Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
"Donald ty łotrze, w Lublinie nikt cię nie poprze" |
Zastanówcie się ile zarabia basen w Zambrowie na Łomżyniakach...są to spore sumy ,a mogłyby te pieniądze zostac u nas ;/ Tak samo z hipermarketami itd. Szkoda gadac ;(
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: "Donald ty łotrze, w Lublinie nikt cię nie poprze" |
a ja polecam BMW e-36 ktorykolwiek oprocz tds-ow nawet przy 1.6(zadbanym) jest czym przycisnac. po za tym w miare wygodny w miare oszczedny ubezpieczenie 700 bez rabatow.Dresu nie mam łancucha nie mam ale mam swaja beti i kto jechał mowi ze super.a sam na zakup BMW zdecydowałem sie po tym jak przejechałem sie podobna jeden raz... pogadaj z kims kto ma moze da Ci sie smignac... przede wszystkim bezpieczna- znajomy czołówka z tirem(beti do kasacji) ja wczoraj spadłem z 3metrowego nasypu(połamałem ramke od rejestracji hahaha(i nic wiecej jej nie jest). Godne polecenia:)
|
|
Autor: antywszystko (---.lom.vectranet.pl) Data: 16-01-09 16:18 Pododbno mają też kamerę do rejestrowania wykroczeń drogowych , lepszą od policyjnej w tej vectrze (dobrze poinformowane źródło) Żal.PL Vectra jest wydziale Ruchu drogowego i jej wyposazenie to bagatela kilka tysiecy zlotych a straz ma samochody w podstawowej wersji tylko przystosowane odpowiednio do przewozu zatrzymanych . Więc Nie wiem skąd w niej sie ta kamera ma wziąśc....
|
|
W warszawie kupili srebrene samochody tym czarnuchom, to policja zgłosiła zastrzeżenia do koloru tych samochodów i musieli przemalowywac żeby odróżniac się od srebrnych samochodów policyjnych.
|
|
Możesz też zapytać w NOT tam też mają. VERGISS MICH
|
|
to ty za madry nie jestes jak przeplaciles powyzej 200zl, hehe ... tak wynika z twojej wypowiedzi kolego .
|
|
nie jestem producentem, mam klub bilardowy, cos moge doradzic ale musze wiedziec ile chcesz na to przeznaczyc...
|
|
a ja mam internet za free !!! po co płacic :D
|
|
drogie tv nie so. 32" to dziecko z kieszonkowego kupi
|
|
zobaczysz... bedziesz załował tych automatów !!! nie wstawiaj tego hujostwa !!! bedzie drugi lj !! w warszawie w zadnym dobrym kebabie nie ma maszyn. a klient powinien sie patrzec jak przyrzadzany jest kebab lub na tV sie patrzec chociaz nie powiem ....ostatnio za 5zl pocisnalem 600 :]]]
|
|
Ja do tej pory mam ta gierke - jak dla mnie klasyk i jeszcze pamietam Age Of Empires :)
|
|
Na zjezdzie za 300zl ci calą wycene zrobią
|
|
Znajomy kupował pellets i z tego co wiem mają go w Instalbudzie na ul. Piłsudskiego, chyba 700zł/tona
|
|
Dokładnie tak jak pisze terrorysta.
|
|
nie polecam kupować najtanszych czesci poniewaz kto tanio placi ten dwa razy placi. nie kupuj w sklepie na starym dworcu bo jak czesc sie rozleci w rekach to ci powiedza ze zle ją trzymałes. w tym sklepie nie ma reklamacji. nie polecam makowej, tam moj kolega kupil nowy wahacz ktory byl fabrycznie krzywy. z koleii w focie maja nieziemskie ceny dla zwyklych klientow. jak juz cos kupujesz to warto dolozyc pare zl i niech to pojezdzi w samochodzie. zostaje sklep na wojska polskiego lub auto land. pozdrawiam
|
|
Agnieszkasl A MS juz masz za soba?
|
|
Agnieszkasl A MS juz masz za soba?
|
|
Siemka wiecie może coś na temat samochodu co jedyny po lomzy jezdzi z drzwiami otwieranymi do gory . chce zrobic sobie cos takiego samego i potrzebuje informacji.
|
|
lambodoors? to chyba chodzi o peugeota 406coupe zrobionego na...???
|
|
jest ok jak sie kogos zna, jak nie to marza dla detalu jest przeokrutna i sie placi tak jak ktos pisal wyzej, nawet 2 razy wiecej :)
|
|
Strażnicy są po to aby robili dobre wrażenie a ma być ich coraz więcej. Faktycznie nie idzie się do nich dodzwonić , a jeżeli już to mówią że proszę zadzwonić na policję bo oni się tym nie zajmują lub w tek chwili nie mają możliwości.
|
|
Basen w lomzy dopiero będzie na jesień. Do zambrowa jezdze co 2 dzień, 15 zł to zrzuta całkowita za wszystko.
|
|
hej. za tydzien mam psychiatre, jesli go przejde zaczynam badania.czy ktos wie jakie pytania psychiatra najczesciej zadaje?czy baardzo sie czxepia? jesli sie wszystko powiedzie 26 lutego jade na szkolke.czy ktos tez ma ten termin? czy ktos wie jak wyglada powszedni dzien na szkolce???
|
|
Polecam ci firmę bell color doświadczeni panowie dużo lat w zawodzie za granico tez i co w nich jest najlepsze robią wszystko bardzo szybko a za razem dokładnie 506297060 cena tez spoko.
|
|
Popieram Kaz, wielki temat na forum. Jeśli ktoś by to wyrzucił w lesie czy innym miejscu to bym też potępił i opisał, a tutaj do śmietnika, no wielki problem, a może te śmieci powinny się znaleźć pod drzwiami założyciela tego postu, to wtedy by miał temat. Mało że siedzi gówniarz za ojca pieniądzew necie, korzysta też z neta i pisze takie bzdury bez sensu, bo jeśli ktoś jest zameldowany w innym miejscu jak Łomża, tam wynajął mieszkanie to ma te numery spoza Łomży, jeśli kupił auto to też ma inne numery i może być wiele innych powodów, a ty Agent22 bo taki masz nick to w porównaniu do 007 możesz tylko buty mu czyścić, ale jakby co to siedź dalej w tym oknie, może znajdziesz coś ciekawszego i wtedy awansujesz. Wyrzucajmy śmieci oby do śmietnika a nie na ulicach czy w lesie.
|
|
witam, jaka Pan przewiduje prowizje za sciagniecie auta ? najlepiej prosze o podanie nr.tel
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |