Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kolejny wieki sukces PO !! Polska nowym Landem Niemieckim. |
Dziwia mnie poprostu tacy ludzie i zastanawiam sie dlaczego tak tanio. Auto sie zurzywa i nie mozna przewidziec wszystkiego na drodze. Wiec jechanie za 20-30zł w taka trase jest dla mnie bezsensu. Gdy ludzie przestają wierzyć w Boga, nie oznacza to, że będą wierzyć w nic, tylko że w cokolwiek Gilbert K. Chesterton
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kolejny wieki sukces PO !! Polska nowym Landem Niemieckim. |
ok ja przyznalem sie do bledu i sie tego nie wstydze...
|
|
te 100zl.to chyba warszawska cena. z tego co ja sie orientuje-to w zaleznosci od zakresu prac moze wyjsc od 50 do 60zl.(za polozenie plytek wraz ze skuciem starych i wyrownaniem podloza).rozne "ekstra" rzeczy tzn.polki,zabudowy,szlifowanie kantow(jak ktos lubi) licza fachowcy oddzielnie za metr biezacy.mozesz tez dogadac sie od calosci-czasami lepiej sie na tym wyjdzie ale to zalezy od tego kto robi.
|
|
robert28 ja jako zalety podałam, że jestem sumienna i wytrwała, a wady to to, że jestem uparta i lubię w nocy jeść :) jesli chodzi o pion to powiedziałam, prewencja, bo nie lubię monotonii, za to lubię być w ciągłym ruchu. Jeszcze dodałam, że chcę dbać o bezpieczeństwo obywateli i o porządek publiczny i jeszcze coś tam gadałam.
|
|
ale wiocha z tej łomży...
|
|
ale wam się problem zrobił, wyjaśniam wszystkim zainteresowanym,bodajże wychodząc rano we wtorek z domu wziąłem ze sobą śmieci wrzuciłem do bagażnika, oskrobałem ładnie szyby i ruszyłem w miasto, o śmieciach zapomniałem do dzisiejszego dnia jak mi zaczęło jechać w samochodzie wiec szybko sobie przypomniałem co wożę ze sobą a ze pod 12stką ze śmietnika zrobili parking to muszę wyrzucać przy jedynce lub dziesiątce , a do kiosku tez jeżdżę, jak się ma to się jeździ panie GS
|
|
wiecie ja cięzko jest przewieść taki fotoradar !!! albo obiad z PKS-ów , juz nie mówiąc o odwiezieniu kolegów do domu bo to juz standart w tej służbie, wiem bo codziennie widze jak jednego do mojego bloku odwozą !!! zrobie chyba jakąś fotke z okna i wrzuce tu nastepnym razem
|
|
Szalony weź się zajmij czymś pożytecznym a nie siedzisz tu i pierd.....olisz farmazony, jesteś kolejnym zrytym pacjentem który musi wszędzie wsadzić nos tam gdzie nie powinien,załóż sobie jakiś wątek pod tytułem "CZY PALACZ CO JEST SZALONYM GEJEM ?'' i tam wypowiadaj się do woli, a nie zajmujesz się czymś co cie nie dotyczy
|
|
Siemka wszystkim debilom z forum! Tak, tak tyczy to się do was debile (gnojki) z forum 4lomza. Dla was wszystko jest nie tak! Wiecie dlaczego? Jesteście zakompleksiałymi nieudacznikami życiowymi, którzy są mocni w mordzie na forum i nic więcej. Masz jakiś problem jeden z drugim pajacu, to idź do ich komendanta czy tam kogo i mu wygarnij. Ty tego nie zrobisz, bo jesteś zasraną ciotą, która potrafi tylko srać głupotami po forum i nic więcej. No tak, tu jesteś kozak, bo anonimowy. Ja dostałem mandat z foto i co z tego! Niech się czarnuchy cieszą, że udało im się mnie złapać! Mam to w dupie! A tak na prawdę to trochę przesadziłem, bo jechałem 94 na 40. Co do ich nowego samochodu, to żadne cudo! Widziałem go w piątek pod Halą! Peugeot Partner ale mi tu statek. Pozdrawiam normalnych!:)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |