to durny jestes, dzwonilem ale nie dobiera bo pracuja do 15:30.
|
|
żurek, maślanka, mleko, alkaprim
|
|
no wiesz targować się to można wszędzie tylko wszystko zależy od tego czy umiesz się targować ;P
|
|
A nie wiecie przypadkiem kiedy rusza ten nowy market na Al.Legionów , może warto poczekać
|
|
i jak zwykle żadnej konkretnej odpowiedzi. Faceci gdzie można kupić panele i płytki? Czy to takie skomplikowane pytanie? ;/ panele są w Podlasiaku na Bawełnie, w Komforcie przy al. Legionów, i trochę dalej po prawej stronie też jakiś sklep jest. :P W Mastorzy przy Wojska Polskiego widziałam trochę paneli i płytek. Nie orientuję się w cenach :P
|
|
Zobacz w eskapadzie,ewentualnie allegro.pl
|
|
nic sie nie stalo my tzn klienci tez tak bedziemy korzystac z twoich uslug zamowimy sobie kebaba na piatek ale ze bedzie padalo to jednak go nie wezmiemy powiemy ze moze skorzystamy z uslug w srode ale ze w srode cos wypadnie to wpadniemy w piatek itd itd
|
|
heh dobre
|
|
mialem isc w dniu otwarcia ale teraz niewiem czy zajrze tam w cigu najblizszych 2 miesiacach wiem ze to nie twoja wina bo to bo tamto ale tak sie nie robi sorry
|
|
Bez metki nie ma sylwetki :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |